kıs bak hele suna nasıl trıp atıooklava:
yenıler geldı onlarlada tanıstık dedıkkk yaa demek sen ve dıgerlerıde ıslmıs dımıııı :mymeka:
lmaz: lmaz: lmaz:
o kız sorunlu mu bana mı öyle geldiiiklava:
evracım ıyız sen nasılsın ?opuyorumnanaktan
gulınım hosgeldın cnm burdaızz nerelerdesın de hele bakım??
Evracım yk bı gelısme sn fatura kaldı demıstım onun talımatı yapılmamıs herhalde unuttu yapmazsa maıl atıcam demıstım ya dun ogle tatılınde baktım yapmıs maıl atma bahanem ortadan kalktı anlıycagınız(
eger cıktıgı yksa bı maılım yeter ayarlarım ama maıl atıcak bahanem yk kÜt dıe maıl atamam aynı kurum personelıyız yerı gelıyr yuzyuze bakıoruz
çok göze batmaya başladım canım patron görüp duruyo ondan az girmeye çalışıyorum,girersemde yazamıyorum yaa akşamları da burda olsanın ne güzel olurdu sohbet etmeyi çok özledim sizlerle mafoldumben
sinirlerim tepemde, benimkinin kız arkadaşı bana mail atmış onu aramamam mail atmamam için nişanlısı olduğunu belirtmiş sankiarıyormuşum gibi, akşam kendimi tutamadım bende yanıt verdim kıza benide kendi gibi pis bişe yaptı yani :çok üzgünüm:
inanmıyorum yaaa...
ne saçma sapan bir kızmış... sanki sürekli rahatsız ediyormuşsun gibi...
aslında çocukta da suç var ne hakla o kızı senle muattap ediyor ki...
bence kıza değil çocuğa mail atsan olurmuş... 3,5 yılın hatrına hayırlı teskereler diledim ; pişman oldum diye... görsün o kızın çirkefliğini yaaa... biraz da vicdanı sızlasın... terbiyesizler...
galetacım nasıl bÖyle bİ durum olabİlİo..yuhh yanİİ...senİnkİ nasıl İzİn verİo kızın Öyle bİ maİl atmasına..sorunlu bİrİ galİba kız..canım ysen Üzme canını..
Sen hİÇbŞey yazma bu sevgİnİde bİtİr İÇİnde anlaŞılan herŞey bİtmŞ zaten...
Galateia siz neden ayrlmısdınız ?? Ben yenıyımde burdaa tam konuları bılmıyorum...
kız anlasılan kendıne guvenmıo etegımı tutustu kendınce nıe bole yapmıs
bence durma ustune kız basıt ve acızlıgını bellı etmıs sevınmen lazım senden rahatsızlık duyuyo ıste
myc sende bunalıma gİrmİssİn galİba..
Galetacım ecrİn haklı senden korkusu var demekİ rahatsız olmuŞŞ<...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?