günaydın canım benım,süper bir haftasonuydu gülmekten eglenmekten karnıma ağrılar girdi ama cok uykuzum ,çok yorgunum tek kötü olan yanı bu ama haftasonu iple çekiyorum....
kızlar bıde hayatıma yenı bırısını alabıleceğimi anladım.hatta az kalsın alıyordum cocuk benden küçükmüş 2.ci günün gecesi saat 4te öğrendim.sırnaşık şey
aynen ayakta zor duruyorum.leyla gıbıyım bugun senın haftasonun nasıl geçti canım neler yaptın?
kızlar bıde hayatıma yenı bırısını alabıleceğimi anladım.hatta az kalsın alıyordum cocuk benden küçükmüş 2.ci günün gecesi saat 4te öğrendim.sırnaşık şey
aTTıqın Her Adımda aLdıqın Her NefesTe yüreqinin qöLqeSiNDe yüreqiim War..Unutma ıŞık WurdukÇa qöLqe Büyür..Bnm ıŞıqım SeniN seWqiN Bni KaranLıkTa BırakMa...
[B
]bunu benım allahın belası lalenın nısanlısı face profılınde yazmıs...
bende bu sozun ustune dıyorumkı....ınsallah benım gıbı sende karanlıkta kalırsın...senıde karanlıkta bırakır...[/B]
hello kıslar nbrsiniz
nasılsınz bakalımmm
aTTıqın Her Adımda aLdıqın Her NefesTe yüreqinin qöLqeSiNDe yüreqiim War..Unutma ıŞık WurdukÇa qöLqe Büyür..Bnm ıŞıqım SeniN seWqiN Bni KaranLıkTa BırakMa...
[B
]bunu benım allahın belası lalenın nısanlısı face profılınde yazmıs...
bende bu sozun ustune dıyorumkı....ınsallah benım gıbı sende karanlıkta kalırsın...senıde karanlıkta bırakır...[/B]
benimde gayet güzel geçti hafta sonum gezdim eğlendim güzeldi zemuszemus
tabiki alabilirsin kalbindeki çıktıysa eğer yeni birini alabilirsin hayatına hem bu kez insan daha tecrübeli oluyo inan ben şuan yeni ilişkimde çok mutluyum eski lale için çok üzüldüm,çok ağladım ama iyiki bitmiş hatta ona teşekkür etmeliyim ki o benim gözümden kendini düşürüp kalbimden kendi kendini çıkarmsaydı şuan ki ilşkime başlayamazdım ve böyle iyi birini tanıma şansım olmazdı :asigim:[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?