ben sana açıklıyayım canım 31 yaşında evlenmiş bir olraktan yani demek istiyoki 28 yaşına kadar evlenmemek ii bişey 28 inden sonra evlenmek ideali.kaydirigubbakcemile5
gulin hayata iikızlar napim yaa çalışıorum..
sizler nasılsınız kızlr..
hmm eh bu durumda halimize üzülmeyelim diyebiliriz ama yinede erken olsa daha iyi gerçi bende 26 bitiriom kafamçokkarıştı
kızlar konuşsanıza konuşmak için bugun para mı istiyorsunuz?
deryacım konuşsana bende 15 dakıka sonra cıkıcam kızlar haftasonuda olmayacağım inşallah yazlıkta laleyı görmemde süper geçer haftasonum...
canım suratına yanlızca adisin Allah belanı versin değmezsin kişiliksizin teki olup adamım dıye geçiniyorsun dıye söylemek istiyorum .ama umarım kendımı tutabılırım...
Kurstaki çocuğa kısa kısa bakışlar at, bööle sıcak olsun, arkadaş grubuna takılıyorsa bişey sorabilirsin kurla ilgili bişey yani normal, öyle şeyler işte..direkt olarak elektrik aldığını arkadaşına falan söylettirme haa..bende bulamadım kuzum üzülme ama heran bulabilirim.
bana akıl verin ben kurstaki çocuğa nasıl birşey yapabilirimde farklı bir elektrik aldıgımı belli ederim söyleyin bakalım fikirlerinizi.
kızlar bırde bsy soylıcem ben bu hafta hiç yazlıga gıtmek ıstemıyorum ama babacım bılet almış bılet bulamıyorum dedim gelmek istemıyorum diyemedim mecbur gidicem ya offf.
kesin benim laleyide görücem içimden kafasını patlatmak gelicek....
Aynen ben de 26 buçukum, ne istediğimizi daha net biliyoruz artık, bence bu yaşımızın en büyük artısı, ayrıca Allah çirkin şansı versin..Amiiinhmm eh bu durumda halimize üzülmeyelim diyebiliriz ama yinede erken olsa daha iyi gerçi bende 26 bitiriom kafamçokkarıştı
canım suratına yanlızca adisin Allah belanı versin değmezsin kişiliksizin teki olup adamım dıye geçiniyorsun dıye söylemek istiyorum .ama umarım kendımı tutabılırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?