ebrummm sen çok yol katettin kendine gelebildin ama böyle yapma cnm ya onu merak etmekten vazgeç bırak ne halleri varsa görsünler senden uzak allaha yakın olsunlar
iyiyiz selincim sen nasılsın ?
aynen kendı degerını hem gözümde düşürdü hemde mutlu olmamı yenıden nefes almamı sağladı zamanla daha ıyı olacak emınım.ve bır gun o dedıgım ınsanla tanışabileceğim..
ve dün anneme bızım az kalsın mahkemelik olma durumumuz oldugunu söyledim .annem benı ılk kez şaşırttı şok oldum acıkcası boyle dusundugunu hıc bılmıyordum Allahın belası kürdden kurtuldun dhaa ne ıstıyorsun bence sevın kurtuldugun ıcın zaten bıze hıc bır sekılde uyum saglayamazlardı dedı ılıskım boyunca hıc yorum yapmayan tek ınsandı annem demekkı kadının ıcınde varmış
bırde solucan ben yapabılecegım herseyı fazla fazla yaptım aılesının bıle onun ıcın yapmayacagı fedakarlıkları yaptım içimde keşke dedıgım hıcbırsey yok ve haketmemiş lafnı bana soylettırdı bıde su var cevremdekıler benım mutlu olmam ıcın herseyı yaptıkları ıcın ben hayatıma devam edıyorum ve herkesın dedıgı gıbı kurtuldum dıyebılıyorum.zemuszemus
gülin seninkinden sonra sen yenı bır ılıskıye tereddüt etmeden başlayabildin mi yada ılk zamanlar oda öyle olacak dıye hıc düşündünmü canım?
eyilik haslık iştee yine uğrım dedimmm topikimee seviyorum burayıopuyorumnanaktan
düşünmezmiyim cnm yaa hemde ne karmaşa yaşadım yine yanlış bi seçim yapıp üzülürmüyüm acaba diye çok düşündüm ama sonra düşündüm bişeylere engel olunmuyor bu korkuyla yaşayamazdım ve ilk defa kalbim bi ilişkiyi yaşamayı bukadar çok istedi eğer cesaret etmeseydim aklımda kalıcaktı aşk bu kumar gibi çok mutluda olabilirsin üzülebilirsinde ben düşünmeyi bıraktım yaşamaya karar verdim
doğru söylüyorsun canım .
inşallah hep bu şekilde haatta daha mutlu şekilde devam eder...
Selam kızlar.Bugün Galateia ile buluştuk Kadıköy'de.Ondan öncede Mint ile Bakırköy sahilindeydik.Her ikiside çok tatlı çok şeker.Çok sevdim ikisinide.Bende nasılım?Bilmem duygularım alınmış gibi ama iyiyim sanki.İyi miyim?İyiyim galiba.Yok yok iyiyim iyiyim.
ben korkuorum aşık olmaktan artık..bide kimseye güwenemiorum.napcam böle?
Uc hafta oldu benimde biteli..heyecanı kalmamışbana söylemedi ama sürekli yanımda yalın ın ki sen şarkısını dinledikafamçokkarıştı son zamanlarda buluşma isteğinin azalmasından anlamıştım zaten benim hatalarım çok fazla çok sıktım onu ilgi gösteremedim daha iki aylık ilişkiydi:gitme:mafoldumben hep ben ayrılalım derdim ama bu kez o söyledi tam söyledi hakettim tabimafoldumbenmafoldumben
Bana işini bahane ederek ayrı kalalım bi süre düşünelim dedi bende ağlayarak tamam dedim bi hafta aramadım sonra mail attım onu özlediğimi hatamı kabul ettiğimi sonra aradı açamadım bi dahada aradıysamda açmadı..Mail attım bende beni silmemişsin ama engellemişsin keşke böyle söylemeseydin istemediğini dedim..Eğer gerçekten kal diyorsan beklerim ama istemiyorum diyorsan bağrıma taş basar giderim yeterki açık ol nolur dedim biti mi bitmedi mi bittiyse üzülmeyim diye söylememezlik yapma dedim böyle daha çok üzülüyorum dedim ama cvp yazmadı neden sessiz kalıyor kızlar dersinizmafoldumbenmafoldumben
Bide dikkatimi çeken bişi oldu face ayrıldıktan sonra dolu kız eklemiş kızlar sayfasındaki videolara yorum yazmış ne yapmaya çalışıyo anlamadım
yaa yazmadan geçme diyo şeytannn
yavrucum sen hala ağlıyomusun solucannn
ne çok gözyaşı rezervin varmışşş :1shok:
pes vallaa bırak şu adamı yaaa artık nerde otluyosa otlasın sen kendi familyana dön artık
yine aynı vakalar erkeklerin aynı bahaneleri.sen önce silkelenip kendine gel sakın sakın kendini suçlama kendini suçladıkça onu gözünde daha bi yükseltirsin .gerçekten sevseydi seni zaten direk ayrılmayı değil çözüm yolu üretmeye çalışırdı üstüne bide mailllerine cevap vermiyo besbelli kaçıyo üstüne gitme sen 100 mailde atsan cevap gelmiycek boşuna uğraşıp saplantı haline getirme cnm
Bi süre ayrı kalalım ikimizde düşünelim dedi pişman olacağımı biliyorum ama senin üzülmemen için yapıyorum dedi o sıra dokuz saat nöbet tutuyordu bende beni aramıyorsun diye kızıyordummafoldumben Eve bıraktı beni tam inerken ayrı mı kalacağız ayrıldık mı dedim ağlayarak..oda ayrı kalalım bi süre dedi..öptüm yanağından sarıldım boynuna hakkını helal et dedim indim işte bi hafta aramadım sonra mail attım mailden sonra aradı açamadım..sonrada ne mailime nede telime cvp verdi..mafoldumben çok üzülüyorum vicdan azabı duyuyorum eridim bittim ona hiç yakın davranamadım hep tersledim o kadar yakın davranıyordu ki gitmez sandım..mafoldumben En ufak bişiyde ayrılalım dedim oturup konuşmak yerine sonra bana senin ayrılmana bile inanmıyorum artık sürekli diyip dönüyorsun dedi ve her ayrılalım dediğimde ayrılmam ben dedi yok öyle şey dedi..Ama şimdi o bıraktı msnden face den silmemiş ama sürekli face birilerini ekliyo napmaya çalışıyo geri dönermi kızlar bişi diyin nolur mafoldumben
Kızlar bana ayrı kalalım demisti ya bende mail atmıstım ve beni aramıstı ama acamadım..niye aradı acaba:kedi::kedi:
bide tamamen bitti mi dönüsü yok mu dedim üstüne bastıra bastıra eğer bittiyse üzülmemem için söylüyorsan açık açık söyle dedim daha çok üzülüyorum böyle yoksa dedim..nolur dedim ama hiçbişi yazmadı msn e giriyorum ordan da yazmıyor
çok bunalttım çok sıktım gerçekten..bide fazla ilgi gösteremedim hep o çabaladı ve kaç kere ayrıldım sudan sebeblerden o ayrılmam senden dedi acaba bana misilleme mi yapıyor dersiniz..geri döner mi nolur bişi diyin
Onda tamamen bitmedim acaba ondan mı cvp yazamıyor kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?