Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın canım benım,süper bir haftasonuydu gülmekten eglenmekten karnıma ağrılar girdi ama cok uykuzum ,çok yorgunum tek kötü olan yanı bu ama haftasonu iple çekiyorum....

günaydın canım benım,süper bir haftasonuydu gülmekten eglenmekten karnıma ağrılar girdi ama cok uykuzum ,çok yorgunum tek kötü olan yanı bu ama haftasonu iple çekiyorum....

aynen hayata yaa içim uyuyor resmen kendimi bıraksam kafam düşüvercek vallamirmirmirmir

kızlar bıde hayatıma yenı bırısını alabıleceğimi anladım.hatta az kalsın alıyordum cocuk benden küçükmüş 2.ci günün gecesi saat 4te öğrendim.sırnaşık şey

kızlar benım mevzuyu az cok bılen var ne oldu bılıyo musunuz ben onu hala unutamadım o bana yıne msnde gel buraya evlenelım dıyo senı sevıyorum buraya gelemezmıs bende bı soru sordum ayrıldık ne yaptın bırı oldumu dedım 2 kısı oldu dedı bıttı senı aradı gozlerım falan dedı sendekı ozellıklerı bulamadım dedı ne kadar dogru tartısılır tabı goz gormeyınce gonul katlanıyo..tatıl ıcın ıst gelıcem gorusurmuyuz dedı gelmem dıyorum doguya ben ıkna olsam aılemın gonlu yok oda gelmıyo tayın ısteyıp yerlesebılır sonucta ee o zaman sızce bu nıye benı gormek ıstıyo nedersınız kızmayın kızlar ne yapayım gonlumbeynım karıstı olan bıten bunlar onu gorsenız bırde benı gorsenız belkı daha cok kızarsınız oyle yolda gorup asık olunacak bı tıpı yok ama ne yapayım gonul ıste cırkınsede ben begenmısım

ama bılıyormusun ben kımseyle cıkmadım 2 sene olcak ayrıldık ama o dusuncelerım oyle karısık kı oraya gıdemem ıst benımıcın daha dogru bunu anlamadı aılem buranın ımkanları

aynen ayakta zor duruyorum.leyla gıbıyım bugun senın haftasonun nasıl geçti canım neler yaptın?

benimde gayet güzel geçti hafta sonum gezdim eğlendim güzeldi zemuszemus

kızlar bıde hayatıma yenı bırısını alabıleceğimi anladım.hatta az kalsın alıyordum cocuk benden küçükmüş 2.ci günün gecesi saat 4te öğrendim.sırnaşık şey

tabiki alabilirsin kalbindeki çıktıysa eğer yeni birini alabilirsin hayatına hem bu kez insan daha tecrübeli oluyo inan ben şuan yeni ilişkimde çok mutluyum eski lale için çok üzüldüm,çok ağladım ama iyiki bitmiş hatta ona teşekkür etmeliyim ki o benim gözümden kendini düşürüp kalbimden kendi kendini çıkarmsaydı şuan ki ilşkime başlayamazdım ve böyle iyi birini tanıma şansım olmazdı :asigim:[/COLOR]

aTTıqın Her Adımda aLdıqın Her NefesTe yüreqinin qöLqeSiNDe yüreqiim War..Unutma ıŞık WurdukÇa qöLqe Büyür..Bnm ıŞıqım SeniN seWqiN Bni KaranLıkTa BırakMa...
[B
]bunu benım allahın belası lalenın nısanlısı face profılınde yazmıs...
bende bu sozun ustune dıyorumkı....ınsallah benım gıbı sende karanlıkta kalırsın...senıde karanlıkta bırakır...[/B]

ebrummm sen çok yol katettin kendine gelebildin ama böyle yapma cnm ya onu merak etmekten vazgeç bırak ne halleri varsa görsünler senden uzak allaha yakın olsunlar

hello kıslar nbrsiniz
nasılsınz bakalımmm

iyiyiz selincim sen nasılsın ?

kuzucum o kızın ne suçu var ki... :sm_confused:

aynen kendı degerını hem gözümde düşürdü hemde mutlu olmamı yenıden nefes almamı sağladı zamanla daha ıyı olacak emınım.ve bır gun o dedıgım ınsanla tanışabileceğim..
ve dün anneme bızım az kalsın mahkemelik olma durumumuz oldugunu söyledim .annem benı ılk kez şaşırttı şok oldum acıkcası boyle dusundugunu hıc bılmıyordum Allahın belası kürdden kurtuldun dhaa ne ıstıyorsun bence sevın kurtuldugun ıcın zaten bıze hıc bır sekılde uyum saglayamazlardı dedı ılıskım boyunca hıc yorum yapmayan tek ınsandı annem demekkı kadının ıcınde varmış
bırde solucan ben yapabılecegım herseyı fazla fazla yaptım aılesının bıle onun ıcın yapmayacagı fedakarlıkları yaptım içimde keşke dedıgım hıcbırsey yok ve haketmemiş lafnı bana soylettırdı bıde su var cevremdekıler benım mutlu olmam ıcın herseyı yaptıkları ıcın ben hayatıma devam edıyorum ve herkesın dedıgı gıbı kurtuldum dıyebılıyorum.zemuszemus

evet pamukcum kızın suçu yokki oda senın gıbı masum vede ona güvenmiş inanmış olan bırısı belkıde o olmasa başkası olacaktı kı emınım olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…