Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Evet ya canım konusamadık bayadır.. Noolsun işte yaşamaya çalışıyorum ittire ittire bu aralar ama olsunn =) öylee iştee sende ne var ne yok bakiiim nie öle mutlusun anlatt.. Çok sevindim canım darısı basımızaaa

öyle yapıyorum cnm yapcak bişey yok şuan ki ilişkimi mahvetmesin bana yeter neyse sen nasılsın cnm pc ye sinir olmak dışında iyimisin kaydirigubbakcemile3

cok guzel gıdıyosun canım bole devam etkaydirigubbakcemile5
pc ye sınırım harıcınde ıyım ..
bel tutulmam vardı allaha sukur ıgneler ıyı geldı rahat etım ama ıgneler bı yakıyo varya aglıcam nerdese:kedi:

Ben hergün girip okuyorumda yorum yapmıyorum canım yaa biraz karışığım bu aralar :) iyi olmaya çalışıyorum iştee saol hayatmm

neden karısıksın canım

allah bozmasın mutlulugunu canımopuyorumnanaktan
bu yenı bırımı

ayyy canım benim çok sevindim yaa Şeniz kim bu seni bu kadar mutlu eden daha önce bahsettiklerinden birimi

ebrummm kıyamam yaa çok kötüdür acısı tahmin edebiliyorum :teselli:

nıye ıttıre ıttıre kuzum sorunmu var?
ya ben daha önceden de yazmıştım ben fahrıyle bır ayrılık dönemimizde bırısı ıle çıkmıştım ama bır arkadaşımın erkek arkadaşı ona iftira attığı ve geçmişini bildiğim için bende inanmıştım ve ayrılmıştım 1ay sonrada fahrı ıle tekrar barışmıştık zaten.işte bız bu cocukla bayadır görüşüyorduk ama o zamanlar ılıskım oldugunu falan fılan bılıyordu ve herseyımde yanımdaydı her derdımde sıkıntımda falan filan ama ilginç olan bu kadar zamandır hıcbırsey olmaması ve o zamanlar ben zamanında bunun kapısında falan sabahlamıştım açmamıştı yanımdan eve kızlar gırerken benı kapıda bırakmıştı hırsından sonrada cok yakın 2 dost olduğumuzu düşünmüştüm bır arkadaşım gecen hafta sız dost degıl sevgılsınız farkında degılsınız demişti bız ıkımızde kalmıştık ımkansızdı çünkü sonra cumartesı konuşmuştuk falan dostça sonra da bana karışmıştı barda olmama falan benı sil falan demişti.bende ızmıre falan gıdecektım öncesinde bırlıkte tatıl yapmaya gıtmemıştım ama izmir muhabetı sırasında ben senı sadece saf arkadaş olarak görmüyorum böyle düşünmeni istemiyorum demişti ama ben anlamamıştım ben izmire gidemiyorum dıye o önümüzdeki hafta benı görmeye ve konuşmak için iste geleceğini söyledi sonra işte ne kapris yapsam kaldırıyor veya anında cevap verıyor kı normalde kaprislere hayatta gelemeyen bırısı kızma canımsın falan dıe cevaplar verıyor.işte o gelicem dedi sonrada cuma dönecek cumartesi askeriye sınavına gırecek nerede askerlık yapacagı bellı olacak ve ablası aradı gel sende eger sorun ucak bıletıyse ben alım orada o gun yanında ol diye ve kesın ıstanbula gelince konuşcak bu hafta içinde yada şu bıle var ben itüdeki insanlara rezil olmuştum salak diyolardı bu cocuga ilgim oldugu için o bı ayda demişlerdi hatta hala cevresındekıler dıyorlar ben salak değilmişim yanılmamışım sımdıye kadar ve cıdden benım tam kafamdakı ınsan bu ınsan dostluguyla,arkadaşlıgıyla ,girdiği ortamıyla ,ortamda davranmasıyla,ailesiyle bilmiyorum ya yada olmasını çok istiyorum artık ondan dolayı içimde tarif edilemez bır mutluluk var.zemuszemus

* ebru

Canım ayrıldığım sevgilimin mutluluğunu, yeni kız arkadasıyla aralarındaki muhbbeti heycanları falan yanii :) gördükçe sıkıntı basıyo beni, kötü oluyorum biliyorum her işte bi hayır vardır böyle olmalıymıs bu bir imtihan ve ben bunu atlatmalıyım ama bu süreç bazen çok ağır geliyo bana :) bunaldım biraz anlıcaın, 5 bucuk ay oldu yaa :) Ben hala aynıyım ama o yeni birisini buluyo ve gayet mutlu görünüyor... ölee işteee oyyy oyyy

