Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bitmese ( niye bilmiyorum ama devam etme isteği war içimde anlamıyorum durduramıyorumda ama çabada göstermek gelmio içimden bilmiyorum zamana bıraktım artık

hayırlısı neyse o olsun canım..ozaman üstünede gitme...zamana bırak...arar mera etme o senii..

yine deryacımla aynı fikirdeyim.yllkacım seni seviyo belli ama burnunu sürtmeye çalışıyo sende oyuna gelip hala onun olduğunu belli ediyosun bırak bak ilgini alakanı kes arama ararsa açma sonra aa görmemiştim pardon falan sallamıyorum seni gibi davran içi içini yemeye başlycak sabret cnm üstüne düşersen olmaz seni kaybetme korkusunu hele bi yaşasın bak nasıl gelcek o

Bizim cumartesi qünü ayrılık işde cnm ..
Bide benimki askerde 5sene olucak bırlıkteyız.. 8 aydırda askerlıhını beklıyodum...

Bizde cumartesi ayrıldık cumartesi ayrı oldugumuz için konusmadıgımız için o günüde saydım canım :çok üzgünüm: askerlik psikolojiside farklı oluyor tabi.. bizimde 5 sene doldu 6 ya girecektik bitti tamamen :çok üzgünüm: askerden gelmesini bile bekledim az mı çektim hergün ağlayarak kalkardım Rabbim sanada kolaylık versin nerde asker

ya walla sizleri çok seviyorum öyle güsel yol gösteriyorsunuz ki bana şuan inanın çok kötü oldum ve ağlıyorum sanalda olsa sizler bnm dostlarımsınız:çok üzgünüm: bn arkadaşlarıma sorduğumda niye 3 aydr bekletiyor ddğimde görmemiştr dio ama siz çok farklı söylüyorsunuz şuan o sanıyorki o bnm elimde gel desem gelir bu havayı ona verdim evet ama yapamıyorum onsuz oda seviyormu bilmiyorum neden 3 aydr bekletio facete bni ve hepte sevdğim resimleri koyuyuor profiline çok seviyorum bn onu ama bni sevdğinden emin değil seven adam üzmez sevdğini

İkimizde bursalıyız sanırım =) Neresindensinn

Çok zorr insan verdiği emeklerin boşa çıktını görünce üzülüyo elbette.
Senelerime yazık.....Benı takmıyanı ben hıc takmam ... O askerden bile benden ayrılma cesaretını kendını buluyosa...Kovalancak bırsey kalmamısdır ortada..

Gulıncım nedım valla az Çok anlatmaya ÇalıŞıorum ıŞte<....sen napıosun ...bende herŞey aynı ıŞ guc

evet canım ikimizde bursalıymısız gerçekten çok zor senelerimize yazık.. ama insan yasamadan da öğrenemiyo bu kadar acı çekmekte insanı çok yıpratıyo toparlanmak çok zor oluyo Görükle tarafında canım oralarda bi yerde sen neresinden :)) tanısırız belki dertlesiriz :)))

GÖRÜKLEMİİ :S:S:S:S:S Okuyomusun ögrencımısın orda ismin ne ???

düdük makaransı nasıl nerden ögrendin peki başkası oldugunu....aglama şeker gözyaşlarına degmez...

offfffffff aldatmaktan başka bişey çıkmıo zaten sonunda gene aynı şeyler..hödükler bu erkekler yaa..merak etme onuda bırakır canım....

o ayrılmaktan yana değildi ama ben yapamıyorum onunla artık.yok şu psikoloji yok bu psikoloji yeter benimde psikolojim bozuldu.ben yanında olmaya çalıştıkça görmedi,gördüysede kıymet bilmemeye başladı...cuma günü(yarın) usta birliğine teslim olacak...gidiyorrrrr canım gidiyorrrrrr:a015:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…