Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

solucancım gerçek düşüncelerimi yazsam kızcaksın bana biliyorum seni üzmekte istemiyorum severim seni.tek diyceğim hakkında hayırlısı neyse o olsun bebişim

[ı]canım sİz heralde tam olarak barıŞmadınız galİba...canım arar hemen heyecan yapma..ulaŞcagın baŞka bİ numara yokmu veya sorcan bİrİ en azından İİÇİn rahatlar..[/ı]

hayır barışmadık :)) ama inş barışırızopuyorumnanaktan en yakın arkadaşına msj attım oda bakmadı galiba mailine ama sanmıyorum ben hattını değiştrsin numarasını çok severdi o bn onu rahatsz etmiyorum hattını değiştrmez inş bişey olmamaştr

ah be yllkacım neden bu kadar kendini yoruyosun seni karma karışık etmesine izin veriyosun.biraz oluruna bıraksan ikiniz içinde daha sağlıklı olcak böyle arkdaş sevgili karışımı çok yorucu canım

Haber gelır yılkacım..sıkma canını senın yuzunden degıŞtırce degıl zaten..
BarıŞırsınız umarım canım...

Gulİn naber Şeker....gerÇek dÜŞÜncelrİnİ yaz kız ...

iyiyim şekerim senden naber? ne yazıcağım az çok belli ben solucan için barışmalarına pek svinemedim doğrusu çünkü şimdi yaşadığı acının daha fazlasını yaşayacak daha sonra çünkü bi ilişkiye ayrıykende olsa 3.kişiler,yalan girdiyse o ilişkinin büyüsü bozulur tadı kaçar neyse umarım yanılan ben olurum

ah be yllkacım neden bu kadar kendini yoruyosun seni karma karışık etmesine izin veriyosun.biraz oluruna bıraksan ikiniz içinde daha sağlıklı olcak böyle arkdaş sevgili karışımı çok yorucu canım

haklısın gülincim şu cebini bi açca bu işi bitircem ama içim rahatlıycak ne oldğum belli değiL onu tanırım kimseye msj atmaz helede eski sevgilisine ama biz geceye kadar knştuk msjla hatta misafir warken bile knştu bekle yazcam die ki normalde bana gerçekten 1 msj bile atmaz iiym der kestirirdi ceptede knştuk 1 hafta snrada cebine ulaşamynca korktum hattını değiştrdi die sizde değiştrmişmidir?? yaya bnm yüzümden olabilir mi?

cnm onu aranızda yaşananları en iyi sen biliyossun onu en iyi sen tanıyosun.oda barışmak istiyodu diyosun o zaman neden hattını değiştirsin ki sana arama beni falan dedi mi yani tartışmalı kavgalımı ayrılmıştınız ?

evet tartışmalı pek ayrılmadık ama bana arama bni knşmak istemiyorum sennle tipik erkek konuşmaları sildim seni bitti bnm için vs vs dedi ve snradan msjlaşmaya başladık ki ii gelişmlerdi bana bni merak ettğini belli etti ama snra hiç kavga etmedik yani teli kapalıysada hattunumu değiştrdi die aklıma geldiki bn onu ne sıkmıştım zmnnda o zmn hattını değiştrmdyse şimdi hiç değiştrmez diye düşnüyorum ama korkumda war yni

iyiyim gulin evet haklısın ama işte gönle söz geçiremiosun..aynen öyle oluo bende yaşadım daha beter bitti..gene 3 sqahıs..neyse ben kurtardım kendiimi canım..solucanda anlar elinden sonunda nedim valla..fazla bişey diyemioruki..
Yılkacım kararsızlık kadar kötü bişey yok ne mantıklı geliosa onu yap
..

içimden bişey gelmiyorkii derya yoruldum koşmayı bıraktım çaba haracamak gelmiyor içimden niye bilmiyorum

Yılkacım ınsan bır sure sonra yoruluo artık ..ÇÜnkı ÖnÜnÜ gÖremıosun..karrasızlık belırsızlık..bu kafayı yedırtıo ınsana..sız neden bıtmıŞtıı Şeker

Yılkacım İnsan bİr sure sonra yoruluo artık ..ÇÜnkİ ÖnÜnÜ gÖremİosun..karrasızlık belİrsİzlİk..bu kafayı yedİrtİo İnsana..sİz neden bİtmİŞtİİ Şeker

sebep yok aniden bitti hiç sebp yok hemde skldım bunaldım die 3 buçuk yıllk ilşki bitti üstüne düştüm doğal olarak bi zmn snra wazgeçtim şimdi arkadaşmıyız knkamı belli değİL telide kapalIkaydirigubbakcemile3

Öyle daha kötü işte okadar şeyi paylaştığım bi insanla arkadas falan olamam yapamam yani.. belki şarjı falan bitmiştir canım bişi olmaz merak etme.. hattınıda durup dururken değiştirmez aranız iyiyse niye öle bişi yapsın

aynı durum canım bende ayrıLmk ıstemedım ustune dstum .D ters etkı yaptı .. aama soz verdım aklıma bıLe geLmıck dıee amaaa gLde kaLbne anlat

aramız ii derken eskisi gibi sert çıkmıo merak ediyor bni belli ediyor daha doğrusu önemsiyor bni iş bile bulma konusunda bile yardım ediyordu 1 haftadr mı şarjı biter bi insanın?? hattınıda değiştrmdyse nie kapadı anlamıyorum bu çocuğu!!!

mersi canımopuyorumnanaktan Üstüne düşünce malesef herkeste ters etki yapıyo böle havalanıyolar kaçan kovalanır diye bi laf gerçek doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…