Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ohhh bızı srn yok bakıorm .. oLe oLsn anlasılan dah gruba grmedık butun o sozLerınz yaLandı cnm lar cıcımler fLn .. ama grn sız oYLe bı grcm kı aaranıza ıcınıze ıslıcem ama zamanla...:umursamaz:

hşg napıosnuz

galetacım noldu sana sesinde çıkmıo durumun nedirç...

sinirlerim tepemde, benimkinin kız arkadaşı bana mail atmış onu aramamam mail atmamam için nişanlısı olduğunu belirtmiş sankiarıyormuşum gibi, akşam kendimi tutamadım bende yanıt verdim kıza benide kendi gibi pis bişe yaptı yani :çok üzgünüm:

ohhh bızı srn yok bakıorm .. oLe oLsn anlasılan dah gruba grmedık butun o sozLerınz yaLandı cnm lar cıcımler fLn .. ama grn sız oYLe bı grcm kı aaranıza ıcınıze ıslıcem ama zamanla...:umursamaz:
kıs bak hele suna nasıl trıp atıoo klava:
yenıler geldı onlarlada tanıstık dedıkkk yaa demek sen ve dıgerlerıde ıslmıs dımıııı :mymeka:

lmaz:lmaz:lmaz:

o kız sorunlu mu bana mı öyle geldiii klava:
slm kızlar nasılsınızzz bugünnn

evracım ıyız sen nasılsın ?opuyorumnanaktan

Nasıl kuzum ya??? Durup dururken mi mail atmış? anlatsana.

[/QUOTE]
o kız sorunlu mu bana mı öyle geldiii klava:
[/B][/QUOTE]

Nasıl kuzum ya??? Durup dururken mi mail atmış? anlatsana.

ben sadece allah anana babana sağlıkla kuvuştursun hayırlı teskereler yazmıştım.bunu yapmamın sebebide babam hastanedeyken beni araması askere giderken bende böle bişe yazdım ama dediğim cümle dışında başka bişey yok hani kızı rahatsız edecek bişey..oda bana yanıt vermiş bende okuyunca sinirim zıpladı hani benimki yeterince ezdi beni bide bi kızın ezmesine dayanamadım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…