biz konustuk,sarıldı bana gözleri doldu.bende ağlicaktım az kalsın.
kimse senin gibi olmuo dedi.hiç güwenmiorum ona hiç hemde.
seni çok sewıorum dedi flan.kimseye sölemedim görüştümüzü.
neyse,ben sana eskisi gibi olamam dedim.
sana güwenmıorum madem ciddi düşünüosun al anneni gel dedim.
istemeye değil tanışmaya yani.olmazsa tek gel dedim annenin karşısına çıkıcak yüzüm yok dedi.
bilmiorum,barışıcam ama biraz sürsün böle
[ı]canım sİz heralde tam olarak barıŞmadınız galİba...canım arar hemen heyecan yapma..ulaŞcagın baŞka bİ numara yokmu veya sorcan bİrİ en azından İİÇİn rahatlar..[/ı]
ya çok kötüyüm ben bnm lalenn cebi kapalı ama bnden değil en son işte ayın 1. konuştuk snra hiç arayıp sormadım bunu knt yoktu zaten onun snra bi hafta geçti msj attım knt aldın mı die iletim raporu gelmedi ve hala kapalı teli noldu die merak ediyorum ayrıca iş stresi sardı bni lalemle aynı semte işe başşlicam büyük bi ihtimal ve görüşme olanağımız yüksek aynı semt sonuçta napcam bilmiyorum barışmak istiyorum oda istiyorki kalkıp bana böle tawr takınıyor ama çok yoruldmsavaşmaya gücüm yok
Gulİn naber Şeker....gerÇek dÜŞÜncelrİnİ yaz kız ...
ah be yllkacım neden bu kadar kendini yoruyosun seni karma karışık etmesine izin veriyosun.biraz oluruna bıraksan ikiniz içinde daha sağlıklı olcak böyle arkdaş sevgili karışımı çok yorucu canım
Haber gelİr yılkacım..sıkma canını senİn yuzunden degİŞtİrce degİl zaten..
BarıŞırsınız umarım canım...
haklısın gülincim şu cebini bi açca bu işi bitircem ama içim rahatlıycak ne oldğum belli değiL onu tanırım kimseye msj atmaz helede eski sevgilisine ama biz geceye kadar knştuk msjla hatta misafir warken bile knştu bekle yazcam die ki normalde bana gerçekten 1 msj bile atmaz iiym der kestirirdi ceptede knştuk 1 hafta snrada cebine ulaşamynca korktum hattını değiştrdi die sizde değiştrmişmidir?? yaya bnm yüzümden olabilir mi?
cnm onu aranızda yaşananları en iyi sen biliyossun onu en iyi sen tanıyosun.oda barışmak istiyodu diyosun o zaman neden hattını değiştirsin ki sana arama beni falan dedi mi yani tartışmalı kavgalımı ayrılmıştınız ?
Yılkacım İnsan bİr sure sonra yoruluo artık ..ÇÜnkİ ÖnÜnÜ gÖremİosun..karrasızlık belİrsİzlİk..bu kafayı yedİrtİo İnsana..sİz neden bİtmİŞtİİ Şeker
Öyle daha kötü işteokadar şeyi paylaştığım bi insanla arkadas falan olamam yapamam yani.. belki şarjı falan bitmiştir canım bişi olmaz merak etme.. hattınıda durup dururken değiştirmez aranız iyiyse niye öle bişi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?