Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende bulamadım kuzum üzülme ama heran bulabilirim.
bana akıl verin ben kurstaki çocuğa nasıl birşey yapabilirimde farklı bir elektrik aldıgımı belli ederim söyleyin bakalım fikirlerinizi.
kızlar bırde bsy soylıcem ben bu hafta hiç yazlıga gıtmek ıstemıyorum ama babacım bılet almış bılet bulamıyorum dedim gelmek istemıyorum diyemedim mecbur gidicem ya offf.
kesin benim laleyide görücem içimden kafasını patlatmak gelicek....

BEN SAAT SAYIYORUM CNM GEÇMEK BILMIO YA
SEN NABION GULINIM opuyorumnanaktan
KIZLAR CIDDEN GOZUM SIZI COK ARIYCAK HEP MERAK EDICEM NASILLAR VARMI GUZEL GELISMELER DIEE kaydirigubbakcemile2

iyiyim ecrinim yaa napym çalışmaya çalışıyorum işte.az kaldı çıkmana 1 saat sonra gidiceksin bizi bırakıp mafoldumben

kımse yok bugun kuzular nerdesiniz bakım?

ben burdayım hayatacım ama hakkaten neden sessiz bugün :sm_confused:

kızlar son 40 dk sımdı cıkıorum ben ıslerımı halletmem lazım hepınzıı cok opuorum dua edın aklınıza gelırsek lutfen bı aksılık cıkmasın saglıkla gıdıp gelelım

deryam
hayata kuzummm
gulınım
umudum
galate
kısçe azra
meltem
pess
bucu
solucan
hepınızı opuorum görüşürüz kızlar Şeniz

Galatecim sgl cnm..

nasılsın ?
bıraz duygusal bı moddasın gercı :çok üzgünüm:

canım bugünlere evet duygusalım yapcak bişe yok benimki askere gitcekmiş dönüncüde o kızla evlenceklermiş...allah sonumuzu hayır etsin mirmirmirmir

Bir genç kız 28 yaşına kadar hayatının erkeğine rastlamadıysa, dünyada ondan talihli insan yoktur... *Deborah Kerr

ilginç bir sözmüş ben bişey anlamadım ama sanırım kadınların olgunlaşmasıyla ilgili bir durum olabilir CADIARZU

kızlar annem kalabalık olucak gelmeden makyajını tazele dedı varmışlar teyzemlere bı ıs karıstırıo bunlar ama hadı neyse bende sadece gozlerıme rımel surdum kokumu tazeledım o kadar =)

Hayırlısı olsun canım bieşy olmazsada güzel bi gün olmuş sana da deneğim olmuş sositososito iyi yolculuklar :)

yuhh yani ne öküzmüş bu çocuk, bence kısa yoldan kurtulmuş arkadaşın yatsın kalksın dua etsin.

ilginç bir sözmüş ben bişey anlamadım ama sanırım kadınların olgunlaşmasıyla ilgili bir durum olabilir CADIARZU

ben sana açıklıyayım canım 31 yaşında evlenmiş bir olraktan yani demek istiyoki 28 yaşına kadar evlenmemek ii bişey 28 inden sonra evlenmek ideali.kaydirigubbakcemile5

kızlar son 40 dk sımdı cıkıorum ben ıslerımı halletmem lazım hepınzıı cok opuorum dua edın aklınıza gelırsek lutfen bı aksılık cıkmasın saglıkla gıdıp gelelım

canım hayırlı yolculuklar seni çok özlycem inşallah güzel haberlerle gelirsin öpüyorum ballı kaymağım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…