Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

galetacım nasıl bÖyle bı durum olabılıo..yuhh yanıı...senınkı nasıl ızın verıo kızın Öyle bı maıl atmasına..sorunlu bırı galıba kız..canım ysen Üzme canını..
Sen hıÇbŞey yazma bu sevgınıde bıtır ıÇınde anlaŞılan herŞey bıtmŞ zaten...

kız anlasılan kendıne guvenmıo etegımı tutustu kendınce nıe bole yapmıs
bence durma ustune kız basıt ve acızlıgını bellı etmıs sevınmen lazım senden rahatsızlık duyuyo ıste

myc sende bunalıma gırmıssın galıba..
Galetacım ecrın haklı senden korkusu var demekı rahatsız olmuŞŞ
<...

Yok bunalıma girmedım canım yaa ..Ayrılık sebebımız ben oldugum ıcın sucluluk hıssedıyorum...
Sevqılım belkı bıraz abarttı ama sonuc olarak o asker ve duyguları cok karmasık...
Sebeb baska bısı olursa zamana bıraktırdım evet guclu bı kızım ama....5yılık ılıskım benm yuzmdn bıttı.Kaldırılması ağır bı yük...

Belkıde olcağı vardır...Kader kısmettır aama bır umut beklemek ınsanı cok üzüyo..

tşk ederim canım ne olsun koştur dur senin işten nbr gelişme varmı acaba

gulınım hosgeldın cnm burdaızz nerelerdesın de hele bakım??

Evracım yk bı gelısme sn fatura kaldı demıstım onun talımatı yapılmamıs herhalde unuttu yapmazsa maıl atıcam demıstım ya dun ogle tatılınde baktım yapmıs maıl atma bahanem ortadan kalktı anlıycagınız (

eger cıktıgı yksa bı maılım yeter ayarlarım ama maıl atıcak bahanem yk kÜt dıe maıl atamam aynı kurum personelıyız yerı gelıyr yuzyuze bakıoruz

çok göze batmaya başladım canım patron görüp duruyo ondan az girmeye çalışıyorum,girersemde yazamıyorum yaa akşamları da burda olsanın ne güzel olurdu sohbet etmeyi çok özledim sizlerle mafoldumben

cnm benım ya bende oleyım ama dayanamayıp gırıom vala (
acıkogrtım sınavlarını atlatayım onumuzdekı ıkı hafta ıcınde actırıorum evdekı netı yenıden bolbol konusuruz hem msn den de grsruz ben burdan gıremıodum :)

inanmıyorum yaaa...
ne saçma sapan bir kızmış... sanki sürekli rahatsız ediyormuşsun gibi...
aslında çocukta da suç var ne hakla o kızı senle muattap ediyor ki...

bence kıza değil çocuğa mail atsan olurmuş... 3,5 yılın hatrına hayırlı teskereler diledim ; pişman oldum diye... görsün o kızın çirkefliğini yaaa... biraz da vicdanı sızlasın... terbiyesizler...

Şekerler ben geldimm... nabersiniz bakamm :) Benim moraller iyi kötü arasa hatta nötr artık bişi hissedemiyom :bbo:

Tamam ecrincim hasi gel barısalım:1hug: ben iyiligimi düşündüğünü biliyorum zaten öle düşünmemiş olsam laf söyletmem :1rolleyes: şaka dedim yani yanlıs anlama ecrinim:)

Sizlerde moraller nasıl kızlar iyi misiniz ben bugün giremedim ayıptır sölemesi kafayı dağıttım geldim :))) dağıttım mı daha çok mu strese girdim valla bilmiyorum düşün düşün ... işinkaydirigubbakcemile3 öptüm sizleriiia.s.

canım durum daha da beter olmaya başladı bana yanıt yazmış ve berbat bi dille msn gelirsen orda olucaz

canım yanıt vermeye devam ediyor durum iyice karmaşıklaştı elim ayağım titriyor sinirim bozuldu

kız anlasılan kendıne guvenmıo etegımı tutustu kendınce nıe bole yapmıs
bence durma ustune kız basıt ve acızlıgını bellı etmıs sevınmen lazım senden rahatsızlık duyuyo ıste

kızlar belki yazdığını paylaşacağım burda , ne rezalet insanların olduğunu görün diye((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…