bitmese( niye bilmiyorum ama devam etme isteği war içimde anlamıyorum durduramıyorumda ama çabada göstermek gelmio içimden bilmiyorum zamana bıraktım artık
hayırlısı neyse o olsun canım..ozaman üstünede gitme...zamana bırak...arar mera etme o senii..
Bizim cumartesi qünü ayrılık işde cnm ..
Bide benimki askerde 5sene olucak bırlıkteyız.. 8 aydırda askerlıhını beklıyodum...
yine deryacımla aynı fikirdeyim.yllkacım seni seviyo belli ama burnunu sürtmeye çalışıyo sende oyuna gelip hala onun olduğunu belli ediyosun bırak bak ilgini alakanı kes arama ararsa açma sonra aa görmemiştim pardon falan sallamıyorum seni gibi davran içi içini yemeye başlycak sabret cnm üstüne düşersen olmaz seni kaybetme korkusunu hele bi yaşasın bak nasıl gelcek o
şey...bende ayrıldım,benide aranıza alırmısınız?...:a015:mafoldumben
Bizde cumartesi ayrıldık cumartesi ayrı oldugumuz için konusmadıgımız için o günüde saydım canım :çok üzgünüm: askerlik psikolojiside farklı oluyor tabi.. bizimde 5 sene doldu 6 ya girecektik bitti tamamen :çok üzgünüm: askerden gelmesini bile bekledim az mı çektim hergün ağlayarak kalkardım Rabbim sanada kolaylık versin nerde asker
İkimizde bursalıyız sanırım =) Neresindensinn
Çok zorr insan verdiği emeklerin boşa çıktını görünce üzülüyo elbette.
Senelerime yazık.....Benı takmıyanı ben hıc takmam ... O askerden bile benden ayrılma cesaretını kendını buluyosa...Kovalancak bırsey kalmamısdır ortada..
evet canım ikimizde bursalıymısız gerçekten çok zor senelerimize yazık.. ama insan yasamadan da öğrenemiyo bu kadar acı çekmekte insanı çok yıpratıyo toparlanmak çok zor oluyo Görükle tarafında canım oralarda bi yerde sen neresinden :)) tanısırız belki dertlesiriz :)))
iNANIN SUAN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYORUM YAZACAKDURUMUM YOK GERÇEKTEN ÇOK CANIM ACIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?