çok sevindim canım anlatmstın banada.. hayırlısı olsun canım benm

kızçelerim ben geldim hepinizi çok özledim uzuncana bi tatil yaptık bu tatil boyunca gizli nolardan çağrı aldım büyük bi ihtimal eski sevgilim aynı zmnda duyduğuma göre çok pişmanmış dönmek istiyormuş ama yüzü yokmuş ben üzülmeyim die bni bırakmış çnkü ddğim gibi evlilikten korkmuş biraz ailesi ile oturup hatasını konuşuyormuş sürekli ama biliyormusunuz bnm ummrumda bile değil unuttum bile :)) dönersede bakarız bi düşüünürüz herkes o çocuk er yada geç döncek diyor bi kere görse seni deli olur dio ama geçti artık kuşum aydının söyledği gibi KİMSE BENDEN KIYMETLİ DEĞİL bnm canım daaha önmli bol bol tatil yapalım oooooooozemuszemus

hatırladım hayatacım geçenlerde bahsetmiştin hadi hayırlısı olsun hakkında çok tatlı heyecanlar bunlar yaa

tuğbacım ama yaa ağır geçsede bu süreç geçicek 5 buçuk ay nasıl dayandıysan nasıl onsuz yaşayabildiysen bundan sonrada yaşarsın cnm hem onlardan haber alıpta üzme kendini artık

tugba canım ya cok ıyı anlarım senı ama alısrsın :)kendımden bılıyorum..alısırsın ama ıllakı bazen de baya yaralar senı ...
sen nasıl goruyosun ıkısını bır arada...

yllka enerji getirdin valla yaa ne güzel böyle şeyler duymakzemuszemus

yılka hosgeldın ...
ayy su erkelerın uzulme dıye bıraktım lafları ne kadar sacma ya..resmen bı bahane..ya sız gıdınce bız daha cok uzuluyos sankı anlamıyolar...
sende kendıne gelmıssın valla hıc bozma bu halını..
kuusm aydın cok dogru demıs kımse benden kıymetlı degıl..hıhhhh:)))

kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar ben yatıyorum artık malum yarın iş var.umudunuzu hiiçç kaybetmeyin fıstıklar öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan

Canım arada dayanamayıp bakıyorum. Bakmamaya calıscam artık hayatım.. :) dayanmakta zorundayım zaten başka lüxüm yok Allah yardımcımız olsun. Arada bir oluyorum böyle ama süreleri azaldı bu hallerimin bunada şükür.. :1hug:

inşallah canım tuğbacım belkide aslında o insan vardı bılemezsın yada karşısına bır anda hıc beklenmedık sekılde cıktı.ilişkiler bızım yaptıgımız tercihlerdir bazen ilişki yaşarız olmaz ve bıter yapabileceğimiz birşey yoktur bunu şöyle düşünün kızlar bır işe giriyorsunuz işte var gücünüzle çalışıyorsunuz fakat o işi başaramıyorsunuz ve işveren tarafı durumu fesih ediyor ,yada siz aslında iş yerinden memnun kaalmıyorsunuz ve işten çıkıyorsunuz.bu ilişki denilen olayda aynen böyle inanması zor ama gerçekten böyle.tercihler hayatımızda var malesef karşı tarafın ayrılma ve yenı bırısı ıle başlama tercihini değiştiremiyoruz cogu zaman.
ve şuna çevremden eminim birgün aşk öyle bir geliyorkı anlayamıyorsunuz nerden nasıl geldiğini ve en olmaz insana bıle aşık olup bır anda evlenebiliyorsunuz sadece zaman ve düşünmeyin eskiyi az önce bır arkadaşıma da benzer cümleleri söyledim.benım anlamam cok zor oldu çok bedel ödedim siz ödemeyin lütfen kızlar yapmayın kendınıze bunu bırakın onlar mutlu oluyorlar ıse sızde mutlu olun hayat başka bırısı için üzülüp acı çekecek kadar uzun değil.bugünü yaşıyoruz yarın hayatta varmıyız bilemezken neden eskiden yaşadıgımız bır ılıskı ıcın acı çekelim ki? ve sevenler gelıyorlar işte buyrun adam geldi hemde en gelmez denilen adam geldi ilişki ne diye dalga geçen insan peşimden koşup anlatmaya çalışıyor.belkıde gelecekler ama gelene kadar lütfen kendinizi yıpratmayın inanın o küçük beyinli erkek adı verılen kişiler bunlara değmez.....

tugba canım ya cok ıyı anlarım senı ama alısrsın :)kendımden bılıyorum..alısırsın ama ıllakı bazen de baya yaralar senı ...
sen nasıl goruyosun ıkısını bır arada...

Canım faceleri açık ta ordan biraz takip ettim öyle işte :) Alışıyorum canım evt ama bazen öyle anlar oluyokii... oyy nese yaa iyi olucaz bigün tamamen kurtulcaz sonsuza kadar böyle gitmez ya :)

yllka enerji getirdin valla yaa ne güzel böyle şeyler duymakzemuszemus

hoşbulduk kuzummkaydirigubbakcemile5 ya bişey söliyim mi kızlar biz istedikte hangi erkeği elde edemedik?? istesem warya anında barışırım seviyor çnkü bni hala ama yüzü yok o kadar atmasaydı sevmiyorum çıkmıycaz die şimdi acı çekio aman kızlar sakın üzülmeyin sallayın gitsin ya 2 3 erkek için kendimiizi paraladık aylarca onlar kimki ya gezin eğlenin onlar geziosa sizde gezin unutmayın onlar siz unuttğunuz zmn geliyor çabuk unutun onları zmn daha çabuk geçerkaydirigubbakcemile2

evet ebruşum kimse bizden kıymetli değil:dilcikar:walla bni o yüzden bırakmış aramıo sormuo sözde ama msj attımı cwpta verio beyfendi görse eminim aklından çıkmam ama görünmüyorum keyfim ii benm :))

ylka canım hoşgeldin tabıkıde bız daha kıymetliyiz o küçük beyinlerden ama senı kıskandım keşke bende tatil yapabilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…