Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

oyle cnm ya bu anlamda kızmayın sakın bana
hatta aılemın de elınde dgl etraf ne der fln fln....bula bula bunu mu buldu vs..vs....
arada annemle oturur konusuruz bana yaptıklarını yasadıklarımızı anlatıorum yazık ettık sıze bılıorum bole bırı kacırılmaz ama napım kzıım bız evet desekte olmaz bosver aklına getırme dıo....

dogum gunumde ben lalemden msj beklerke saat tam 00,00 de ılk mesajı atan dogum gunumu kutlayanda oydu.. hepte o oldu.. ole ıste bosver...

ecrın anladım Şeker herkesn hayatı kendıne tabıı.ama bence fazla yukardan uÇmamak lazım Şeker..herzaman hayırlısı nasıp etsın yarabbım..

canım bende canım tekstilci istemıorum ama bu yaşadıgın cevreyle falan ılgılı ortam ne der arkadaşlarımın cevremın yanında nasıl olur hıc uygun degıl mantıgında olmakla ılgılı canım sanırım bu çünkü ben benım laleyı iş arkadaşlarımla tanıştırdıgımda bumu falan olmuştu hatta bir olayı anlatıyım sıze benım dayım işte yıllardır orada falan dedıgı bır şirket övünüyordu bır arkadaşım o operasyonun müdürü çıktı ve adam yenı geçmişti hadı be der gıbıydı

aynen ole cnm

yanı bıde şu var ya benden bırısının üstün olması lazım sevmem önemli değil ama şu var mesela çok çok büyük bi şirketi olur ve bıcok benım gıbı ınsan vardır yanında ozaman anlarım benım de kuzenım lıse terk hatta ama adam yanında 600 kısı çalıştırıyor ve her sevıyede eleman var eşi ise yurtdışında MBA falan yapmış bırısı ama şimdi oturmuş evde çocuk bakıyor sonucta eşi ile heryere gıdebılıyor oyuzden problem degıl ama öteki türlü bende istemem.

ınsallah kazasız belasız gıderız kızlar

cnm sen meksıkaya gıtmeyı dusunuyodun ne oldu ?

onu yazdığın heryerden kendini silerek başlamalısın
adını anmayacağın ortamlarda bulunmalısın
şarkılar türküler dinlemeyeceksin
filmler diziler izlemeyeceksin
yalnız kalmayacaksın
başkalarının hayatıyla kendini kıyaslamayacaksın
el ele tutuşanları göreceğin yerlerde olmayacaksın
hayatına o kadar çok yeni insan sokacaksın ki bazen onlarla konuşmaktan kendini bile unutacaksın

yada onu unutmadan yaşamayı öğreneceksin
her yerde onu görecek ama konuşmayacaksın
duymayacaksın sormayacaksın söylemeyeceksin
tıpkı akıl oyunlarında johnn un yaptığı gibi şizofren yaşayacaksın

kızlar bakarmısınız ne kadar doğru fıstıkım hala gıtmeyı dusunuyorum işte bılet bakıyorum.dün akşam ablamada söyledim oda bı normal yere gıtme zaten Allahın delisi dedi .eğer bulursam müdürümlede konuşup gideceğim.olmazsa bı arkadaşımın yanına italyaya gidicem.
çalışınca çok zor oluyor ya izin almak tatili ayarlamak yada gönüllü yurtdışı çalışma kampı bulmak falan.yada benım üstümde bır miskinlik var bılmıyorum ama bıryerlere kaçıcam inşallah ancak eylülde olabilecek buda malesef

Son düzenleme:
üstekinide neden yazdım derseniz bir arkadaşım facede yazdıgım dünkü mesaja hitaben yazmış.onu okuyordum bırısı bsy yazmış mı dıye baktım sen yazıncada onu kopyalamak geldi içimden.
canım inşallah kazasız belasız gider gelirsiniz.

varmıs baya ya gecmez zaman bı turlu

yazdıkların cok guzell koyu koyu yazsaydın da gırenın dıkkatını cekseydı
dıkkate alınacak seyler cunku yazdıkalrın
bırazını uygulasa topıgımızın kıscelerı daha az uzulucekler...

ecrn hayırlıs yolculuklar

deryacım cok sgl
kızlar gıtmeden bulusamadık ama dondugumde kesınlıkle ayarlıycam ıyı bı organıze olalım

kuzum değiştirdim edit yaptım koyu yazdım vede ıtalık.
ve sen gıt gel bır an önce buluşalım....

iyi yaptın kuzumm Şeniz
ıcten soluorum cok ıstıorum ınsallah ayarlıycaz kendı adıma ben söz verıorum gelıcem =)

BEN SAAT SAYIYORUM CNM GEÇMEK BILMIO YA
SEN NABION GULINIM opuyorumnanaktan
KIZLAR CIDDEN GOZUM SIZI COK ARIYCAK HEP MERAK EDICEM NASILLAR VARMI GUZEL GELISMELER DIEE kaydirigubbakcemile2

GERCI BU TOPICTE ATI ALAN USKUDARI GECTI OLSA OLSA BI BENDE GELISME OLUR HERKESLER BULDU ATSIZ PRENSLERINI kaydirigubbakcemile3

kıslar aradı beni ikna etti ve barıştık umarım her şey daha ii olur... bu arada ev arkadaşımın sevgilisi ailem seni bana yakıştırmıo die terk etmiş kıs bunalımda.. nefret ediorum bu erkek milletinden bazen yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…