Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya aslında soyle oldu uzun zamandır yerımden bı yere kalkmıodum
bugun eskı bolume ve bı kac bolume ugradım arkadasların yanına gıttım konustuk benı goren dırek zaten onu soruyor 'hayatında bırı varmı' lan bı durun ınsan once cay ısmarlar nasılsınız der dımı yk onlar kasınıyor.. yk kımse yaa sız sagolun bulamadınız bı tane dedım hemen damardan gırdım :kedi:
bakalım vala ole kız kımı gorsem bunu dedı bugun bana bende yk kımse ben bulamadım sız bulun dedım bulucaz dedıler haber beklıorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim yaa ağlama bizlerde seni çok seviyoruz burda aile gibiyiz artık birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz.herşeyin hayırlısını dile canım sen kendini biraz geri çek ondan o zaman paçaları tutuşcak onun ama yok yine bi çabası olmazsa sevgisi bitmiştir o zamanda yoluna bakarsın artık ama böyle ortada kalman seni çok yıpratıyo

Gulİncİm nedİm valla az Çok anlatmaya ÇalıŞıorum İŞte<....sen napıosun ...bende herŞey aynı İŞ guc

iyiyim deryacım yaa bende de aynı işte hani yeni biri vardı ya daha önce anlatmıştım onunla devam ediyo maşallah güzel bi şekilde :asigim: başkada bişey yok

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM YA ÇOK KÖTÜYÜM BİRİYLE ÇIKIYOMUS GERÇEKTENsenağlama

düdüğüm makarnam ağlama lütfen kiminle çıkarsa çıksın sana yaptıklarını unutma seni herkese rezil ettiğini unutma o adam kimle olursa olsun mutlu olmaz psikopatlık ruhunda var onun

düdüğüm makarnam ağlama lütfen kiminle çıkarsa çıksın sana yaptıklarını unutma seni herkese rezil ettiğini unutma o adam kimle olursa olsun mutlu olmaz psikopatlık ruhunda var onun

öyle canım öylede işte canım yandı içim hiç bişi almıyor.. çok canım acıdı okadar şeyi paylaştık altı sene bikere birini buldu yazık değil mi bana inat uğruna.. üst mahalledeki komsuyla kız biliyo herşeyi kızın adı kötüye çıktı kullanmak için çıkıyo sevdiğimden üzülmüyorum 1 hafta olmadan böyle yaptı ya o yüzden canımı yakıyo okadr şeye katlandım o sefasını sürüyo kızlarsenağlama canlarım nolur dua edin..
Artık okadar kötü oldum ki hemen hastalanıyorum ağlarken bayıldım annem zor yetişti senağlama beni mahfetti bu hallere getirdi ya dönüpte yüzüne bakan bulunmasın​

Ağlamamaya çalısıyorum bide bugün kuzenimi istemeye gelcekler oraya gitcez bizden sonra çıkmaya başladılar aramızda bi yaş var gidiyo kız senağlama orda ağlamasam bari gözlerim balon gibi oldu

uffff kızlarrr
bıraz toparlanın bıraz kendınıze gelın yaa
bır erkek ıcın noluyor ya ılk dunyaya geldıgınız de onlarmı vardı yanınızda..
hıc canınız acımadı galıba hıc annenız babanız yada kardesınız hastalanmadı herhalde
boyle bı acı yasamıs olsanız bu sekılde gıdenın arkasndan aglamazdınız

gulin nolca kız böle ayrılan ayrılana...valla yaaa..erkek milletiinin köküne

valla cnm yaa ayrılan ayrılana bugün topicte moraller 0 ın altında

öyle canım öylede işte canım yandı içim hiç bişi almıyor.. çok canım acıdı okadar şeyi paylaştık altı sene bikere birini buldu yazık değil mi bana inat uğruna.. üst mahalledeki komsuyla kız biliyo herşeyi kızın adı kötüye çıktı kullanmak için çıkıyo sevdiğimden üzülmüyorum 1 hafta olmadan böyle yaptı ya o yüzden canımı yakıyo okadr şeye katlandım o sefasını sürüyo kızlarsenağlama canlarım nolur dua edin..
Artık okadar kötü oldum ki hemen hastalanıyorum ağlarken bayıldım annem zor yetişti senağlama beni mahfetti bu hallere getirdi ya dönüpte yüzüne bakan bulunmasın​
[/QUOTE]

nolursa olsun beddua etme canım şuan sağlıklı düşünemiyosun ama aradan zaman geçsin ne diyceksin biliyomusun o şerefsiz iyi ki başkasıyla çıkıp gerçek yüzünü göstermişte bende ki sevgisini,değerini bitirmiş diyceksin 6 yılı silmek kolay hele ki karşında ki 6 yıla saygısızlık yaparsa bunu taşımak hiç kolay değil ama burda hepimizin darmaduman olduğu günlerde oldu şimdi ise gayet mutluyuz geçiyo bitanem sen umudunu yitirme ondan kurtulduğuna şükrediceksin

makarnam bişey daha söylym ağlayıpta kendini yıpratma o şerefsiz yüzünden değmez bak sen üzülünce anneciğinde üzülür hala hayatını etkilemesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…