ecrin sewindim canım senin için.inşallah her şey güzel olur.
ben hiç bir zaman mutlu olamicam ya,hissediorum bunu.
ecrinnn ben hala onu beklıorum,kimseyi istemiorum,birile olsam onu aldatmışım gibi hissedicem.
deli gibi özledim onu mafoldumben
kızma bna.
ecrin sewindim canım senin için.inşallah her şey güzel olur.
ben hiç bir zaman mutlu olamicam ya,hissediorum bunu.
ecrinnn ben hala onu beklıorum,kimseyi istemiorum,birile olsam onu aldatmışım gibi hissedicem.
deli gibi özledim onu mafoldumben
kızma bna.
bardakları boşmu getirdin :roflol: kuzum sende etkilendin demekki ki bardakları boş getirmişsin heyecandan hadi itiraf et:jeyyar:
ilgiden dolayı bıraz tuhaf oldun aslında
bardaklarda bos geldı evet utanmadan da ıkı bardak koymuşum bari bı tane olsaydı kaydirigubbakcemile3
haklı olabilirsin,belkide ben onu içimde unutmak istemedigim için başaramıorum we ondan bu kdr saplantılı bi haldeyim..
o dedgn kitabı okicm.nası bşi
kızlar ben nasılım dıye sormuşsunuz çok şükür iyiyim artık dünyanın sonunun olmadığının farkındayım dün ablamlarlaydım sonra avukat olan kız arkadaşım falan aradı herkes verdı gazı dıyemı yoksa artık onun kafamda kendı yaptıklarıyla kendı saygısını kaybettıgı içinmi bilmiyorum ama bıtırdım desem yerıdır ıcımde hala kırıntılar var ama asla ve asla üzülmüyorum iyiki bitti iyiki gerçek yüzünü maskesinin arkasında kı yuzunu gördüm.benı bır cok ınsan uyarmıştı yanlışsın dıye kendı başımın dıkıne gıtmem bunlara sebep oldu neydı peki benim istedğim belkide hırslarımdı .hırsımdan o benı bırakamaz dedıgım ıcın bu haldeyım bılıyorum kı bırgun bana yaptıklarını Allahtan bulacak ve bılıyorumkı dunyanın sonu değil.ben zaten onunla bır yuva bıle kursam mutlu olamayacaktım aılesının bır lafı bu kadar etkılı olamaz bır ınsan ustunde hele de bu ınsan benım hayatımdakı kişiyse artık bunun farkındayım.
ve belkıde herkes ama herkes cevremdekı guçlü durmam için elinden geleni yapıyor.kendim için olmasa bıle onlar için ben ıyı olmak zorundayım.
herkesın hayatta kısmetı var kızlar kısmetimizde ne yazıldıysa onu yaşayacagız.
ve ınanıyorumkı ılerde daha ıyılerı karşımıza çıkacak nerede ve ne zaman bunu ancak Allah bılır ama şuanda elmanın dıger yarısı olan yarımız bıryerlerde nefes alıyor.
hayata sevindim senn adına herşey duzelicek göriceks..
ecrin saana gelince kısmetinle ilgili bence işiyle gucuyle yargılama derim sen o meslekte birini isteyip bulana kadar 30 na gelirsin...
akıllı olsun işi gucu olsun sana saygısı olsun yeter bence....
hayata sevindim senn adına herşey duzelicek göriceks..
ecrin saana gelince kısmetinle ilgili bence işiyle gucuyle yargılama derim sen o meslekte birini isteyip bulana kadar 30 na gelirsin...
akıllı olsun işi gucu olsun sana saygısı olsun yeter bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?