Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar mrhaba bugun gıremedım neler olmus bole ya gecmısı tm olarak okuyamadım yogunum
bırı bana durumları ozetleyebılır mı ??????

Dudukmakarnası evde durma cık...Hıc bısı yapamıyosann kendı kendınee hava al..Markete gıt cıkolata al kendıne dondurma al...nebıleyım bırseyler yap..Gorukleyı bılıyorum benn cık sokaklaraaa qez....

Çok kotu hıssedıyosan bulusalım..Ben uzagım sana ama ıstersen yaparız bırseyler ...

Daha bir hafta olmadı bu kadar acıyı bunun için mi çektimsenağlamasenağlama

hangimiz hakkettiğimiz değeri alıyoruz ki?ağlayarak geri getirebilecekmisin? o zaman beraber ağlayalım...zaman herşeyi siliyor biliyormusun?en olmaz dediğin şey bile oluyor...dilimde tek şu var 'kötü yapan kötülük bulsun'merak etme onunda yanına kalmaz...sen şimdi kendine gel.o senin bir damla göz yaşına kurban olsun...

Soluu kuzum sorma yaa o yuzden azalttım ama
ıkı dk ayrı kaldım dıe sayfalar dolmus okuyamadım ((

deryamm geldım burdaım sen napıon cnm osledım kızlar sızı ya

ecrin artık sık sık görüşemioruz..yeni gelişme var solucan barışmış galiba soruorum ama ses yok kızda..sende durumlar nasıl gidio..

ben burdayım deryacım ama hiç konuşasım yok :)) saolsun glincim ve sen moralimi azda olsa düzeltiniz size teşekkr ederim :)

yılkacım nedemek sen ii olda gerisi boş..fazlada takma kafana sadece sabret..sonucunu alcaksın..ama taviz verme..

yılkacım nedemek sen ii olda gerisi boş..fazlada takma kafana sadece sabret..sonucunu alcaksın..ama taviz verme..

sabretmekten başka ve zmna bırakmaktan başka çarem yok.. gülinin ddği gibi bi insan istemedği birinin arkadaşlık isteğini 3 ay bekletmez ki o hala bekletio bakıyorum hani bi daha istek göndermek için ama istek gönderildi onay beklemede diyor sevmese needen bekletsin kafasından silen adam 1 sn bekletmez bana eski sevgilim milyon tane istek gönderdi en fazla 2 gün beklemiştr oda girmedğimden anında yoksayıyıorum ama o saymıyor bekletio nereye kadar bilmiyorum

bende hıc bısı yk ya herkesı seferber ettım bulun bana bırını dıye bakalım calısmalara basladık yapıcaz bısıler ınsallah :)))

[ı]ecrın hahahah komedısın sen ya et mılletı sefreber sen :))))))))))))))
solucan sonuÇ ne pekı..emınmısın son kararınmı..
[/ı]

ylka cnm ınan okuyamadım gecmısı bu yuzden sadece bakmakla yetınıorum yoksa bende yardımcı olmak ısteırıım
solucanım kız noldu anlat catlatma adamı bos bıraktım senı neler olmus gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…