cnm cıdden sakaydı ya sevıom sana takılmayı cok oslıycm hırsımdan bole yapıomm :))
yk anacım kacıramam hıc kımseyı daga fln benım bulundugum yerde dag fln da yk zaten cok ısterse bı tanesını goturum bı cay bahcesıne o kadar kaydirigubbakcemile3
senide kendılerıne benzettıler ya aferım yaa bı sen vardır adam akıllı senıde kaybettım aman oslemeyın bee bu kadarda gelınmezkı ınsanın ustune :dilcikar:
EVET CNM GEZILICEK GUZEL YERLERI VAR BAKALIM EGER OLURSA 1-2 GUN CIKMAYI DUSUNUYORUZ KUZENLERLE GEZMEYE FLN..Hım sen mardİnlİmİsİn ne gÜzel mardİnİ gÜzel dİyorlar hadİ hayırlısı
bende sana takılmayı seviyorum kuzum.sen hiç merak etme geldiğinde herbişeyin özetini geçicem sana hatta ben her gün mail atıyım sana gelince okursun :roflol:
gün çekildi artık yarim
hiç gören yok
ses kesildi artık yarim
hiç duyan yok
bir sonbahar günüydü bırakıp gittin habersiz
en günahsız gecemde bile seni hep sevdim yeminsiz
bilirim sonu yok bu aşkın sensiz geçen günlerin
eriyip güze döndü ömrüm üstüste kaç ölüm
nezaman bir ben düşünsem böyle sereserpeyim
nezaman bir sen düşünsem ne zaman bir yar düşünsem
yüreğim sızlar her akşam gel
Ne zaman bir sen dû$ûnsem...ne zaman bir yar dû$ûnsem...yûregim sizlar her ak$am gel
kızlar az daha benım laleyle mahkemelık olucaktık az önce dogumgununu kutlamak ıcın aradım oda rısk alıyorsun dedı bende ok neymış rıskler görelim dedim.bu salakta ben arıomuşum dıye avukata vermış bende savcılıga rahatsız edıyor dıye suc duyurusunda buluncaz dıye bende bır avuıkat arkadaşıma söyledim oda aradı avukatı konuştu.ve hallettık az kalsın mahkemelık oluyorduk ve kızlar kesınlıkle o kızla bır ılıskıye başladı sanırım artık bır lale devrının daha sonuna geldık.lale devrı bıttı arıtk.
yuhhhhhhhhhh hayata nedim ben bukadaranıda pes.....bırakyaaa bukadrada olamaz artık...
Herzaman terk eden taraf pişman olan taraftır.BU KÖPRÜNÜN ALTNDAN DAHA NE SULAR GEÇECEK. şu an üzüldüğünüz için bile çok pişmanlık yaşayacaksınız bende ne acılar çektim çok üzüldüm ağladım ama onunda üzüldüğünü görünce bütün yaralarım iyleşti.yaşanması gereken şeyler bunlar deneyim oluyo. acıya bağışıklık kazanıyosun sonradan olan şeylere geçmişte üzüldüğün kadar üzülmüyosun. umarım sizde benim gibi herşeyi unutur mutlu olursunuz. şimdiki erkek arkdaşım dört dörtlük geçmişi hiçde aratmıyo.:asigim:
kıs dur sabahtan bole dersen aksam olmaz düşünme cnm bosver saate de bakma hemen gecsın
kızlar bıletlerı ayırttık yrn 4 te yolcuyum cok uzun zaman oldu gıtmeyelı 11 sene fln cok tuhaf bı duygu ya ne gorucem nelerle karsılasıcam
kızlar az daha benım laleyle mahkemelık olucaktık az önce dogumgununu kutlamak ıcın aradım oda rısk alıyorsun dedı bende ok neymış rıskler görelim dedim.bu salakta ben arıomuşum dıye avukata vermış bende savcılıga rahatsız edıyor dıye suc duyurusunda buluncaz dıye bende bır avuıkat arkadaşıma söyledim oda aradı avukatı konuştu.ve hallettık az kalsın mahkemelık oluyorduk ve kızlar kesınlıkle o kızla bır ılıskıye başladı sanırım artık bır lale devrının daha sonuna geldık.lale devrı bıttı arıtk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?