Canlarım ben geldim evet doğru söylüyosunuz annemide çok etkiliyo oda çok üzülüyo benim durumuma sabah gerçekten çok kötüydüm ama suan kafam dağıldı iyiyim çok şükür.. Kendisi gibi bi şerefsiz buldu işte.. geri zekalı. onların kapının önünden gçerken arada benide hallediyo burdan da geçiyo salak bende anlamadım sürünsün o köpek! saat suanda 3. 3 e kadar konusmuslar daha yeni kapatıyolar heralde evi çaldırıyo sırf acı çektirmek için işte... o benim canımı yakıyo Rabbim onunkini daha beter yaksın.
Yanımda oldugunuz için çok saoğuulun hepinize tek tek tşk ederim kıslara.s. umarım sizi sıkmamısımdır bugün içime atınca daha kötü oluyorum kusura bakmayınn..
Hee bu arada bütün gördüklerime söledim akrabalarıma yani ayrıldıgımı tamamen bitti bana onunla ilgili konusmayın dedim.. kısmetlere açığım dedim kaydirigubbakcemile3 arkadaslarınız akrabalarınız varsa göreyim dedimkaydirigubbakcemile3 (dermişim şaka tabi) iş bulun dedim iş bulup çalıscam çok rahatlıccam valla soluğum kesilcek kimseyi takmam ozaman.. öptüm sizi dualarınızı eksik etmeyin lütfenn iyi uykularopuyorumnanaktan
belkı nete gırmıyordur cnm ?
yada senı yedekte tutmak hosuna gıdıyordur ?
bılmıyorum cnm ona sormadan bılemeyız..
ama soyle dusun sen onesedıgın bı ınsanı habersız merakta bırakırmıs ?
peki ecrincim madem istemiyor hattını değiştiriyor hala niye facebookunda bekletiyor 3 aydır beklemede olan bi arkadaşlık isteğim war hala onaylamadğı onuda reddetsin o zmn aklım almıyor bu çocuğu bi ii bi kötü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?