Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canlarım ben geldim evet doğru söylüyosunuz annemide çok etkiliyo oda çok üzülüyo benim durumuma sabah gerçekten çok kötüydüm ama suan kafam dağıldı iyiyim çok şükür.. Kendisi gibi bi şerefsiz buldu işte.. geri zekalı. onların kapının önünden gçerken arada benide hallediyo burdan da geçiyo salak bende anlamadım sürünsün o köpek! saat suanda 3. 3 e kadar konusmuslar daha yeni kapatıyolar heralde evi çaldırıyo sırf acı çektirmek için işte... o benim canımı yakıyo Rabbim onunkini daha beter yaksın.

Yanımda oldugunuz için çok saoğuulun hepinize tek tek tşk ederim kıslara.s. umarım sizi sıkmamısımdır bugün içime atınca daha kötü oluyorum kusura bakmayınn..

Hee bu arada bütün gördüklerime söledim akrabalarıma yani ayrıldıgımı tamamen bitti bana onunla ilgili konusmayın dedim.. kısmetlere açığım dedim kaydirigubbakcemile3 arkadaslarınız akrabalarınız varsa göreyim dedimkaydirigubbakcemile3 (dermişim şaka tabi) iş bulun dedim iş bulup çalıscam çok rahatlıccam valla soluğum kesilcek kimseyi takmam ozaman.. öptüm sizi dualarınızı eksik etmeyin lütfenn iyi uykularopuyorumnanaktan

günaydın kızçeler bugün uykumu aldım,makkajımı yaptım,giyindim süslendim püslendim işe geldim zemuszemus güzel bigün diliyorum hepimize opuyorumnanaktan

cnm iyi olmana çok sevindim gün geçtikçe daha da iyi olcaksın

Günaydınn kzlar =))
Dün qece benim içinde üzücüydü ama şuanda iyiyim
ınşallah allahın izniyle daha iyi olucamm =)

Dudukmakarnası hakkımızda hayırlısı canm..Yıpratma kendini..Tabıykı kısmetlere acık olcaksın..Yıllarca beklıycek halımız yokkii..Kendını bugun hazır hıssedıyosan bugun olur...Yarın olur hıc farketmez...
Önce kendimize deger verıcez..Baskası ıcın hayatımıza yön vermıycez..Ben cok hata yaptım cok tavız verdım acısını suanda cekıyorum.. Sanıyomusunkı mutlu olur..Aslaa olamaz....Kimsenin ahı kımsede kalmaz canım...3gun mutlu olur 5 gun mutlu olur.....

Önemlı olan geri geldiğindee bizde onlar gıbı hıc umursamadann kapıyı kapatıcaz..
Ins bunu basarabılırız..

kızlar benm moralim çok bozuk annm diyorki o çocuk seni istemiyor işte o yüzden telefonlarını kapatıyor istemiyor bırak diyor acayip derecede ağlıyorum şuan bn onu sıkmadım ki hattını değiştrisin yada cebini kapatsın.. en son telefonda konuştuk okadar bana görüşrüz müsait olunca falan diyen iş bulmak için yardım edeerim sana diyen biri bu kadar adilik yapıp yeni hat alırmı nolur yardım edin çok moralim bozuk (((

yapar cnm emın ol erkek mılletı cekınmıyor akla mantıga uymayan seyler yapıyor.. Dusme pesıne bırak kendını yıpratmaktan baska bısı gecmez elıne...

peki ecrincim madem istemiyor hattını değiştiriyor hala niye facebookunda bekletiyor 3 aydır beklemede olan bi arkadaşlık isteğim war hala onaylamadğı onuda reddetsin o zmn aklım almıyor bu çocuğu bi ii bi kötü (

belkı nete gırmıyordur cnm ?
yada senı yedekte tutmak hosuna gıdıyordur ?

yok ecrincim nete girer o girmez olurmu?? fotolarını gayet güsel değiştirebiliyorsa nete girer yedektemi tutmaya çalışıyor bilmiyorum ama allah büyük yukarda elbet devran döncek onunda bnm peşimde koştuğu günleri göstercik alah inş.. onca dualar ettim elbet kabul olcak o zmn hesaplaşırız onunla

tutumu cok kotu hayatta en sevmedıgım seydır belırsızlık hep soylerım ve erkekler bunu cok sık yapıyorlar.. sen sakın uzme kendını dusundukce kafanda kurdukca daha kotu olucak sakın yapma boyle kafanı dagıtmaya calıs dusunme bırak bakalım.. ınan sen onemsemedıgın zaman grı donup agladıgı gunler cok daha cabuk gelıyor.. yıpratma kendını kesınlıkle deymıyor

belirsilzk bni öldrcek ya işte belirsiz yani seviyor ben % 100 emnim sevmiyor değil ama cesareti yok güveni yok kendinde o yüzden bekletiyor bni 3 ay beklenmez ki yuhh yani bn istemedğim bi adamı neden bekleteyim siler giderim o eğer bni kafasında bitirseydi bni yoksayardı ama hala bekletiyor neden beklettğini bi anlasam ??

bılmıyorum cnm ona sormadan bılemeyız..
ama soyle dusun sen onesedıgın bı ınsanı habersız merakta bırakırmıs ?

bılmıyorum cnm ona sormadan bılemeyız..
ama soyle dusun sen onesedıgın bı ınsanı habersız merakta bırakırmıs ?

elbette bırakmam ama onun huyu bu barışana kadar hiç bişeyden tawiz vermez bnmle msjlaştı ya ben her msj atışında şok oldum çnkü o asla böyle bişey yapmazdı telde çağrı atması bile şok ediici bi durumdu ama telini kapamasını bn üstüme almıyorum bnm için telini kapamaz hem aynı semtte çalşcaz napcak o zmn semtinimi değiştrcek gerçekten biraz dengesiz bi insan dünü bugününe uymuyor bde dengesiz davranıyorum ona bu huyu yüzünden

ah be canım sen bu adamı hiç kendi haline bırakmadın hep koştun hep koştun onun seni sevdiği falan yok annenin dediği gibi facete bekletmeside sadece seni izlemek için senden ayrıda olsa hatta nefrette ediyo olsa eski sevgilisisin ve merak eder her zman eder :) 6 ayı geçti ayrılalı, biz aynı zamanlarda ayrılmıştık senle, bu adamın hala aklı basına nası gelmez veya beni süründürüyo diyosun 6 aydırmı? hadi seni süründürüyo kendisi nasıl dayanırki sensizliğe? sevse sana kıyamaz be hepsini bi kenara at :) yapma be tatlım kendini yıpratıyosn bir HıÇ! uğruna, adam gibi adam olsaydı sana bunları yaşatıyo olmazdı :) takıntı haline getirme onu veya hırs yaptın belkide ama kendine gelmen lazım yazık ediyosun bu yaşlarınada cevrendekilerede ailenede... seni üzmek için yazmadım bunları ama biraz silkelenmen lazım pozitif olmak isterdim canım ama gercekten üzüldüğüm için bunlrı yazdım umarım kırılmazsın. Ayrıldıysanız inan rabimin bir bildiği var... hani bi söz vardı kul plan yaparmış, kader gülermiş... Akışına bırak.

Hak şerleri hayr eyler
Zannetme ki gayr eyler
Ârif anı seyreyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler... :)

:teselli:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…