Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kıızzz çocuğun aklını başından mı alcan :jeyyar:

kızlar annem kalabalık olucak gelmeden makyajını tazele dedı varmışlar teyzemlere bı ıs karıstırıo bunlar ama hadı neyse bende sadece gozlerıme rımel surdum kokumu tazeledım o kadar =)

kızlar annem kalabalık olucak gelmeden makyajını tazele dedı varmışlar teyzemlere bı ıs karıstırıo bunlar ama hadı neyse bende sadece gozlerıme rımel surdum kokumu tazeledım o kadar =)

ayy yarın geldiğin gibi anlatıcaksın hemde tüm ayrıntılarıyla sengözlerimebaksanab

gulınım anlatırım tabı ya
ama ıcım soguk ole ısteklı fln dglım olucagını sanmıorum :)
bujuucum ınsallah hpepımız mutlu oluruz cnm sende cok takma kafana hersey olucagına varır

tİlginç bi adam valla, ben o kadar okudum okudum yazdıklarını taa ne zamandır, bu kadar brezilya dizisi gibi sarpa saran konu görmedim..Güya seviyorum diyen adamdı bu, nasıl güvenicez bunlara yaa..Ayrılmanın da bi adabı vardır, benim laleden ayrılınca aramız kötü olmasın diye göbeğim çatladı, yeri geliyo biyerde karşılaşabiliyosun, niye düşman olalım, yaptığı onca kötülüğe rağmen tüm gücümle dayandım, arkadaşım olamaz ama düşmanım da değil, herşeyi paylaştık çünkü..geçmişin hatrı var demeyi bilmeli..
gulınım anlatırım tabı ya
ama ıcım soguk ole ısteklı fln dglım olucagını sanmıorum :)
bujuucum ınsallah hpepımız mutlu oluruz cnm sende cok takma kafana hersey olucagına varır

Ecrincim iyi yolculuklar, sen ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hazır değilsen ve bişey hissetmediysen olmaz tabii, hazır olmak lazım..çivi çiviyi sökmez..racona ters

aynen oyle cok ılgınc ama bırsey var dengesızlıgını boyle gösterdı.zalaklık para ile değil yada karaktersızlık bunun cok ıyı bır örnegi.Allah benı kurtardı ondan dıye bakıyorum olaya .çok şükür daha fazla zaman harcamadan gözümle ne kadar karaktersiz oldugunu gördüm.

günaydın fıstıklar bugün hepimiz bugün harika bi gün geçiririz inşallah zemuszemus

esıncım merhaba a.s.
benım cok uzun zaman oldu yıllar gectı uzerınden yenı bı ılıskıye hazırımmm vaktı gelınce olucak ınsallah opuyorumnanaktan

kızlar gününüz dününüzden daha güzel olur inşallah kızçelerim.zemuszemus

gunaydın kuzum nasılsın bu sabah Şeniz
günaydın fıstıklar bugün hepimiz bugün harika bi gün geçiririz inşallah zemuszemus

gulınım günaydın inşallah cnm güzel bi gün olur 4 te yolcuyuz sağ salim gider geliriz inşallah :Saruboceq:
diğer kızçelere hepinizee günaydınnn opuyorumnanaktan

ecrinim gelmişşş kaydirigubbakcemile2 çabuk anlat dün akşam noldu :jeyyar:

cnm cok guzeldı butun ılgı ustumdeydı desemmm :kedi:
vardı dün bunlarda bişi kesinnn CADIARZU
soruorum yk yaa işine bak senn diolar ama vardı bişi barizzz sositososito
çocugun ablası gece boyunca benle sohbet etti ellerimi fln tutup konuşuyodu kadında olgun 40 yaşında fln var yani annesi desen öle baygın baygın bakıoo :1rolleyes:
laleyi zaten hiç anlatmıyım şeytan dedi dök üstüne çayııı olsun bitsinn kaydirigubbakcemile3
kızlar abartısız o kadar cok üstüme düşüp okadar cok gerdiler ki beni yaptıgım şaşkınlığı anlatsamm gülersiniz sizde dalganızı gecersınız herhalde benlee :sinifsinif:
ilreleyen saatlerde teyzem ecrın kahve yaparmısn dedi :1shok:
la 3 kuzenım var ben nie yapıorummm mirmirmirmir
nese kalktım yapıcam mutfagın ışıgı patladı hayda al burdan yak aspıratorun ısıgı ve mutfagın spot ısıklarıyla gayet loş bı ortamda yapmaya basladım kahveyi..
ole 3-5 bardak dgl 15 kısılık kahve kocaman bı cezvesı var teyzemın tencere gıbı kalktım onla yapıcam halıyle gec oluo...
mısafırlerde gec oldu gıdıcez dıyıp acele ettırıolar kuzenım gelıo hadı ecrın hadı ecrın dıyım duruo tepemde :mymeka:
nese meşhur kahvemı yaptım fıncanlara koydum ve ıcerı gırdım servıs yapmaya...
once buyuklerden basladımmm.. buraya kadar sorun ykk dımı :1no2:hyr var kuzenlere gectım onlara da ıkram ederken fırlama bı kuzenım var 23 yaslarında bir kahkaha kopardıı sormayın gıtsınnn odum patladı noldu yaa dıorum herkes bana bakıo tam ortadayım mafoldumben
ecrın bu ne dıyım kahvede ıkram edılen su bardagı var ya tepsıde ıkı bardak ıkısıde boşş :kedi:
neye ugradıgımı sasırdım cok utandımmm kızardım bozardımmm :kedi:mafoldumben
durumu farkedenlerde gulmeye basladı cocugun annesı ve ablası olur olur bısı yk utandırmayın kızı dedıler herkes guluodu babam bıleeeee
utandım cok ama kızmadım cunku acıkcası ortam cok guzeldı bu turumuda o kadar guzel tiye alıp şırınlık yaptılar kı gayet ıyıydııı :kedi:
he cocuk o arada ne mı yaptı kafası hafıf onde gozlerı yukarı dogru kaldırmıs alttan alttan guluo bana bakıo cok fenaydı yaa :kedi:
neyse ole bısı ıste uzun oldu kusura bakmayın :çok üzgünüm:
Gunaydın kızlar

deryacım gunaydın cnmm opuyorumnanaktan

ecrin sewindim canım senin için.inşallah her şey güzel olur.
ben hiç bir zaman mutlu olamicam ya,hissediorum bunu.
ecrinnn ben hala onu beklıorum,kimseyi istemiorum,birile olsam onu aldatmışım gibi hissedicem.
deli gibi özledim onu mafoldumben
kızma bna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…