aramız ii derken eskisi gibi sert çıkmıo merak ediyor bni belli ediyor daha doğrusu önemsiyor bni iş bile bulma konusunda bile yardım ediyordu 1 haftadr mı şarjı biter bi insanın?? hattınıda değiştrmdyse nie kapadı anlamıyorum bu çocuğu!!!
hımm ben bugün kapalı sandım canım pardon ayrıyken kıymetli oluyo zaten insan benim eskisi :) el üstüünde tutardı herseye tamam derdi ama yine aynıydı değişen bişi olmazdı üzülme bukadar düşünme canım yoktur bişi inş. üstüne düştüğünü bildiği için yapıyoolabilir ama yine sen daha iyi tanırsın
artık kimseyi tanıyamıyorum face ekledim bu laleyi düşünebiliyormusun 3 ay olcak nerdeyse bekletione yoksayıyor nede onaylıo bi insan istemedği adamı neden facebookunda arkadaşlık isteğini bekletsin ki!! sizce neden bekletir ??
yılkacım arkdaş flan kalma derim...ben sahsen kalmadım kalmamda..bişeyleri uzatmanın anlamı yo...senini naptıgını bilmio suan bence hiç üstüne gitme egeri bitmesi gereiosa bitsin şeker..nedense yıpranan biz oluoruz onlara hiçte bişy olmuo...
hayırlısı neyse o olsun canım..ozaman üstünede gitme...zamana bırak...arar mera etme o senii..
dudukmaakarnası onun burnu daha çok sürteriihiç taviz verme yola devam...anlasın herşeyi..
canım gözden ırak olunca öyle oluo cidden benim 4 ay oldu aklıma gelmio inan sadece onla ilgili haber gelince gelio hepsi geçiçek zamanlar..yılka ben artı tecrube oldu..zaman herşeyin ilacı cidden..yeri gelio gözün bile görmüo artı onu..dua et canım allah kabul eder inş..sen bence ararsa al karşına son kez konuş adam gibi..isteklerini bildir..ve ozaman kafan arahat olur canım ben herşeyi söyledim yaptım dersin vijadanın rahat olur. en azından sende artık bişeyleri görürsün olmuo dersin yoluna devam edersin..ddevamlı ona adapte olursun..sana bişey sölimmi sen rahata olunca için daha üzülmesssin bile..
evet tartışmalı pek ayrılmadık ama bana arama bni knşmak istemiyorum sennle tipik erkek konuşmaları sildim seni bitti bnm için vs vs dedi ve snradan msjlaşmaya başladık ki ii gelişmlerdi bana bni merak ettğini belli etti ama snra hiç kavga etmedik yani teli kapalıysada hattunumu değiştrdi die aklıma geldiki bn onu ne sıkmıştım zmnnda o zmn hattını değiştrmdyse şimdi hiç değiştrmez diye düşnüyorum ama korkumda war yni
iyiyim gulin evet haklısın ama işte gönle söz geçiremiosun..aynen öyle oluo bende yaşadım daha beter bitti..gene 3 sqahıs..neyse ben kurtardım kendiimi canım..solucanda anlar elinden sonunda nedim valla..fazla bişey diyemioruki..
Yılkacım kararsızlık kadar kötü bişey yok ne mantıklı geliosa onu yap..[/QUOTE
Yılkacım İnsan bİr sure sonra yoruluo artık ..ÇÜnkİ ÖnÜnÜ gÖremİosun..karrasızlık belİrsİzlİk..bu kafayı yedİrtİo İnsana..sİz neden bİtmİŞtİİ Şeker
deryacım harfiyen katılıyorum sözlerine
artık kimseyi tanıyamıyorum face ekledim bu laleyi düşünebiliyormusun 3 ay olcak nerdeyse bekletione yoksayıyor nede onaylıo bi insan istemedği adamı neden facebookunda arkadaşlık isteğini bekletsin ki!! sizce neden bekletir ??
cnm demekki seni tamamen kaybetmekten korkuyo.arkadaşlık teklifini eğer yoksaysa sende ondan umudu kesersin ve onu tamamen çıkarırsın hayatından diye korkuyo.bence bu adam seni hala seviyo besbelli kaybetmekten korkuyo
Ayy inanmıyorum ya _MySticqirl_ diyince hesapladım bizimde 6 gün olmuss bir hafta nerdeyse:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?