Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gün çekildi artık yarim
hiç gören yok
ses kesildi artık yarim
hiç duyan yok
bir sonbahar günüydü bırakıp gittin habersiz
en günahsız gecemde bile seni hep sevdim yeminsiz
bilirim sonu yok bu aşkın sensiz geçen günlerin
eriyip güze döndü ömrüm üstüste kaç ölüm
nezaman bir ben düşünsem böyle sereserpeyim
nezaman bir sen düşünsem ne zaman bir yar düşünsem
yüreğim sızlar her akşam gel
Ne zaman bir sen dû$ûnsem...ne zaman bir yar dû$ûnsem...yûregim sizlar her ak$am gel

bende sana takılmayı seviyorum kuzum.sen hiç merak etme geldiğinde herbişeyin özetini geçicem sana hatta ben her gün mail atıyım sana gelince okursun :roflol:

Hım sen mardİnlİmİsİn ne gÜzel mardİnİ gÜzel dİyorlar hadİ hayırlısı
EVET CNM GEZILICEK GUZEL YERLERI VAR BAKALIM EGER OLURSA 1-2 GUN CIKMAYI DUSUNUYORUZ KUZENLERLE GEZMEYE FLN..
bende sana takılmayı seviyorum kuzum.sen hiç merak etme geldiğinde herbişeyin özetini geçicem sana hatta ben her gün mail atıyım sana gelince okursun :roflol:

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

yapma okuma boyle seylerı daha kotu oluo ınsan...:çok üzgünüm:

DİNLERİM ÇOK GÜZEL SÖYLERİ HEM İÇİM ACIMIYOR SEVİYORUM TAM BENLİK
ŞARKILARIN GÜNAHI YOK İÇİMİ ACITAN SENSİN:))opuyorumnanaktan

gülincim görmüyorum okumuyorum ben eskılerı yada arada bakıyorum gözümden kaçmış kuzum benım.kızma kızlar ben kendıme geldım burda bır abı var onunla konuştum ve baya ıyıyım....

kızlarr nerdesiniz ecrin gulin hayata burcu daha sayamadıklarım kimse gelmio yaa muhabbette etmiosunuz....
Hayata dunkü konuyla iligli bana mail atıcaktın hala tık yok konuşmmaız lazım..
Ecrinn ask olsun neden istgememim küstüm ben sana..
Gulincim teşkler...saol hepimize

küsme yaa şaka yapıorum bende kaydirigubbakcemile2
ben cok yogunum ızın ısım anıden oldu dıe işler bırbırıne gırdı musterılerımı subelerımı gerekn ıslerımı halledıp burdan bırıne devrdıcem o yuzden bakamıorum ole cok fazla bılgınız olsun.. optum hepıcınızi.. opuyorumnanaktan

kızlar az daha benım laleyle mahkemelık olucaktık az önce dogumgununu kutlamak ıcın aradım oda rısk alıyorsun dedı bende ok neymış rıskler görelim dedim.bu salakta ben arıomuşum dıye avukata vermış bende savcılıga rahatsız edıyor dıye suc duyurusunda buluncaz dıye bende bır avuıkat arkadaşıma söyledim oda aradı avukatı konuştu.ve hallettık az kalsın mahkemelık oluyorduk ve kızlar kesınlıkle o kızla bır ılıskıye başladı sanırım artık bır lale devrının daha sonuna geldık.lale devrı bıttı arıtk.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
söylıycekk söz bulamıorumm

işte benim beklediğim bu onunda üzüldüğünü görmek sen görmüşsün bir dönüş olmasa bile yaraların iyileşmiş ama benim tek gördüğüm onun ne kadar mutlu olduğu ve yaşadığımız 3,5 seneyi ne kadar çabuk sildiği ve beni hiç umursamadığı umursamak derken saygıdan bahsediyorum yaşanılan şeylere karşı yoksa bişey beklediğim yok ondan :çok üzgünüm:

iyiyolculuklar canım

midem bulandı söyleyecek şey bulamıyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…