Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gülin seninkinden sonra sen yenı bır ılıskıye tereddüt etmeden başlayabildin mi yada ılk zamanlar oda öyle olacak dıye hıc düşündünmü canım?

herşeyin hayırlısı diyorlar ya cnm bu gerçekten doğru bazen bizi çok üzücü şeyler yaşayabiliyoruz neden ben diyoruz haketmedim diyoruz ama zaman geçince anlıyoruzki o üzüntülü olay bizim için güzellikler doğuruyo senin içinde hayırlsı olsun :1hug:

bencede canım aynı şekilde düşünüyorum..
ya en azından benım ıcın boyle oldu yaptgım bırcok sey hataydı onun için yapmamalıydım dıye bakıyorum ve devam etseymişim eziyet işkence olurmuş.bıde su var insanların karşılaştırmalarını duyuyorum bız cıkarken kımse bna bsy demedi yazlıktan kışlıktakıler cok sert tepkı vermışlerdı ama artık yazlıktakılerdende benzeri seyleri duyuyorum ve dıyorumkı onu tanıyan ,arkadaşı olan insanlar bu yorumları yapıyorlarsa ıyıkı bıtmış bıde su var kendı unıversıte arkadaşlarımdan bılıyorum hıc ummadık sekılde evlendıler akıllarında yokken ,dünyada bır ruh ıkızımız var oyle yada boyle gelecek ve bız sen ve ben olmayacagız bız olacağız ben artık bu kişiyi istiyorum hayatımda ama ne zaman nasıl karşıma çıkar hıc bılmıyorum...

Son düzenleme:
gülin seninkinden sonra sen yenı bır ılıskıye tereddüt etmeden başlayabildin mi yada ılk zamanlar oda öyle olacak dıye hıc düşündünmü canım?

düşünmezmiyim cnm yaa hemde ne karmaşa yaşadım yine yanlış bi seçim yapıp üzülürmüyüm acaba diye çok düşündüm ama sonra düşündüm bişeylere engel olunmuyor bu korkuyla yaşayamazdım ve ilk defa kalbim bi ilişkiyi yaşamayı bukadar çok istedi eğer cesaret etmeseydim aklımda kalıcaktı aşk bu kumar gibi çok mutluda olabilirsin üzülebilirsinde ben düşünmeyi bıraktım yaşamaya karar verdim

doğru söylüyorsun canım .
inşallah hep bu şekilde haatta daha mutlu şekilde devam eder...

doğru söylüyorsun canım .
inşallah hep bu şekilde haatta daha mutlu şekilde devam eder...

inşallah canım artık mutlu olmayı hakettiğimi düşünüyorum.inşallah dediğin gibi ruh ikizini en yakın zamanda bulabilirsin aşık olmak kadar güzel bişey varmı yaa :asigim:

canım inşallah sevgimizi hakedecek ruh ıkızlerımızı bulabiliriz.haklısın aşık olmak kadar güzel bırsey yok...

:kedi:ya vuu sen daha şekersin
lmaz:tabiki iyi olacaksınnn :umursamaz:
seni bu topişe üye eden o lale kodadlı danada zerre kadar akıl yok bencee
neyse uzatıpta böcüşümü gaza getirmeyim şinciii:jeyyar:
seviyoruz seniii:1hug:

ben korkuorum aşık olmaktan artık..bide kimseye güwenemiorum.napcam böle?

yaa yazmadan geçme diyo şeytannn
yavrucum sen hala ağlıyomusun solucannn
ne çok gözyaşı rezervin varmışşş :1shok:
pes vallaa bırak şu adamı yaaa artık nerde otluyosa otlasın sen kendi familyana dön artık

Uc hafta oldu benimde biteli..heyecanı kalmamış bana söylemedi ama sürekli yanımda yalın ın ki sen şarkısını dinledikafamçokkarıştı son zamanlarda buluşma isteğinin azalmasından anlamıştım zaten benim hatalarım çok fazla çok sıktım onu ilgi gösteremedim daha iki aylık ilişkiydi:gitme:mafoldumben hep ben ayrılalım derdim ama bu kez o söyledi tam söyledi hakettim tabimafoldumbenmafoldumben

