Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Galete canım baŞına gelenlerı okudum..
Bence sınırlenmekte haklısın .
Ama ŞÖyle dÜŞÜn. Senınkı askerde olacaĞı ıÇın bu kız kendıne gÜvenememıŞ ne kendıne nede laleye..
Bılıyorsunkı askerlık Çıftler ıÇın zor bır dÖnemdır.
Bu kız bence bu dÖnemde laleyı Çok sıkacak.
Hep kuŞku ıle ŞÜphe ıle yaklaŞacak. BÖyle bır ılıŞkı ne kadar saĞlıklı olur artık orasını sen dÜŞÜn.
Ayrıca bu kızın sana maıl atacak kadar hırslandıĞı canını sıktıĞı Çok Önemlı bır olay olmuŞ. Yoksa kım kımın eskı sevgılısıne maıl atabılırkı..

Valla galete ben olsam ortalığı oyle bir tutuştururdumki...kötükedihüso :jeyyar:
Inanamassın..kötükedihüso
KEŞKE DİREK ÇOCUĞA BİR MAİL ATSAYDIN.
KIZLA MUHATTAP OLMADAN.
KIZIN NE KADAR BASİT OLDUĞUNU SENİN SADECE BİR ŞEYLER PAYLAŞTIĞIN BİR DOST OLARAK ONA İYİDİLEKLERİNİN SUNDUĞUNU SONUÇTA BU VATANİ BİR GÖREVİNİN OLDUĞUNU turkbayragi AYRICA BU KONUDA ÇOK ÜZÜLDÜĞÜNÜ KÖTÜ BİR NİYETİNİN OLMADIĞINI ŞİMDİDEN ÖZEL HAYATININ VE İPLERİNİN KIZA VERDİĞİNİ SÖYLER ÇIKARDIM.
SONRA ONLAR SENDEN DOLAYI BİRBİRLERİNİ YERLER.
KIZDA TRIP YAPAR FALAN SONRA :jeyyar: ARALARI AÇILIR...

KIZLAR BEN ÇOKMU KÖTÜYÜMMMMMMM :kedi:
AMA BUNLARA MÜSTEHAK :1closedeyes:

[ı]hakedene hakkını verceksın herzaman...altta kalmamak lazım..ne alaka kalpkıp maıl atıo ya ıı cesaretlı kızz...[/ı]

Kızlar ben en ufak bır boŞluĞu bır ıŞaretı degerlendırır kımseyı affetmem.
En Çok tehlıkelıbır karıydım...
Valla agzımı bır aÇtımmı kapatmam bır daha..
Ben galetenın yerınde olsam bu durumu degerlendırı kendı lehıme Çevırmeye ÇalıŞırdım.
SonuÇ alır veya almam ama ÇalıŞırdım..
SonuÇta durduk yere karŞı taraf Çırkeflık yapmıŞ oyle deĞılmı..
Ha bende ayna olur aynı ÇırkeflıĞı ona yapardım..
BulmuŞlar bır tane galete gıbı sessız sakın dÜzgÜn saf aŞık bırını
gelıyorlarda gelıyorlar...
Valla ben olsam galetecım ortalıĞı ayaga kaldırdıydım.
Salak kızın elınde bır ÇÖp var ortada bır pıslık ÇÖple onu karıŞtırıp pıslıĞı sana bulaŞtırmaya ÇalıŞmıŞ

Sonra kızada bir mail atar sakince..
Iyi dilekleriniz için teşekkurler..
Lakın ben sizinle muhattap dahi olamam. :1closedeyes:
Benım muhattapım kaandır derdim. naniknanik
kimi arayıp kimiarayacağıma sen karışamassın derdim. :mymeka:

helal sana ne güzel fikirler veriyorsun:) sevdim bu fikri galeta hemen uygula fırtınamın dediğini
günaydınlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…