Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Darısı benim basıma inş. bende giderim tatile:Saruboceq:

inşallah canım ya inşallah.inan benimde bir anlık kararım sonucu gidebiliyorum tatile.kızlar bılıyorlar bır anda cıktı benımde hep dıyordum ama zaman belırleyemıyordum kısmet bu güneymiş.benimde cok ihtıyacım var 2 senedir hiç tatil yapmadım ve şuanda tatile gideceğime bile inanamıyorum o kadar ani olduki.:)

Bizdede gidebilme durumu var ama daha belli dil bende 3 senedir tatil yapmıyorum valla benim içinde çok çok iyi olacak gidersek annemlerle günü birlik gittik okadar:çok üzgünüm: Haftaya gidersek gidicez eğer gidemezsek bu sene tatil yok :Saruboceq:senin adına çok sevindim canım iyi tatiller şimdidenopuyorumnanaktan Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına

iyi tatiller hayatacım çok iyi geliyo tatil bol bol eğlenip,dinlen hatta aşık ol opuyorumnanaktan

Bana talipler gelmeye başladı zemuszemus ben istemiyorum kimseyle çıkmak suanda ama yinede gelsinkaydirigubbakcemile2 Taliplere açığım :kedi: Rabbim herkese hayırlı sevgili hayırlı eş versin.

kızlar merhaba nasılsınız?
bugun pek gıremedım ama geçmişi okudum pek hos bır sohbet olmamıs ama neyse..

hayata kzuum ben senı coooooookkkk oslıycemmm benıde götur banane bananee mafoldumben

canım iyi tatiller dilerim, bende yeni döndüm pek bir işe yaramadı ama çevremde beğenen insanlar oldu benim gözüm görmedi diyelim...Bu arada benim kahve f.lı çıkmadı verdiği bir süre vardı geri dönmesi için o gerçekleşmedi ayrıca askerliğin kötü bir yere düşeceğini sölemişti adam kütahyaya havacı olarak gidiyor kısa dönem dört ayağı üzerine düştü anlayacağın.bide ben facebook açtım şöle resimlerimi koyim dedim beni hemen sildi ve statüsünü nişanlı yaptı bugünde teslim oldu sanırım birliğine, akşam komalıktım yani zaten hastalandım ateşim falan var üşüttüm sanırım.gece nişanlı ifadesini görüncede her yerim uyuştu kaldım öle, ilaç almıştım soğuk algınlığı için allahtan o uyku yaptı kafamı tutcak halim yoktu uyudum bugünde iş görüşmem vardı sanırım olcak adam benden haber bekliyor tek kötü yanı maaş düşük bayağı ama bu evden çıkmak biraz kafamı dağıtmak zorundayım yoksa sıyırcam sanırım o yüzden kabul edicem galiba...bana 3,5 sene bir insanı tanımak için çok az diyen adam 4 aylık kızla nişanlandı gerçi aralarında taktılar sanırım kızın ailesi romanyada çünkü.her neyse beni sinir eden face booktan resimleri görüp hemen silip nişanlı yapması sanki nispet yapıyor msnden silmemin intikamı herhalde,normalde silmezdi.ben adama hiç bişe yapmıyorum tepki yok bişe yok o beni üzmeye devam ediyor.3,5 sene statümüzü ilişkide yapmamıştık böle şeyleri lüzümsüz görmüştük şimdi kız arkadşaıyla fotoları ve statüsünü dünya aleme ilan ediyor bakalım daha ne kadar canım yanacak merak ediyorum kafamçokkarıştı bugün mesaj attım ona hem hayırlı teskereler diledim hemde biraz sitem ettim ama teli kapalı sanırım ulaşmadı mesajı gelicek belkide hayırlısı budur..bende durumlar böle
kızlara daha önce yazdım kimse durumlarını kısaca yazmadı gelişme varmı merak ediyorum sizlerde :1no2:

Dedikodular yavaş yavaş çıkmaya başladısenağlama herkes hakkımda herşey diyo çok canııyo kızlarsenağlama Herkes kötü tanıyo onun yüzünden benisenağlama Dedesi demiş ki ondan karı olmazdı zaten iyi olmus boşver demişsenağlamasenağlamasenağlama çok üzülüyorum ya canım acıyo
RABBİM NASIL BİLİYOSA ÖYLE YAPSIN HEPSİNİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.. BENDEN BETER OLSUNLAR SÜRÜNSÜN HEPSİ.

Dudukmakarnası allaha havale et canım o herşeyi görüyo..Ah etme beddua etme...
Dönüp dolaşır başına qelir valla....Bak 6 sene az buz değil..ıyi günlerde olmuştur.
Ilıskı bıttıysee hoscakal deyıppp yola devam etmek gerekır =((

Canım benim haklıyım ama.. Rabbime havale ettim zaten. nasıl biliyosa öyle yapsın haklı olmasam döner dolaşır bana gelir ama sonuna kadar haklıyım Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.. iyi günümden çok kötü günüm oldu.. iyi günlerimden çok kötü günlerimi hatırlıyorum bana bunlar söylenirmi... yazıklar olsun hepsine yaaaaa hepsine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…