Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kesınlıkle bende soyleyecek bırsey bulamıyorum ve tamamen kapattım arkadaşım gerizekalı mesajları falan var demış bırde avukatı arkadaşımlada 2 aydır falan görüşmüyordum zaten benım lale yuzunden gorusursen bıter demıştı görüştüğüm için bitmişti arkadaşlığımız avukatına açıp agzını yummuş gözünü sanırım bızım lale yarım metre yakınıma bıle yaklaşamaz artık.ve cıdden benımde mıdem bulandı bir insan bu kadar karaktersız olabiliyormuş.

ecrin iyi yolculuklar canım
kızlar yatın kalkın en azından sızınkıler adabıyla gıttı saçma sapan hareket etmedi Allahın belası bana neler yaptı değdimi değmedi değmeyecekte verdıgım emeklere acıyorum ama bılıyorum kı bunlarda geçecek....

kesınlıkle sana katılıorum tatlim.

sgl cnm benım..

hayata bosver onla ılgılı konusup aklına bıle getırme onu nehalı varsa gorsun....

ve yatıp kalkıp bugun dua edıyorum çok şükürki avukat bır arkadaşım vardıda duruma müdahale etti.iğrenc insan yüzünden mahkemelik olmadım...

bu ne şiddet,dellenmiş iyicene bu.önceden sewiorum ediorum ama ailem olmaz dio demişti şimdi başkasıla çıkı.o çıktıgı kızı ailesi isticek mi acaba?yanına bile yaklaştrmıo,abartmış resmen yuhh.düşmanı mısn sen onun??
bnm durumuma ne kdr benzıo.şerefsiz bunlar

canım falcı şöyle demişti bana ya 10 gün içinde gelecek yada ocağa kadar esmer ,kısa boylu ,zayıf dalgalı saçlı bır kızla cıkıp pişman olacak ondan darbe yıyıp gelecek demişti ama bu kadar da dememişti.gelmesin istemiyorum artık solucan ya bana ucak bıletı lazım 13 eylul-03 ekim arası meksikaya .sen bulabilirmisin izin alıcam ama bılet bulamıyorum uygun fiyata.sen bu konuda yardımcı olabilirmisin?

canım karaktersizlik para ile değilmişki yazık banaki ben tanıyamamışım...

way be bilmiş yine de tatlım..
meksikaya uçak bileti için bizim acıbadem acentamız war orayı araman gerekıo.sna özelden bi numara atıcam.ordan bulabilirsin cnm.

Gulınım hosgeldın cnm
pek ıc acıcı seyler yk ama sen gene oku ıstersen

kızlar ben bugun cok ÇalıŞtım cok bunaldım saat daha 15:00 ne zaman aksammmm olucakkkk

buarada sızee bı haberımmmm varrrrrrrrrrrrrrrr =)

canım karaktersizlik para ile değilmişki yazık banaki ben tanıyamamışım...

senın bi suçun oldunu düşünmüorum canım çünkü senın karakterınde herhangı bi sorun yok.tüm adiliği yapan o..sen normalsın yani.merak edıorum acaba bzim sewgimize cok güwenipde mi hemen başkasıla cıkıolar,yoksa hiç tanımadıkları bi kıza nası güwenicekler yaa inanamıorum i-na-na-mı-ooo-rummmmm

gülincim görmüyorum okumuyorum ben eskılerı yada arada bakıyorum gözümden kaçmış kuzum benım.kızma kızlar ben kendıme geldım burda bır abı var onunla konuştum ve baya ıyıyım....

yok kuzum kızmadım yaa aşk olsun iyi olmana çok sevindim

canım ben fırsat buldukça giriyorum topiğe işlerle uğraşıyorum ondan sık giremiyorum:çok üzgünüm:

şerefsiz ya ne denir ki buna.kuzum sakın üzülme bu olayla gerçek yüzünü gördün iyiki ayrılmışsın sevginide bitirmiş olur bu olay allahında bulsun ay çok kızdım yaa Çok üzgünüm çoook

hoşbulduk şekerim evet iç açıcı şeyler değildi okuduklarım ama sen güzel şeyler söyleyip bizi mutlu ediceksin galba anlat kız çabuk

hatırlıomusun ıkı hafta once ben bı nısana gıtmıstım cuma aksamıydı nışan kuzenım nısanlanan kızın yegenını begenmıstı teyzem ertesı gunu gıdıp aıleyle konusmustu (cok uzaktan akrabayız ) kızınızı oglum begenmıs dıe onlarda hemen cevap vermemıstı kısmet demıstı.hatta cuma aksamkı nısanda evlenen kzın erkek kardesı yanı suan ıstedıgımız kızın dayısı bana cok ılgılıydı sureklı bakıodu masaya gelıp bı ıht varmı dıyıp durmustu.. ıkı gun sonra pazar gunu bızım bıtane daha nısanımız vardı ıcerı gırdık aradan bıraz zaman gectı bı baktık cuma nışanına gıttıgımız aıle ıcerı gırdı annemlerde karsılıklı oturuoduk gıdıp annem teyzemlerın yanına oturdular gozlerını gene dıktı bakıodu hatta halay cekerken yanıma gelıp benle bırlıkte halay cektı ele ele tutustuk dedıgım vardıya (umarım hatırlamıssınızdırr canım cıktı burda bı saattır hatırlatım dıe ):bbo:
hatta nısanda kuzenımle kızın konusu acılmıs bız halay cekerken kızın anneannesı bızde sızın kızı begendık sımdı nolucak demıstı şakayla karısıkkk...
neyse umarım hatırlamıssınızdır..
teyzemler ıkı gun once bunlara gıtmısler sımdı annem aradı bugunde onlar teyzemlere gelıomus :1shok:
annemı cagırmıslar kuzenım annemı almaya gelmıs teyzemlere gıdıo ıs cıkısı sende bu tarafa gec dedııı..
kızın dayısıda orda olucakmıs teyzen ecrınde gelsın dedı dıyor annem
sen sabah cıkarken ne gıymıstın bakım dıo annem....
ynı anlıycagınız bunların nıyetı cıfte dugun yapmak sanırım :S
gelmıycem dedım gel kızım nolucak dedı teyzemıde cok severım kuzenım aradı naz yapma senıde beklıoruz dedıı sanırım ben haberım ykken bısıler olmuss :S

sana noldu canım?ay herkes b, fena bgn ya mirmirmirmir
ya bana akıl verin kızlar çok ihtiyacım var şimdi bi çocuk benden hoşlandı bnde aslında ondan çok hoşlandım çıkalım dedi bende makaraya vurdum kanka olalım dedim buluşmak istedi reddettim ama bunun sebebi yakışıklı beni aldatır güvenmedim dalga geçiodur makara için çıkmak istiodur die düüşündüm güvenmedim çocuga ve çıkmadım sora pişman oldum ve buluşup sinemaya gidelim dedim baktım sallıo sora baktımki facede ilişkide yazıo meger birini bulmuş çok üzüldüm senin sevgilin var çokmu güzel artık nete girmiosun hherşeyden elini ayağını çektin kalbi güzel olsun güzel aslında dedi sora dedim sen benle bir kız için buluşmadın dmi şakayla dedim işte inş ayrılırsın falan agzından bal daamlıo ben senle çıkmak istedim ama sen hep salladın dedi bende dedim ozaman arkadaş görüodum ve güvenmiodunm keşke güvenmeyi deneseydin dedi ve öle kaldı kızlar napcan ben seviorum ve elimden kayıp gitti akıl verin:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…