ya bana akıl verin kızlar çok ihtiyacım var şimdi bi çocuk benden hoşlandı bnde aslında ondan çok hoşlandım çıkalım dedi bende makaraya vurdum kanka olalım dedim buluşmak istedi reddettim ama bunun sebebi yakışıklı beni aldatır güvenmedim dalga geçiodur makara için çıkmak istiodur die düüşündüm güvenmedim çocuga ve çıkmadım sora pişman oldum ve buluşup sinemaya gidelim dedim baktım sallıo sora baktımki facede ilişkide yazıo meger birini bulmuş çok üzüldüm senin sevgilin var çokmu güzel artık nete girmiosun hherşeyden elini ayağını çektin kalbi güzel olsun güzel aslında dedi sora dedim sen benle bir kız için buluşmadın dmi şakayla dedim işte inş ayrılırsın falan agzından bal daamlıo ben senle çıkmak istedim ama sen hep salladın dedi bende dedim ozaman arkadaş görüodum ve güvenmiodunm keşke güvenmeyi deneseydin dedi ve öle kaldı kızlar napcan ben seviorum ve elimden kayıp gitti akıl verin:gitme:
aa canım ewlenıosun sanırım.hayırlı olsun
hatırlıomusun ıkı hafta once ben bı nısana gıtmıstım cuma aksamıydı nışan kuzenım nısanlanan kızın yegenını begenmıstı teyzem ertesı gunu gıdıp aıleyle konusmustu (cok uzaktan akrabayız ) kızınızı oglum begenmıs dıe onlarda hemen cevap vermemıstı kısmet demıstı.hatta cuma aksamkı nısanda evlenen kzın erkek kardesı yanı suan ıstedıgımız kızın dayısı bana cok ılgılıydı sureklı bakıodu masaya gelıp bı ıht varmı dıyıp durmustu.. ıkı gun sonra pazar gunu bızım bıtane daha nısanımız vardı ıcerı gırdık aradan bıraz zaman gectı bı baktık cuma nışanına gıttıgımız aıle ıcerı gırdı annemlerde karsılıklı oturuoduk gıdıp annem teyzemlerın yanına oturdular gozlerını gene dıktı bakıodu hatta halay cekerken yanıma gelıp benle bırlıkte halay cektı ele ele tutustuk dedıgım vardıya (umarım hatırlamıssınızdırr canım cıktı burda bı saattır hatırlatım dıe ):bbo:
hatta nısanda kuzenımle kızın konusu acılmıs bız halay cekerken kızın anneannesı bızde sızın kızı begendık sımdı nolucak demıstı şakayla karısıkkk...
neyse umarım hatırlamıssınızdır..
teyzemler ıkı gun once bunlara gıtmısler sımdı annem aradı bugunde onlar teyzemlere gelıomus :1shok:
annemı cagırmıslar kuzenım annemı almaya gelmıs teyzemlere gıdıo ıs cıkısı sende bu tarafa gec dedııı..
kızın dayısıda orda olucakmıs teyzen ecrınde gelsın dedı dıyor annem
sen sabah cıkarken ne gıymıstın bakım dıo annem....
ynı anlıycagınız bunların nıyetı cıfte dugun yapmak sanırım :S
gelmıycem dedım gel kızım nolucak dedı teyzemıde cok severım kuzenım aradı naz yapma senıde beklıoruz dedıı sanırım ben haberım ykken bısıler olmuss :S
öle bi yapısı yok canım kimsenin peşinde koşcak biri degil hayatı kasmadan yaşıo bilmiorum ya çok üzülüorum bide sen benle çıkmak istemedin keşke güvenseydin dedi ya çok koydu bu laf aptal kafambenden hoşlandı diosun ama o zaman neden hemen pes edip başkasıla çıkmaya başladı?
senın güwenını kazanmak için uraşabilirdi die düşünüorum.
öle bi yapısı yok canım kimsenin peşinde koşcak biri degil hayatı kasmadan yaşıo bilmiorum ya çok üzülüorum bide sen benle çıkmak istemedin keşke güvenseydin dedi ya çok koydu bu laf aptal kafam
kıza evde kaldın dedik bizden önce evleniyo ya :gitme:
şaka biyana kuzum hadi hayırlısı yaa
ewet tatlımm sana dedim.sen kendını biraz sebest bıraksana ecrinn.kısmet işi bunlar,senın ayana kendılıınden gelicek bence.sen hiç kowalama yerimseniben
ben ona kanka gibi davrandım bi çocuk benden hoşlandı çıkmak isito ama reddetim dedim bu bunada bozuldu iice umudunu kesti galba ogünden sora konuşamadım fazla bulmuş işte bi kız tabiki dönse bana kabul ederim çünkü hoşlandık ve hiç bişi yaşayamadıksenın peşinde koşcak biri diilse üzülmeye de değmez dicem ama fayda etmicek..
şimdi başkasıla cıkıo,farz etki ayrıldı sana geldi kabul eder misin?eğer ederim dıosan bekle yanı.belki bişiler olabilir aranızda..
yk cnm ben bunla ıstemıorum aslında coktatlı cocuk ama bakalım ne mezunu ne ıs yapıo hıcte sormadım o yuzden sanmıorum olucagını ama gene buyuk konusmıyım :sinifsinif:
ben geldiiiimmmmm napıyo kk 'nın güzel bayanları zemuszemus
cnm ben bıraz ıslerımı hafıflettım gozlerıme rımel surdum deodorantımı tazeledım geldım ama kımse yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?