Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben sana açıklıyayım canım 31 yaşında evlenmiş bir olraktan yani demek istiyoki 28 yaşına kadar evlenmemek ii bişey 28 inden sonra evlenmek ideali.kaydirigubbakcemile5

hmm eh bu durumda halimize üzülmeyelim diyebiliriz ama yinede erken olsa daha iyi gerçi bende 26 bitiriom kafamçokkarıştı

ecrincim güle güle canım benim.
güzel haberlerle gelmeni umuyorum.
seni özleyeceğiz,yokluğunu hıssedıcez canım benım.
umarım sağ salim gidip gelirsiniz

deryacım konuşsana bende 15 dakıka sonra cıkıcam kızlar haftasonuda olmayacağım inşallah yazlıkta laleyı görmemde süper geçer haftasonum...

deryacım konuşsana bende 15 dakıka sonra cıkıcam kızlar haftasonuda olmayacağım inşallah yazlıkta laleyı görmemde süper geçer haftasonum...

inşallah görmezsin görsende gayet sakin ol hiç umursamadığını görsün sakın kendinide üzme kafanda sorulara boğma kendini değmez onun için

canım suratına yanlızca adisin Allah belanı versin değmezsin kişiliksizin teki olup adamım dıye geçiniyorsun dıye söylemek istiyorum .ama umarım kendımı tutabılırım...

canım suratına yanlızca adisin Allah belanı versin değmezsin kişiliksizin teki olup adamım dıye geçiniyorsun dıye söylemek istiyorum .ama umarım kendımı tutabılırım...

sakın yapma canım inan ki karşısına umrumda değilsin edasıyla durman ona çok daha koyar senin aklından geçenleri merak etmeye başlar neden böyle davranıyor neden gayet mutlu diye merak uyandırır

Kurstaki çocuğa kısa kısa bakışlar at, bööle sıcak olsun, arkadaş grubuna takılıyorsa bişey sorabilirsin kurla ilgili bişey yani normal, öyle şeyler işte..direkt olarak elektrik aldığını arkadaşına falan söylettirme haa..lmaz:
Tekirdağda laleyi görürsen hiç bakma görmezlikten gel ama nispet de yapma..Yada öfkeni kusma..Sen hala onu seviyorsun unutma, sadece bu ayrılık son ayrılık oldu ve o yüzden kızgınsın herşey ortaya çıktığı için ve biraz da netleştiği için..Ama bişey diyeyimmi, o seni özleyecek ve 1-2 ay sonra inan bişey olacak, şimdi konuşmazsanız mutlaka aradan biraz zaman geçince bi konuşma geçicektir.Bu arada bu hafta içi tekirdağa kenan doğulu, ceza, pinhani geliyo sahildeki konser alanına..Ben orda olucam inş. Gerçi hafta içi ama yine de söölemiş olayım..

hmm eh bu durumda halimize üzülmeyelim diyebiliriz ama yinede erken olsa daha iyi gerçi bende 26 bitiriom kafamçokkarıştı
Aynen ben de 26 buçukum, ne istediğimizi daha net biliyoruz artık, bence bu yaşımızın en büyük artısı, ayrıca Allah çirkin şansı versin..Amiiin

Öyle deme güzelim, konuşmamak ve onu görmemeye çalışman lazım, kin büyütme kalbinde...

hello kızçeler zemuszemus
dün gece kızlarla içtik çok ii geldi:))))sabah kalkıp işe gelmek olmasa daha süper olucaktı ama nese.
ayy bi tek ben warım ya bu haftasonları hep böle oluo,kimsecikler olmuo topic'de.

selam kızlar.. kulubu ilk kez bu kadar altta gördüm. üzerinde bi sürü konu birikmiş şaşırdım.
eskiden hep sabit konu gibi en üstte olurdu:)

herkezın kandılı mubarek olsun...
allah acıları gıdersın...dularımızı kabul etsın....
bugece hepımız ııcn hayrlarra vesıle olsun

ebrum seni gördüğüme çok sevindim.

herkesin kandili mübarek olsun. Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..

bi de eklemek istiyorum. her şeyin hayırlısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…