kıızzz çocuğun aklını başından mı alcan :jeyyar:
kızlar annem kalabalık olucak gelmeden makyajını tazele dedı varmışlar teyzemlere bı ıs karıstırıo bunlar ama hadı neyse bende sadece gozlerıme rımel surdum kokumu tazeledım o kadar =)
tİlginç bi adam valla, ben o kadar okudum okudum yazdıklarını taa ne zamandır, bu kadar brezilya dizisi gibi sarpa saran konu görmedim..Güya seviyorum diyen adamdı bu, nasıl güvenicez bunlara yaa..Ayrılmanın da bi adabı vardır, benim laleden ayrılınca aramız kötü olmasın diye göbeğim çatladı, yeri geliyo biyerde karşılaşabiliyosun, niye düşman olalım, yaptığı onca kötülüğe rağmen tüm gücümle dayandım, arkadaşım olamaz ama düşmanım da değil, herşeyi paylaştık çünkü..geçmişin hatrı var demeyi bilmeli..kızlar az daha benım laleyle mahkemelık olucaktık az önce dogumgununu kutlamak ıcın aradım oda rısk alıyorsun dedı bende ok neymış rıskler görelim dedim.bu salakta ben arıomuşum dıye avukata vermış bende savcılıga rahatsız edıyor dıye suc duyurusunda buluncaz dıye bende bır avuıkat arkadaşıma söyledim oda aradı avukatı konuştu.ve hallettık az kalsın mahkemelık oluyorduk ve kızlar kesınlıkle o kızla bır ılıskıye başladı sanırım artık bır lale devrının daha sonuna geldık.lale devrı bıttı arıtk.
gulınım anlatırım tabı ya
ama ıcım soguk ole ısteklı fln dglım olucagını sanmıorum :)
bujuucum ınsallah hpepımız mutlu oluruz cnm sende cok takma kafana hersey olucagına varır
kızlar gününüz dününüzden daha güzel olur inşallah kızçelerim.zemuszemus
tİlginç bi adam valla, ben o kadar okudum okudum yazdıklarını taa ne zamandır, bu kadar brezilya dizisi gibi sarpa saran konu görmedim..Güya seviyorum diyen adamdı bu, nasıl güvenicez bunlara yaa..Ayrılmanın da bi adabı vardır, benim laleden ayrılınca aramız kötü olmasın diye göbeğim çatladı, yeri geliyo biyerde karşılaşabiliyosun, niye düşman olalım, yaptığı onca kötülüğe rağmen tüm gücümle dayandım, arkadaşım olamaz ama düşmanım da değil, herşeyi paylaştık çünkü..geçmişin hatrı var demeyi bilmeli..
Ecrincim iyi yolculuklar, sen ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hazır değilsen ve bişey hissetmediysen olmaz tabii, hazır olmak lazım..çivi çiviyi sökmez..racona ters
kızlar gününüz dününüzden daha güzel olur inşallah kızçelerim.zemuszemus
günaydın fıstıklar bugün hepimiz bugün harika bi gün geçiririz inşallah zemuszemus
ecrinim gelmişşş kaydirigubbakcemile2 çabuk anlat dün akşam noldu :jeyyar:
Gunaydın kızlar
bide kalbim acıo mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?