Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben napıcam,yemin ederim bunalımdayım ya.
bi insn bu kdr salak olamaz.baana neler yaptı hala düşünüorum,iç çekiorum ağlıorum
yetr wallahi çekemiorum artık yok yaa çekemiorum.
param olsa psikoloa gitcem mafoldumben

bardakları boşmu getirdin :roflol: kuzum sende etkilendin demekki ki bardakları boş getirmişsin heyecandan hadi itiraf et:jeyyar:

solucan yeter artık bebğim yaa yetmedimi kendini üzdüğün kalbinden çıkarmaya çalış onu hiç bi acı kalıcı değil unutma şükret haline ne dertlere sahip insanlar var

cnm dogrusu bısı olucagını sanmıorum
aslında cok hos bı cocuk esmer guzelı dıyebılırım :kedi:
boyu fln da uzun baya (bnım azcık boy takıntım varda ):kedi:
benım ıcın meslek okul fln bunlar cok onemlı ılk baktıgım budur
lıse mezunuymus ama maddı durumları gayet ıyı
teksıl sektorundeler onun abılerının fln atolyelerı varmıs ama bu degıl benım
hayalımdekı meslek :sinifsinif:

senın konuya gelıcek olursa benım hep soyldıgım bısı vardır ;
Herşey insanın kendisinde başlayıp kendisinde biter insan istedıkten snra Allah'ın izniyle olmıycak bişi yktur yeterki istesin..
ama sen onu unutmak istemiosun ki saplantı halıne gelmıs sankı
bence yapma sana hıc bısı kazandırmaz bu saatten snra..

sana bı kıtap tavsıye edıcem ısrarla mutlaka oku ama ben lalemden ayrıldıktan snra bu kıtapla bıraz kendıme geldım..
Erdal demirkıran- Sen şimdi gidicen ya cehennmemin dibine git die kitap...
mutlaka oku kıtap bıttıkten snra topıkte yazıcakların emınım cok cok degısecektır...

bardakları boşmu getirdin :roflol: kuzum sende etkilendin demekki ki bardakları boş getirmişsin heyecandan hadi itiraf et:jeyyar:

ilgiden dolayı bıraz tuhaf oldun aslında
bardaklarda bos geldı evet utanmadan da ıkı bardak koymuşum bari bı tane olsaydı kaydirigubbakcemile3

haklı olabilirsin,belkide ben onu içimde unutmak istemedigim için başaramıorum we ondan bu kdr saplantılı bi haldeyim..
o dedgn kitabı okicm.nası bşi

haklı olabilirsin,belkide ben onu içimde unutmak istemedigim için başaramıorum we ondan bu kdr saplantılı bi haldeyim..
o dedgn kitabı okicm.nası bşi

ıımmmm nsıl bişi söyliyim...
özetle tam bu topiktekiler için yazılmış gibi bişi kaydirigubbakcemile2

kızlar ben nasılım dıye sormuşsunuz çok şükür iyiyim artık dünyanın sonunun olmadığının farkındayım dün ablamlarlaydım sonra avukat olan kız arkadaşım falan aradı herkes verdı gazı dıyemı yoksa artık onun kafamda kendı yaptıklarıyla kendı saygısını kaybettıgı içinmi bilmiyorum ama bıtırdım desem yerıdır ıcımde hala kırıntılar var ama asla ve asla üzülmüyorum iyiki bitti iyiki gerçek yüzünü maskesinin arkasında kı yuzunu gördüm.benı bır cok ınsan uyarmıştı yanlışsın dıye kendı başımın dıkıne gıtmem bunlara sebep oldu neydı peki benim istedğim belkide hırslarımdı .hırsımdan o benı bırakamaz dedıgım ıcın bu haldeyım bılıyorum kı bırgun bana yaptıklarını Allahtan bulacak ve bılıyorumkı dunyanın sonu değil.ben zaten onunla bır yuva bıle kursam mutlu olamayacaktım aılesının bır lafı bu kadar etkılı olamaz bır ınsan ustunde hele de bu ınsan benım hayatımdakı kişiyse artık bunun farkındayım.
ve belkıde herkes ama herkes cevremdekı guçlü durmam için elinden geleni yapıyor.kendim için olmasa bıle onlar için ben ıyı olmak zorundayım.
herkesın hayatta kısmetı var kızlar kısmetimizde ne yazıldıysa onu yaşayacagız.
ve ınanıyorumkı ılerde daha ıyılerı karşımıza çıkacak nerede ve ne zaman bunu ancak Allah bılır ama şuanda elmanın dıger yarısı olan yarımız bıryerlerde nefes alıyor.

kızlar yapmayın ilişkiler üzerine odaklanmayın dünya bir ilişki üzerine odaklanacak kadar küçük değil.paşalar gibi geldikleri için sevdik sefiller gibide gittikleri için unutmayı bilmeliyiz.çünkü bizimle bırlıkte cevremızdekılerde acı çektirmeye hakkımız yok.

sevındım cnm senın adına hep bole ıyı ol yanındayız bız herzaman :teselli:

hayata sevindim senn adına herşey duzelicek göriceks..
ecrin saana gelince kısmetinle ilgili bence işiyle gucuyle yargılama derim sen o meslekte birini isteyip bulana kadar 30 na gelirsin...
akıllı olsun işi gucu olsun sana saygısı olsun yeter bence....

Solucan canım sabrediceksin cdden sabırlı ol ve bol bol dua et..atlatıcaksın bu gunleri bende yaşadım yaşadıklarımı ama insan aslında mantıklı herşeyi düşününce siliosun direk kafanda ...istemiceksin bile onu yeri gelince diskiniceksin..sende o elde edemedigin için takıntı olmuş canım....

elımde dgl cnm ılk sorudugm meslegı olmustur hep bu gune kadar ne olursa olsun..
busa benım takıntım:S
bakalım kısmett

bu ozellıklere uyan bırını tanıdım ben
hatırlıomusun dıger topıkte yazmıstım evde kalırsan ara demıstı dedım hanı
ıste o..
bız onunla cıktık ve ayrılma nedenımız sırf meslegıydı...
aılem meslegınden dolayı ıstemedı okumus olsun fln dedıler...
yksa sevıodum zamanında ben onu etrafımdakılerın beynıme bu meslek ısını kazımaları soguttu benı cocuktan..
hatta solemıstım de bana son soyledıgı 'ınsallah aılenın ıstedıgı gıbı elı cantalı bırını bulursun demıst ' cok gucume gıtmıstı ama aılemıde karsıma alamazdım kı :sinifsinif:

aıle Çok Önemlı ecrın ...
Bende aılemı karŞıma alamıorum aÇıkÇası..
Bı yerde bazen elımızde olmadan tıkanıp kalıoruz..Şeker...hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…