Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Dayılarıma halalarıma yengeme karçırcam bak görürsünüz diyomus.. Annem korkusundan dısarı bile salmıyo.. Çok yakın oturuyoruz bide herkes tanıdık küçük bi yer oldugu için.. Onların yüzlerini kara çıkarmak istemiyorum.. Artık gözü dönmüş gerçekten annesi bile al getir madem dayanamıyosun diyomus.. En sonunda yapacak diye korkuyorum.. Sen iste veya isteme kaçırcam seni diyo bana:çok üzgünüm: Ailemde vermicek ki haklılar.. Çokçaresiz kaldım yaa Bende dedim istemeden kaçırmak niye? gelin isteyin olucaksa güzellikle olsun dedim..

VAlla böyle deryacım herkese öle diyo anneside al gel diyince güveni gelmiş kendine iice illa kaçırcam vermezlerse diyo Bi yanım korkuyo yapmaz diyo bi yanım ya yaparsa diyo? bi yanım istiyo bi yanım vazgeç diye çaresiz kaldım kafayı yicemm :Saruboceq::çok üzgünüm:​

düdük cnm ne blım bana cok ters gelıyor ya, bunca olaydan snra aılenın rızasıyla yada degıl aynı evı paylasmak zor... hıc dusunme bıle sımdı uzul ılerde uzulmekten ıyıdır

düdük cnm ne blım bana cok ters gelıyor ya, bunca olaydan snra aılenın rızasıyla yada degıl aynı evı paylasmak zor... hıc dusunme bıle sımdı uzul ılerde uzulmekten ıyıdır

Öyle canım tabi de ister isteyerek ister istemeyerek kaçırcam diyo.. ben sensiiz olamam başkasına yar edemem diyo gerçekten çok çaresiz kaldım ne olucak benim halim :çok üzgünüm: bazen öle bi an geliyo ki çok istiyorum bazende saçmalama yaa diyorum hiç böle çaresiz kalmamıstım:çok üzgünüm: dua edin nolur..

kızlar nasılsınız ? gündüzleri pek uğrayamıyorum artık geceleri giriyorum ama o zamanda sizler olmuyosunuz ?neler yapıyosunuz çok özledim hepinizi yaa mafoldumben

Cnm deryanın dedıgı gıbı onun bı cıktıgı ykmu ?
dengesızmı bu adam ne yapmaya calısıyr (kızmalutfenn aklıma baska bısı gelmıo ole herhalde )

kızlar nasılsınız ? gündüzleri pek uğrayamıyorum artık geceleri giriyorum ama o zamanda sizler olmuyosunuz ?neler yapıyosunuz çok özledim hepinizi yaa mafoldumben

cnm sen nerelerdesın ya oslettın kendını kımsesız kaldık burda hayata da yk (
ben evdekı netı yenıden actırıorum gece bende takılırım artık kaydirigubbakcemile5

b u ne ya hem birilerini buluolar ecrin hemde eskinin peşinden ayrılmıolar...olmaz bukadrda bu erkek milletine dicek lafım kalmadı artık..

deryacım bırazda bızde suc ama kesıcen ırtıbatı tıyıcan kulagına o olucak..
sahsen duduk uzuldugu zaman benım sınırlerım bozuluyor sıkılıyorum gereksız bır ınsan, dugunde sana onca sey yapmıs boyle zıhnıyetlı ınsanı ne dıye hala dusunursun kı ??
bızde bazen hak edıorum tepemıze cıkarıoruz bak..
bosverıcennn cok dustunmu ısın ıcıne cok dusundunmu ısın ıcınden cıkamazın.. kızlar bu kadar acız olmayın lutfen...

:çok üzgünüm: Kızmıyorum ama öle demeyim kıslar bak üzülüyorum:çok üzgünüm: kız bende korkusundan kabul edememiş teklifi o muhabbet bitmiş yani :çok üzgünüm:

Ecrin valla sende beni yerden yere vuruyon küstüm sana:dilcikar:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
küsme lütfen inan senin için diyorum, kendıne gel bıraz sılkelen ıstedım :çok üzgünüm:
inan bu gunler bıdaha gerı gelmıyor yrn obur gun bu dert yuzunden hastalansan bı sorunun olsa neyın var demez sana sevdıgın.. ama tmm bıdaha yazmam bnde sana bole seyler kusme bana :çok üzgünüm:
aynı seylerı ınan bızde yasadık halada yasıoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…