Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

biz konustuk,sarıldı bana gözleri doldu.bende ağlicaktım az kalsın.
kimse senin gibi olmuo dedi.hiç güwenmiorum ona hiç hemde.
seni çok sewıorum dedi flan.kimseye sölemedim görüştümüzü.
neyse,ben sana eskisi gibi olamam dedim.
sana güwenmıorum madem ciddi düşünüosun al anneni gel dedim.
istemeye değil tanışmaya yani.olmazsa tek gel dedim annenin karşısına çıkıcak yüzüm yok dedi.
bilmiorum,barışıcam ama biraz sürsün böle

ya kızlar bnm lalemin telefonu kapalı 1 haftadr ama sebebini bilmiyorum benden kaynaklanan bişey olduğunu sanmıyorum bn onu arayıp sormuyorum en son telde knştuk o kadar noldu merak ediyorum kötü bişey mi geldi acaba başına

canım ya cok sevıdnım senın adına ıns hersey duzelr cok mutlu oLursn bende hayal kırıklıgına ugradım ve bnm ıcınde o yok artık soz verdım kendıme bı daha dını anmk yok uzulmek yom dunyanın sonu dıL . nereye kdr uzulcem kı cok mutluym bu gun

solucan canım sevindim ama nasıl oldu anlat şeker ya..bu guzel bi haber ama..hatunla napmış lale..neler anlattı başka

günaydın kızlarrr
Bugün daha iyiyim en azından yüzüm gülüyo sizlerin sayesinde :))
Valla napayım canım yapacak bişi kalmadı unutmaktan başka.. artık pişman oldu akşam kapının önnden geçiyodu müzik sesi falan bende hiç çıkmadım cama mecburen gitti okadar şeyden sonra hangi yüzle barısmak istiyo anlamadım sürüm sürüm sürünsün okaydirigubbakcemile3 yaşasın kötülük:enbuyukkk:

aa şekerler hep bizmi üzülcez birazda onlar üzülsün yerimseniben

Solucanın adına da sevindim inş. daha iyi olur mutlu olursun tatlım..​

kimse sormuyosa ben sorayım canım ne oldu? ben durumlarıda bilmiyorum amakafamçokkarıştı

okadar çok derdim warki hangi birini anlatayım( laleyle sorunlar war ayrıyız okulla sorunum war iş buldum lalemle aynı yerde aynı semt görüşme olasılığımız çok yüksek hergün onu görürsem nasıl dayanırım bilmiyorum off off

yılkacım sizin ilişkiniz bitemmişydi...telinin apalı olması neden sıkıo canını onu anlamadım...

yılka nasılsın şeker..noldu ...

ya çok kötüyüm ben bnm lalenn cebi kapalı ama bnden değil en son işte ayın 1. konuştuk snra hiç arayıp sormadım bunu knt yoktu zaten onun snra bi hafta geçti msj attım knt aldın mı die iletim raporu gelmedi ve hala kapalı teli noldu die merak ediyorum ayrıca iş stresi sardı bni lalemle aynı semte işe başşlicam büyük bi ihtimal ve görüşme olanağımız yüksek aynı semt sonuçta napcam bilmiyorum barışmak istiyorum oda istiyorki kalkıp bana böle tawr takınıyor ama çok yoruldm savaşmaya gücüm yok

[ı]canım sız heralde tam olarak barıŞmadınız galıba...canım arar hemen heyecan yapma..ulaŞcagın baŞka bı numara yokmu veya sorcan bırı en azından ııÇın rahatlar..[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…