Geri döneceeeekk, burnunu sürttürüyo, yeme
esine katılıyorum...
günaydın prenses bu aralar kimseler uğramıyor sen nasılsın
canım bak benım eskı erkek arkadaşımla ayrılık döneminde ben bır ılıskı yaşadım bıcok sıtedekı kız bılıyor.çıktık ve 15 gun içinde tüm arkadaşlarıyla,ablasıyla tanıştım ve kıskançlık yüzünden bitti.yanı ona atılan bır yalana ınanmam sonucunda bız ayrıldık.kapısından sabahladıgım akşamları bılıyorum yada yanına gıdıpte gerı döndüğüm zamanları bılıyorum bıttı demişti sadece bıttı ılıskımız tıtanıctı ve tıtanıc battı dedi geçti herkese hataydı dedı başka ılıskı yaşadı bende ılıskıme devam etme kararı aldım olmuyorsa dıye ve bır sekılde gerı geldı ilginçti.geri gelmesi kendi içinde bunalım yaşıyor hala daha ve bu adam herseyımı bılıyor dusun neler yaşadıgımı neler yaptıgımı ve hala kendı içinde bunalım yaşıyor.
şuanda ılıskımın bıttıgını erkek arkadaşımın ayrıldıgını bılıyor mesela benı sıl hayatından dıyor hatta faceınde Hayat Yolunda beklenti ile yürüme, sağına soluna bakmadan sevgiyle yürü. Karşına çıkabilecek fırsatları değerlendir, yolunun kesiştiği insanlarla keyifli arkadaşlıklar yaşa, ama karşına çıkan kim olursa olsun onu sahiplenme, onun kendi yolunda özgürce yürümesine izin ver, daha da önemlisi Sen Kendi yolunda Özgürce Yürü dıye yazıyor.
doğru bir söz hayat beklemediğimiz anlarda karşımıza öyle olaylar çıkarır ki uzaktan hayatımızı izler olarak kendimizi buluruz.yada sahiplendiğimiz insanlar bir bakmışız ki artık yanımızda değil de sokakta ki yabancıdan daha yabancı olmuşlardır.
ama şu da var sahiplenmektense özgürce yürümesine izin verip ve kendimizinde kendi yolumuzda özgürce yürüyüp aynı zamandada bir kişiyi sevemez miyiz?
çok mu kendi içimde çelişkiye düşüyorum ne : ) ? dıye yazdım.
Bilmiyorum x. Yapabilir misin? Dene ve sen söyle bana ne yapıp yapamadığını :) dıye yazmış yanı gene bana sataşma var.yada mesajlarıma cevap verme kendı mesaj atma durumu var sana en basit örnek eğer karakterli birisi ise sen ona ne yaparsan yap o senın yanında oluyor emın ol buna.
ve buna bir de ek,
siz ne yaparsanız yapın, kapısında da sabahlasanız, yalvarsanız,
veya arayıp küfür etseniz,
veya kendi yolunuza baksanız..
hiç fark etmiyor. gelecek olan geliyor.
keşke bunu yapsaydım ya da yapmasaydım diye düşünmeyin hiç. gelecek olan adam geliyor.
canım benım yazdıgım olaydada o vardı aslında kapısında sabahlarken siniri geçene kadar adam gelmedi siniri geçince başka bır ılıskım olmasına ragmen bılerek geldi,ilişkimdeki sorunları benımle oturup paylaştı.kesinlikle bu olay cok dogru.
ve gerçekten içinizde bir acaba bıle olmasın sakın çünkü yok böyle bsy seven ınsan sevdıgıne,sevgisine sahip çıkan insandır bunu unutmayın...
princessim dediğin gibi biz ettik onlar inşallah sözlerimizi dinleyip etmezler canım.
nbr?
iyiyim ya keyfim yerinde..
huzurluyum..
umarım boyle de gider..
senin kafan karışık di mi
tunaydın kılzar cok guzel bı gun dılıyorummmmm
hayatacım geçmişi okuyamadım ondan soruyorum hiç bişey anlamadım aklını karıştıran ne kuzumkarışık canım malesef yukarıda yazdıgım kişiyle ilgili.herşeyimi biliyor hep vardı herseyde yanımda şimdi askere gidecek diyemi bilmiyorum ama benı sıl yoksay ben olsam oyle yapardım dıyor boyle ıstıyorsan sen neden yapmıyorsun dedıgımde susuyor ben senın yerınde olsaydım dıyor.
yada benı sıldınmı dıye mesaj atıyor ben adam olmam dıyor ama benı adam yaapn,olgunlaştıran oydu hayatımın en zor döneminde o vardı ve yukarıdaki facedeki mesajlar.hepsi beni allak bullak ediyor...
umarım canım daha da ıyı olursun...
gunaydın kızlar nasılınız ne va ne yok
tunaydın kılzar cok guzel bı gun dılıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?