deryacım gunaydın ıyım cnm aksam bı arkadasım askere gıdıo eglence yapılıcak benı de cagırdılar gıdıp gıtmeme arasında kararsızım, gıdıcegım ortamda cok samımı oldugum ama snradan benden hoslandıgını ogrendıgım arkadsz olmaz dedıgım snrada benım pısman olup keske yenıden benı sevse dedıgım bırı olucak.. uf ufff...
fırtına cnm senı kocaman opuorum vala supper yazmıssın altına ımzamı atarım galate kesınlıkle degerlendırmelı bu durumu agzına saglık cnm :)
umudum merhaba cnm sen nasılsın ?
aysela hoşgeldin canım..
daha yenımısın ilk defa bu topikte gordum seni
aysela ona zaman ver...
belki ilişkiniz monotanlaşmıştır..
tahmınımce ayrılmadınız.
eger onun sana karşı çok agır sözleri iahneti yoksa ona güvenıyorsan çok sorgulama .zamana bırak.
ecrin cokk uzun bi konusma yaptık. beni umursamaz davranıslarını acıklayamıo bitürlü. sevmio musun diorum cok seviorum dio. ee diorum neden böle davranıosun diorm bende bilmiorum dio. cözemedk bitürlü anlayacağın
cnm sorunları fln mı var buaralar yanı boyle davrnmasının mutlaka bı nedenı vardır..
sevıorum da demıs var eger bunu hercektn hıssedıo ve ona guvenıosan bu aralr pek sıkmamaya ustune gıtmemeye calıs zamanla hersey duzelıcektır..
keske ole bısı olsa ya cunku keske olsa dıe dusundugum kısıler arasında yanı cok efendı cok tatlı hos bırı, ustelık oda bankacı :)
yanı meslegımızde aynı tam ıstedıgım gıbı cok ıyı anlasırız ıse ılk gırdıgınde benı aramıstır suan bana yemek borcu da var ama arkadas olarak artık.. bı gun tam ben acılmayı dusunuyorum baktım ben eskıden ck yanlıs bısı yaptım ama sen cok olgun davrandın ve arkadaslıgımız bozulmadı dedı (yanı benı sevdıgını soyleyınce gorusmeyebılırdık sen ole davranmadın benı hıc uzmedın dedı).. yanı bellı etsem anladı bılerek bole dedı dıycem ama yk herzamankı gıbı davranmıstım.. yanı onda bana karsı duygusal anlamda bısı kalmamıs.. ıama dedıgın gıbı ınsallah olur....
annemle konustuk sımdı durumları bılmıo, sadece asker ugurlama ortamlarını sevmedıgı ıcın gıtmenı ıstemıorum dıyor.. uff arada kaldımmmm bugun aksam olmazzzzzz mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?