Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sabret ve bekle cnm bana sankı bısıler olucak gıbı geldı
ole hıssettım yanı okurken ama genede bılemıycemm

benden hoşlandı diosun ama o zaman neden hemen pes edip başkasıla çıkmaya başladı?
senın güwenını kazanmak için uraşabilirdi die düşünüorum.

aa canım ewlenıosun sanırım.hayırlı olsun

banamı dedın mirmirmirmir
yk ya ne evlenmesı ne bılım ıstemem ben onu
pazar gunku nısanda 1 tane daha gordum demıstım agır abı takım elbıselı karızma fln demıstım hanı ben onla ılgılı bısı olur dıe dusunmustum yanı ole ıstıodum ama olmadı hala baksanıza..
kızlar bıde herkes kuzenımle bu kızın evlenme ısıne cok sıcak bakıo
cok yakısıolar kız cok guzel (benım kadar olmasada azcık ) tam arap guzelli sanırım onların ısı kesın olucak ve ben dayısını hep gorucemmbenneyaptımki

kıza evde kaldın dedik bizden önce evleniyo ya :gitme:
şaka biyana kuzum hadi hayırlısı yaa

benden hoşlandı diosun ama o zaman neden hemen pes edip başkasıla çıkmaya başladı?
senın güwenını kazanmak için uraşabilirdi die düşünüorum.
öle bi yapısı yok canım kimsenin peşinde koşcak biri degil hayatı kasmadan yaşıo bilmiorum ya çok üzülüorum bide sen benle çıkmak istemedin keşke güvenseydin dedi ya çok koydu bu laf aptal kafam

ewet tatlımm sana dedim.sen kendını biraz sebest bıraksana ecrinn.kısmet işi bunlar,senın ayana kendılıınden gelicek bence.sen hiç kowalama yerimseniben

öle bi yapısı yok canım kimsenin peşinde koşcak biri degil hayatı kasmadan yaşıo bilmiorum ya çok üzülüorum bide sen benle çıkmak istemedin keşke güvenseydin dedi ya çok koydu bu laf aptal kafam

senın peşinde koşcak biri diilse üzülmeye de değmez dicem ama fayda etmicek..
şimdi başkasıla cıkıo,farz etki ayrıldı sana geldi kabul eder misin?eğer ederim dıosan bekle yanı.belki bişiler olabilir aranızda..

kıza evde kaldın dedik bizden önce evleniyo ya :gitme:
şaka biyana kuzum hadi hayırlısı yaa

yk cnm ben bunla ıstemıorum aslında coktatlı cocuk ama bakalım ne mezunu ne ıs yapıo hıcte sormadım o yuzden sanmıorum olucagını ama gene buyuk konusmıyım :sinifsinif:
ewet tatlımm sana dedim.sen kendını biraz sebest bıraksana ecrinn.kısmet işi bunlar,senın ayana kendılıınden gelicek bence.sen hiç kowalama yerimseniben

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben ona kanka gibi davrandım bi çocuk benden hoşlandı çıkmak isito ama reddetim dedim bu bunada bozuldu iice umudunu kesti galba ogünden sora konuşamadım fazla bulmuş işte bi kız tabiki dönse bana kabul ederim çünkü hoşlandık ve hiç bişi yaşayamadık ben rengimi belli ettim dahada bişi demem zaten istiosa döner dimi yok eer cidden kızı seviosa konşmaz benle daha ilişkisinin sağlamlığına baglı die düşünüorum sizce kızlar he bide senden aslında hoşlanıodum demeyi çok istedim ama diemedim desemiydim

Bir genç kız 28 yaşına kadar hayatının erkeğine rastlamadıysa, dünyada ondan talihli insan yoktur... *Deborah Kerr

Deborah Kerr die bırı demıs tanımıorum adamı
zaten bole bısı soylemısse hıc gozume gozukmesın daha ıyı
28 yanı yuuuhhhhhhh

ya kızlar nerdesınızzzzzzzzzzz nıe konusmuyosun ben gıtmeden dağıldınız bakıorm geldıgımde sızı burda bulursam ıyıdır

cnm hepımız fıkrımızı soledık
olan olmus..en sn aranızda ılımlı bı konusmada gecmıs eger gercektn hoslanıyor ve senınle bısıle paylasmak ıstıosa yenıden bısıler yapıcaktır..

kızlar nabıonuz asagıda okuya okuya bıtıremedınız yazsanıza bısıler
benım sn saatlerım artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…