Bana işini bahane ederek ayrı kalalım bi süre düşünelim dedi bende ağlayarak tamam dedim bi hafta aramadım sonra mail attım onu özlediğimi hatamı kabul ettiğimi sonra aradı açamadım bi dahada aradıysamda açmadı..Mail attım bende beni silmemişsin ama engellemişsin keşke böyle söylemeseydin istemediğini dedim..Eğer gerçekten kal diyorsan beklerim ama istemiyorum diyorsan bağrıma taş basar giderim yeterki açık ol nolur dedim biti mi bitmedi mi bittiyse üzülmeyim diye söylememezlik yapma dedim böyle daha çok üzülüyorum dedim ama cvp yazmadı neden sessiz kalıyor kızlar dersinizmafoldumbenmafoldumben
Bide dikkatimi çeken bişi oldu face ayrıldıktan sonra dolu kız eklemiş kızlar sayfasındaki videolara yorum yazmış ne yapmaya çalışıyo anlamadım

yine aynı vakalar erkeklerin aynı bahaneleri.sen önce silkelenip kendine gel sakın sakın kendini suçlama kendini suçladıkça onu gözünde daha bi yükseltirsin .gerçekten sevseydi seni zaten direk ayrılmayı değil çözüm yolu üretmeye çalışırdı üstüne bide mailllerine cevap vermiyo besbelli kaçıyo üstüne gitme sen 100 mailde atsan cevap gelmiycek boşuna uğraşıp saplantı haline getirme cnm

bence de boşuna uğraşma Shila canım... bitti diyecek cesareti bile yok bu adamın... korkak erkeklere daha da çok kızıyorum... hepsine çok kızıyorum ama en çok korkak olanlara ...

gözyaşı rezervi kaydirigubbakcemile3
napim olmiinca olmuo mafoldumben

Kızlar bana ayrı kalalım demisti ya bende mail atmıstım ve beni aramıstı ama acamadım..niye aradı acaba:kedi::kedi:
bide tamamen bitti mi dönüsü yok mu dedim üstüne bastıra bastıra eğer bittiyse üzülmemem için söylüyorsan açık açık söyle dedim daha çok üzülüyorum böyle yoksa dedim..nolur dedim ama hiçbişi yazmadı msn e giriyorum ordan da yazmıyor
çok bunalttım çok sıktım gerçekten..bide fazla ilgi gösteremedim hep o çabaladı ve kaç kere ayrıldım sudan sebeblerden o ayrılmam senden dedi acaba bana misilleme mi yapıyor dersiniz..geri döner mi nolur bişi diyin

Onda tamamen bitmedim acaba ondan mı cvp yazamıyor kafamçokkarıştı

Bi süre ayrı kalalım ikimizde düşünelim dedi pişman olacağımı biliyorum ama senin üzülmemen için yapıyorum dedi o sıra dokuz saat nöbet tutuyordu bende beni aramıyorsun diye kızıyordummafoldumben Eve bıraktı beni tam inerken ayrı mı kalacağız ayrıldık mı dedim ağlayarak..oda ayrı kalalım bi süre dedi..öptüm yanağından sarıldım boynuna hakkını helal et dedim indim işte bi hafta aramadım sonra mail attım mailden sonra aradı açamadım..sonrada ne mailime nede telime cvp verdi..mafoldumben çok üzülüyorum vicdan azabı duyuyorum eridim bittim ona hiç yakın davranamadım hep tersledim o kadar yakın davranıyordu ki gitmez sandım..mafoldumben En ufak bişiyde ayrılalım dedim oturup konuşmak yerine sonra bana senin ayrılmana bile inanmıyorum artık sürekli diyip dönüyorsun dedi ve her ayrılalım dediğimde ayrılmam ben dedi yok öyle şey dedi..Ama şimdi o bıraktı msnden face den silmemiş ama sürekli face birilerini ekliyo napmaya çalışıyo geri dönermi kızlar bişi diyin nolur mafoldumben

sana şimdi burdaki bütün kızlarda dönmez dese inanmıycaksın seviyo o beni döner diyceksin sana tek söyliyceğim şey kendini suçlamayı bırak ve arama artık dönen her şekilde döner zaten ki döncek olsa yeni arayışlarda olmazdı

Geri döneceeeekk, burnunu sürttürüyo, yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…