Kurstaki çocuğa kısa kısa bakışlar at, bööle sıcak olsun, arkadaş grubuna takılıyorsa bişey sorabilirsin kurla ilgili bişey yani normal, öyle şeyler işte..direkt olarak elektrik aldığını arkadaşına falan söylettirme haa..lmaz:
Tekirdağda laleyi görürsen hiç bakma görmezlikten gel ama nispet de yapma..Yada öfkeni kusma..Sen hala onu seviyorsun unutma, sadece bu ayrılık son ayrılık oldu ve o yüzden kızgınsın herşey ortaya çıktığı için ve biraz da netleştiği için..Ama bişey diyeyimmi, o seni özleyecek ve 1-2 ay sonra inan bişey olacak, şimdi konuşmazsanız mutlaka aradan biraz zaman geçince bi konuşma geçicektir.Bu arada bu hafta içi tekirdağa kenan doğulu, ceza, pinhani geliyo sahildeki konser alanına..Ben orda olucam inş. Gerçi hafta içi ama yine de söölemiş olayım..
Aynen ben de 26 buçukum, ne istediğimizi daha net biliyoruz artık, bence bu yaşımızın en büyük artısı, ayrıca Allah çirkin şansı versin..Amiiin
Öyle deme güzelim, konuşmamak ve onu görmemeye çalışman lazım, kin büyütme kalbinde...
naber gülincim :)
iyiyim cnm sen nasılsın ?yaa gelen gidiyo ya da kimse gelmiyo ne kadar sessiz dimi topic :sm_confused:
herkes mutluysa sorun yok valla:) kimse gelmesin daha..
Selam kızlar.Bugün Galateia ile buluştuk Kadıköy'de.Ondan öncede Mint ile Bakırköy sahilindeydik.Her ikiside çok tatlı çok şeker.Çok sevdim ikisinide.Bende nasılım?Bilmem duygularım alınmış gibi ama iyiyim sanki.İyi miyim?İyiyim galiba.Yok yok iyiyim iyiyim.
Bu arada bu forumdaki arkadaşlarımda dahil olmak üzere beni ne kadar çok seven düşünen arkaaşım varmış etrafımda.Telefonlarım susmuyor çok şükür.Bende herkese mesaj atamıyorum arayamıyorum.Hoşgörün ne olur boşlukta gibiyim ama üzgün değilim.Bugünde Böcüküm aramış duymadımMintim mesaj atmış cevap yazmadım daha...Ayy çok ayıp oldu.Aslında bir ayrılık yani hayatımdan bir kişinin gitmesi bana bisürü arkadaş kazandırdı.Eh bu da bi kârdır demi ama :) Bu arada şimdiye kadar hiç ah etmemiştim ediyorum.Beddua etmesemde gönlüm iyi şeyler dilemiyor artık onun için.Duada etmiyorum.Beni sevmemesi üzmez artık beni ama beni tanımamış olması, 180 derece ters anlaması çok zoruma gidiyor.
gülincim günaydın bu arada... :)
bende iyi canım nolsun ya gezdim biraz evde derken zaman geçti
pek farklı bişey yok..keyfin iiyiyse problem yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?