iyiyolculuklar canım
işte benim beklediğim bu onunda üzüldüğünü görmek sen görmüşsün bir dönüş olmasa bile yaraların iyileşmiş ama benim tek gördüğüm onun ne kadar mutlu olduğu ve yaşadığımız 3,5 seneyi ne kadar çabuk sildiği ve beni hiç umursamadığı umursamak derken saygıdan bahsediyorum yaşanılan şeylere karşı yoksa bişey beklediğim yok ondan :çok üzgünüm:
ecrin iyi yolculuklar canım
kızlar yatın kalkın en azından sızınkıler adabıyla gıttı saçma sapan hareket etmedi Allahın belası bana neler yaptı değdimi değmedi değmeyecekte verdıgım emeklere acıyorum ama bılıyorum kı bunlarda geçecek....
kızlar az daha benım laleyle mahkemelık olucaktık az önce dogumgununu kutlamak ıcın aradım oda rısk alıyorsun dedı bende ok neymış rıskler görelim dedim.bu salakta ben arıomuşum dıye avukata vermış bende savcılıga rahatsız edıyor dıye suc duyurusunda buluncaz dıye bende bır avuıkat arkadaşıma söyledim oda aradı avukatı konuştu.ve hallettık az kalsın mahkemelık oluyorduk ve kızlar kesınlıkle o kızla bır ılıskıye başladı sanırım artık bır lale devrının daha sonuna geldık.lale devrı bıttı arıtk.
bu ne şiddet,dellenmiş iyicene bu.önceden sewiorum ediorum ama ailem olmaz dio demişti şimdi başkasıla çıkı.o çıktıgı kızı ailesi isticek mi acaba?yanına bile yaklaştrmıo,abartmış resmen yuhh.düşmanı mısn sen onun??
bnm durumuma ne kdr benzıo.şerefsiz bunlar
canım falcı şöyle demişti bana ya 10 gün içinde gelecek yada ocağa kadar esmer ,kısa boylu ,zayıf dalgalı saçlı bır kızla cıkıp pişman olacak ondan darbe yıyıp gelecek demişti ama bu kadar da dememişti.gelmesin istemiyorum artık solucan ya bana ucak bıletı lazım 13 eylul-03 ekim arası meksikaya .sen bulabilirmisin izin alıcam ama bılet bulamıyorum uygun fiyata.sen bu konuda yardımcı olabilirmisin?
canım karaktersizlik para ile değilmişki yazık banaki ben tanıyamamışım...
gülincim görmüyorum okumuyorum ben eskılerı yada arada bakıyorum gözümden kaçmış kuzum benım.kızma kızlar ben kendıme geldım burda bır abı var onunla konuştum ve baya ıyıyım....
kızlarr nerdesiniz ecrin gulin hayata burcu daha sayamadıklarım kimse gelmio yaa muhabbette etmiosunuz....
Hayata dunkü konuyla iligli bana mail atıcaktın hala tık yok konuşmmaız lazım..
Ecrinn ask olsun neden istgememim küstüm ben sana..
Gulincim teşkler...saol hepimize
kızlar az daha benım laleyle mahkemelık olucaktık az önce dogumgununu kutlamak ıcın aradım oda rısk alıyorsun dedı bende ok neymış rıskler görelim dedim.bu salakta ben arıomuşum dıye avukata vermış bende savcılıga rahatsız edıyor dıye suc duyurusunda buluncaz dıye bende bır avuıkat arkadaşıma söyledim oda aradı avukatı konuştu.ve hallettık az kalsın mahkemelık oluyorduk ve kızlar kesınlıkle o kızla bır ılıskıye başladı sanırım artık bır lale devrının daha sonuna geldık.lale devrı bıttı arıtk.
Gulınım hosgeldın cnm
pek ıc acıcı seyler yk ama sen gene oku ıstersen
kızlar ben bugun cok ÇalıŞtım cok bunaldım saat daha 15:00 ne zaman aksammmm olucakkkk
buarada sızee bı haberımmmm varrrrrrrrrrrrrrrr =)
moralim çk kötü kızlar
ya bana akıl verin kızlar çok ihtiyacım var şimdi bi çocuk benden hoşlandı bnde aslında ondan çok hoşlandım çıkalım dedi bende makaraya vurdum kanka olalım dedim buluşmak istedi reddettim ama bunun sebebi yakışıklı beni aldatır güvenmedim dalga geçiodur makara için çıkmak istiodur die düüşündüm güvenmedim çocuga ve çıkmadım sora pişman oldum ve buluşup sinemaya gidelim dedim baktım sallıo sora baktımki facede ilişkide yazıo meger birini bulmuş çok üzüldüm senin sevgilin var çokmu güzel artık nete girmiosun hherşeyden elini ayağını çektin kalbi güzel olsun güzel aslında dedi sora dedim sen benle bir kız için buluşmadın dmi şakayla dedim işte inş ayrılırsın falan agzından bal daamlıo ben senle çıkmak istedim ama sen hep salladın dedi bende dedim ozaman arkadaş görüodum ve güvenmiodunm keşke güvenmeyi deneseydin dedi ve öle kaldı kızlar napcan ben seviorum ve elimden kayıp gitti akıl verin:gitme:sana noldu canım?ay herkes b, fena bgn ya mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?