Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hımm ben bugün kapalı sandım canım pardon ayrıyken kıymetli oluyo zaten insan benim eskisi :) el üstüünde tutardı herseye tamam derdi ama yine aynıydı değişen bişi olmazdı üzülme bukadar düşünme canım yoktur bişi inş. üstüne düştüğünü bildiği için yapıyoolabilir ama yine sen daha iyi tanırsın

artık kimseyi tanıyamıyorum face ekledim bu laleyi düşünebiliyormusun 3 ay olcak nerdeyse bekletio ne yoksayıyor nede onaylıo bi insan istemedği adamı neden facebookunda arkadaşlık isteğini bekletsin ki!! sizce neden bekletir ??

Eniştem dün abisiyle konusmus abisi beni tutmus ben babasıyla da annesiyle de konusurum demiş gerekirse ben döverim kız istemiyosa laf söylemez demiş..:smiley-cool:
Artık ona yavas yavas dank edicek işin ne kadar ciddiye bindiğini fark edecek suanda farkında diil.. eniştem madem istiyo gelsin istetsin yada adam gibi istesin demiş yüzü olmadıgı için gelemiceni biliyo :dilcikar: bakalım bundan sonra nolcak..

yılkacım arkdaş flan kalma derim...ben sahsen kalmadım kalmamda..bişeyleri uzatmanın anlamı yo...senini naptıgını bilmio suan bence hiç üstüne gitme egeri bitmesi gereiosa bitsin şeker..nedense yıpranan biz oluoruz onlara hiçte bişy olmuo...

Bence senin koştugunu anlamıs. kosucanı bildiği için yapıyo.. sırf acı çektiriyolar işte varlıkları bi dert yoklukları daha bi dert :) sen koşmayı birden kessen belkide o koşar herşeyin farkında çünkü bence bukadar belli etme sonra daha çok üzülürsün benim üzüldüğüm gibi canım:çok üzgünüm:

bitmese ( niye bilmiyorum ama devam etme isteği war içimde anlamıyorum durduramıyorumda ama çabada göstermek gelmio içimden bilmiyorum zamana bıraktım artık

hayırlısı neyse o olsun canım..ozaman üstünede gitme...zamana bırak...arar mera etme o senii..

[ı]canım hepımız ısterız herŞey guzel olsun ama...olmuo ıŞte olmıcak bıŞey ıÇın ben hıÇ ugraŞamam ..ben bazen bu huylarımı sevıorum herŞey bı yere kadar..kaŞrındaı kıŞıye bazen herŞeyı bırakmıcam ..bıtmesı gerekse o lımandan kaÇıÇaksın...ınŞ karŞımıza daha ıyı ınsnalar Çıkar..eskı laleler sıktı artık tekrar gene Çıkıolar bı yerde...kızzzzzz olucan sen nerdesın suÇlu ...[/ı]

bilmiyorum artık seviomu sevmiyormu gözden uzak olan gönüldende uzak olur ki öle olduk artıkkaç aydr görmüyorum yüzünü bile dua ediyorum görüşmek için allahım kabul eder inş

dudukmaakarnası onun burnu daha çok sürteriihiç taviz verme yola devam...anlasın herşeyi..

Sürtsün valla canım bana yaptıklarından sonra bunlar az bile benden güzelini benden iyisini bulur ama bu kadar herşeyine katlananını bulamaz valla inş. anlar canım değerimide yokluğumuda çektiklerimide...

canım gözden ırak olunca öyle oluo cidden benim 4 ay oldu aklıma gelmio inan sadece onla ilgili haber gelince gelio hepsi geçiçek zamanlar..yılka ben artı tecrube oldu..zaman herşeyin ilacı cidden..yeri gelio gözün bile görmüo artı onu..dua et canım allah kabul eder inş..sen bence ararsa al karşına son kez konuş adam gibi..isteklerini bildir..ve ozaman kafan arahat olur canım ben herşeyi söyledim yaptım dersin vijadanın rahat olur. en azından sende artık bişeyleri görürsün olmuo dersin yoluna devam edersin..ddevamlı ona adapte olursun..sana bişey sölimmi sen rahata olunca için daha üzülmesssin bile..

bende onu yapmak istiyorum alıp karşıma iice bi konşmak.. konuşcaktık ama şu tel kapatma mevzusu cnmı sıkıyor yoksa görüşelim ddğimde müsait olunca olur tmm dedi normalde aylar önce deseydim hayır isremiyorum derdi bu sefer bişey demedi cebini aöçsın ilk yapacğım iş knşmak olcak

bazı erkeklerin hepsi sözleşmiş gibi aynı kelimeleri söyler zaten insanı suçlamakta üstlerine yoktur.korkma hemen cnm bekle bakalım elbet çıkar kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…