nabersiniz hatunlar...
nabersiniz hatunlar...
kıs dur sabahtan bole dersen aksam olmaz düşünme cnm bosver saate de bakma hemen gecsın
kızlar bıletlerı ayırttık yrn 4 te yolcuyum cok uzun zaman oldu gıtmeyelı 11 sene fln cok tuhaf bı duygu ya ne gorucem nelerle karsılasıcam
günaydın şekerrr biz iyiyiz sen nasılsın asıl yeni enişteyle nasıl :jeyyar:
vala yaa bugün geçmez zaman
ayrılık vakti yarın diyosun yani ecrinim :sinifsinif:
gulİn .....gunaydın kızlr İyİyİm hemde Çok mutlu..valla sÜper yaa..
Daha yenİ ama..herŞey guzel gİdİo...acayİp ÜstÜme dÜŞÜo ve Çok dÜŞÜncelİ bİrİ...İnŞ sİzede İİsİ Çıkar kızlar
ecrİn sen ne zaman gİdİosun canım..ecrİn bulmadan bİtane gelme sİteye...
Gulİn senİnkİyle aran nasılÇ....
kız senİ unuturmuyuz hİÇ...ayıpsın..
Ecrİn bulmadan gelme ama :))))))))))))))))))))))))))
ecrin ben maymun iştahlı oldum sanırım ya garip bir haldeyim bır tanede kurstan buldum ya daha dogrusu o benı buldu galıba.yanı ben ne zaman gitsem kursa gelıyor yanımıza oturuyor bana bakarak konu açıyor ,işyerınden bıle bahsetse bana bakarak anlatıyor ve bende 2 dır laf sokuyorum garıp bır sekılde bır arkadaşım ya cocuk senın ıcın benden hoslanıyor dıye düşüncek yada gel bakım yavyum yapacak dıyor.ama sevımlı bırısı ıyı bır kısmet olabılecegı kanısındayım ama oda soyleyemez bende soyleyemem ve seyı farkettım canım ben nasıl naz veya temas kurulacağını unutmuşum.uzun bır ılıskısı olunca ınsanın bunun farkına vardım cocuga nasıl yaklaşıcam yada nasıl sarı ışık yakıcam bırısıne bılmıyorum.
ecrin kuşum sen merak etme unutmayız canım senı.
ecrin bulmaktansa bence daha kaçırmasınlar dıye dıkkat etkaydirigubbakcemile3
deryacım görmemişim inşallah daha da ıyı olur.
anlasıldı derya benden bıktı gırmıyım ıstıo bu sıteye bulamıycagımı bıle bıle bulmadan gelme dıooo :çok üzgünüm:
hayatanın aşagıda yazdıgı gıbı kız unutmusum ben bı erkek nasıl ayarlanır nasıl cılve kur yapılır flnnn :çok üzgünüm:bırıyle goz goze gelınce gozumu kacırıom elım ayagım bırbırıne dolasır hale geldım o kadar uuuuuuzzzzzzzzuuuuuuunnnnnnnnn zaman oldu kıı :çok üzgünüm:
cnm benım o zaman geldıgım de guzel haberler duycam senden bole dusunmen bıle yeter sen dırekk yak yesıl ısıgı benım yerıme de yak anasını satım bı ben kaldım ya mafoldumbenykmu kızlar arkadasnız kuzenınız bana gore kuplenıp gıdıcem en guzel yasımda yaa :çok üzgünüm:
unutmayın cnm ya ben hepınızı sevıommm oslıycem de hepınızı :kedi:
kız gulını bılem ozlıycemmm :roflol:
mafoldumben
kız ne kacırılması ben kendıme guvenemıom kaıcırırım dıo korkuom
dun gulın evde kaldın dıo
derya bulmadan glme dıoo
verdı bunlar gazı napcam bılmıom
gulİn .....gunaydın kızlr İyİyİm hemde Çok mutlu..valla sÜper yaa..
Daha yenİ ama..herŞey guzel gİdİo...acayİp ÜstÜme dÜŞÜo ve Çok dÜŞÜncelİ bİrİ...İnŞ sİzede İİsİ Çıkar kızlar
oyle cnm ya 1 haftada benı unutmazsanz ıyıdır =)
unutmayın cnm ya ben hepınızı sevıommm oslıycem de hepınızı :kedi:
kız gulını bılem ozlıycemmm :roflol:
mafoldumben
kız ne kacırılması ben kendıme guvenemıom kaıcırırım dıo korkuom
dun gulın evde kaldın dıo
derya bulmadan glme dıoo
verdı bunlar gazı napcam bılmıom
çok sevindim deryacım ya inşallah hep böyle gider
kuzum unuturmuyuz hiç seni yaa :teselli:
çabuk açıkla bana bunu gülini bile özliycem ne dmek :mymeka: hani aramızda çok özel şeyler vardıklava: yalanmıydı hepsi mafoldumben
bebişim yaa sakın gaza gelip elalemin çocuklarını dağa kaçırma :1shok:
senide kendılerıne benzettıler ya aferım yaa bı sen vardır adam akıllı senıde kaybettım aman oslemeyın bee bu kadarda gelınmezkı ınsanın ustune :dilcikar:ecrin kuzum bız senı hiç özlemeyecegız dogruyu itiraf etmek gerekırse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen aynı durumdayım bırtek pot kırıyorum cocuga karşı ama olabılır ya sevımlı ıyı bırısı yakışıklı degıl ama ıyı kalplı yanı tanıyorum baya uzun zamandır ama hıc oyle gozle bakmamıştım benımkısı hep vardı dun elektırık aldım baya ama dun pessede dedım unutmuşum napılır cocugun tel nosunu almadım vermeye kalktı almadım bır arkadaşımdan alsam kız arkadaşın varmı senden hoşlanıyorum desem cokmu fazla olur dedım güldü pess yanı fazla olur dedı dogru napılır bılmıyorum ama ılıskı ıle ılgılı falan fıkırlerı baya baya ıyı...
ve hoşlanmıyorum sadece sanırım bırısıne ıhtıyacım var .düzelebilmek unutabılmek için.
günaydın kızlar ecrin nereye gidiyorsun anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?