BEN SAAT SAYIYORUM CNM GEÇMEK BILMIO YA
SEN NABION GULINIM opuyorumnanaktan
KIZLAR CIDDEN GOZUM SIZI COK ARIYCAK HEP MERAK EDICEM NASILLAR VARMI GUZEL GELISMELER DIEE kaydirigubbakcemile2
kımse yok bugun kuzular nerdesiniz bakım?
kızlar küstüm size hiç konuşmuosunuz yaaaa...
Galatecim sgl cnm..
nasılsın ?
bıraz duygusal bı moddasın gercı :çok üzgünüm:
Bir genç kız 28 yaşına kadar hayatının erkeğine rastlamadıysa, dünyada ondan talihli insan yoktur... *Deborah Kerr
kızlar annem kalabalık olucak gelmeden makyajını tazele dedı varmışlar teyzemlere bı ıs karıstırıo bunlar ama hadı neyse bende sadece gozlerıme rımel surdum kokumu tazeledım o kadar =)
cnm cok guzeldı butun ılgı ustumdeydı desemmm :kedi:
vardı dün bunlarda bişi kesinnn CADIARZU
soruorum yk yaa işine bak senn diolar ama vardı bişi barizzz sositososito
çocugun ablası gece boyunca benle sohbet etti ellerimi fln tutup konuşuyodu kadında olgun 40 yaşında fln var yani annesi desen öle baygın baygın bakıoo :1rolleyes:
laleyi zaten hiç anlatmıyım şeytan dedi dök üstüne çayııı olsun bitsinn kaydirigubbakcemile3
kızlar abartısız o kadar cok üstüme düşüp okadar cok gerdiler ki beni yaptıgım şaşkınlığı anlatsamm gülersiniz sizde dalganızı gecersınız herhalde benlee :sinifsinif:
ilreleyen saatlerde teyzem ecrın kahve yaparmısn dedi :1shok:
la 3 kuzenım var ben nie yapıorummm mirmirmirmir
nese kalktım yapıcam mutfagın ışıgı patladı hayda al burdan yak aspıratorun ısıgı ve mutfagın spot ısıklarıyla gayet loş bı ortamda yapmaya basladım kahveyi..
ole 3-5 bardak dgl 15 kısılık kahve kocaman bı cezvesı var teyzemın tencere gıbı kalktım onla yapıcam halıyle gec oluo...
mısafırlerde gec oldu gıdıcez dıyıp acele ettırıolar kuzenım gelıo hadı ecrın hadı ecrın dıyım duruo tepemde :mymeka:
nese meşhur kahvemı yaptım fıncanlara koydum ve ıcerı gırdım servıs yapmaya...
once buyuklerden basladımmm.. buraya kadar sorun ykk dımı :1no2:hyr var kuzenlere gectım onlara da ıkram ederken fırlama bı kuzenım var 23 yaslarında bir kahkaha kopardıı sormayın gıtsınnn odum patladı noldu yaa dıorum herkes bana bakıo tam ortadayım mafoldumben
ecrın bu ne dıyım kahvede ıkram edılen su bardagı var ya tepsıde ıkı bardak ıkısıde boşş :kedi:
neye ugradıgımı sasırdım cok utandımmm kızardım bozardımmm :kedi:mafoldumben
durumu farkedenlerde gulmeye basladı cocugun annesı ve ablası olur olur bısı yk utandırmayın kızı dedıler herkes guluodu babam bıleeeee
utandım cok ama kızmadım cunku acıkcası ortam cok guzeldı bu turumuda o kadar guzel tiye alıp şırınlık yaptılar kı gayet ıyıydııı :kedi:
he cocuk o arada ne mı yaptı kafası hafıf onde gozlerı yukarı dogru kaldırmıs alttan alttan guluo bana bakıo cok fenaydı yaa :kedi:
neyse ole bısı ıste uzun oldu kusura bakmayın :çok üzgünüm:
deryacım gunaydın cnmm opuyorumnanaktan
kıslar aradı beni ikna etti ve barıştık umarım her şey daha ii olur... bu arada ev arkadaşımın sevgilisi ailem seni bana yakıştırmıo die terk etmiş kıs bunalımda.. nefret ediorum bu erkek milletinden bazen yaaaa
ilginç bir sözmüş ben bişey anlamadım ama sanırım kadınların olgunlaşmasıyla ilgili bir durum olabilir CADIARZU
kızlar son 40 dk sımdı cıkıorum ben ıslerımı halletmem lazım hepınzıı cok opuorum dua edın aklınıza gelırsek lutfen bı aksılık cıkmasın saglıkla gıdıp gelelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?