canım bende canım tekstilci istemıorum ama bu yaşadıgın cevreyle falan ılgılı ortam ne der arkadaşlarımın cevremın yanında nasıl olur hıc uygun degıl mantıgında olmakla ılgılı canım sanırım bu çünkü ben benım laleyı iş arkadaşlarımla tanıştırdıgımda bumu falan olmuştu hatta bir olayı anlatıyım sıze benım dayım işte yıllardır orada falan dedıgı bır şirket övünüyordu bır arkadaşım o operasyonun müdürü çıktı ve adam yenı geçmişti hadı be der gıbıydı
onu yazdığın heryerden kendini silerek başlamalısın
adını anmayacağın ortamlarda bulunmalısın
şarkılar türküler dinlemeyeceksin
filmler diziler izlemeyeceksin
yalnız kalmayacaksın
başkalarının hayatıyla kendini kıyaslamayacaksın
el ele tutuşanları göreceğin yerlerde olmayacaksın
hayatına o kadar çok yeni insan sokacaksın ki bazen onlarla konuşmaktan kendini bile unutacaksın
yada onu unutmadan yaşamayı öğreneceksin
her yerde onu görecek ama konuşmayacaksın
duymayacaksın sormayacaksın söylemeyeceksin
tıpkı akıl oyunlarında johnn un yaptığı gibi şizofren yaşayacaksın
kızlar bakarmısınız ne kadar doğru fıstıkım hala gıtmeyı dusunuyorum işte bılet bakıyorum.dün akşam ablamada söyledim oda bı normal yere gıtme zaten Allahın delisi dedi .eğer bulursam müdürümlede konuşup gideceğim.olmazsa bı arkadaşımın yanına italyaya gidicem.
çalışınca çok zor oluyor ya izin almak tatili ayarlamak yada gönüllü yurtdışı çalışma kampı bulmak falan.yada benım üstümde bır miskinlik var bılmıyorum ama bıryerlere kaçıcam inşallah ancak eylülde olabilecek buda malesef
üstekinide neden yazdım derseniz bir arkadaşım facede yazdıgım dünkü mesaja hitaben yazmış.onu okuyordum bırısı bsy yazmış mı dıye baktım sen yazıncada onu kopyalamak geldi içimden.
canım inşallah kazasız belasız gider gelirsiniz.
ecrn hayırlıs yolculuklar
varmıs baya ya gecmez zaman bı turlu
yazdıkların cok guzell koyu koyu yazsaydın da gırenın dıkkatını cekseydı
dıkkate alınacak seyler cunku yazdıkalrın
bırazını uygulasa topıgımızın kıscelerı daha az uzulucekler...
deryacım cok sgl
kızlar gıtmeden bulusamadık ama dondugumde kesınlıkle ayarlıycam ıyı bı organıze olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?