Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben geldim öncelikle hayırlı kandiller dılerım hepinize.
canım yazdıkların için fikirlerin için çok teşekkür ederim.
haftasonu benım laleyi görmedim kızlar.ama ben hep ortalıklardaydım o yoktu nedense adam dışarıya bile çıkmadı.
bir arkadaşımla konuşurken bu durumda aılesı yüzünden oldugunu ve zaman geçtikten sonra gelebılecegını ama aılesının sözünden asla çıkamayacak kadar karaktersiz bırısı oldugunu ve aılesınden falanda ıyı ki kurtulmuşsun dedi bu kızla ben 2 yıldır görüşmüyordum o almanyada yaşan bır türk ve onların evlerıyle evleri neredeyse bitişik,ailesi sinsi yapamazsın falan dedi.
benım gıttıgım akşam fasıl vardı fasıla katıldık cok içmişim bağıra bağıra şarkı söyledim stresimi attım ikinci gün almanyalı arkadaşlarımız gelmişti onlarla denize falan girdik akşam gene önce fasıla gittik sonra 12de bara gittik.bardan 4te cıktık.ben bu sabah babamlarla tekneyle bıraz gezdim o sırada bu alman kız arkadaşım benım lalenın ablasını görmüş baya konuşurlarken laf bana gelmiş,işte ne kadar mutlu bızımkısı acı çekerken demiş,arkadaşımda ne yanı Allahın bır gerızekalısından kurtuldu dıye oturup ağlasın mı demiş ablası hıc bsy soyleyememış.ve kızlar göya üzülüyormuş gerizekalı ya.duydugumda gülme tuttu beni dogru demişsin dedim arkadaşıma .
ve kızlar benım lale yazlıktaymış haftasonu bunuda başka bır arkadaşımdan öğrendim ilk olarak gidip bugun onların sahılde oturmak geldi içimden bakalım yüzümü görünce ne yapacak dıye ama o kadar eglendımkı bu haftasonu hayatın bu kadar güzel oldugunu hıc bılmıyordum.artık nefes aldıgımı gerçekten güldüğümü ve en önemlisi onsuzlugun oldugunu anladım.
sakın üzülmeyin hayat lalelersız daha güzel ve ınanın bır gun gelecek bizi gerçekten seven bırılerı cıkacak ama ne zaman bunu zaman göstercek ıyı geceler mıllet yarın görüşürüz.öptüm sizleriopuyorumnanaktan

hayatacım çok sevindim yaa mutlu olmana.acı çeksin tabi sıra onda sen onun için çok çektin kuzum hayat tabiki çok güzel cnm inşallah şuan ki duyguların geçici olmaz

Selam kızlar.Bugün Galateia ile buluştuk Kadıköy'de.Ondan öncede Mint ile Bakırköy sahilindeydik.Her ikiside çok tatlı çok şeker.Çok sevdim ikisinide.Bende nasılım?Bilmem duygularım alınmış gibi ama iyiyim sanki.ıyi miyim?ıyiyim galiba.Yok yok iyiyim iyiyim.

Bu arada bu forumdaki arkadaşlarımda dahil olmak üzere beni ne kadar çok seven düşünen arkaaşım varmış etrafımda.Telefonlarım susmuyor çok şükür.Bende herkese mesaj atamıyorum arayamıyorum.Hoşgörün ne olur boşlukta gibiyim ama üzgün değilim.Bugünde Böcüküm aramış duymadım Mintim mesaj atmış cevap yazmadım daha...Ayy çok ayıp oldu.Aslında bir ayrılık yani hayatımdan bir kişinin gitmesi bana bisürü arkadaş kazandırdı.Eh bu da bi kârdır demi ama :) Bu arada şimdiye kadar hiç ah etmemiştim ediyorum.Beddua etmesemde gönlüm iyi şeyler dilemiyor artık onun için.Duada etmiyorum.Beni sevmemesi üzmez artık beni ama beni tanımamış olması, 180 derece ters anlaması çok zoruma gidiyor.

ya siz ne fenasınız yaaa...
hiç haber vermedin olmaz böle lmaz:
galeteiayla da konuşmuş olurdum yaaa ... :dilcikar:

bende iyi canım nolsun ya gezdim biraz evde derken zaman geçti
pek farklı bişey yok..keyfin iiyiyse problem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…