Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

[ı]kıraÇ bulamazsın benım gıbı sevenı ne guzel Şarkı ya ...
Bulamazsın benım gıbı sevenı..
Bulamazsın senı mutlu edenı..
Heytt be ım tutar benı bunun Üzerıne ıyı ıÇıılır. >))))))
[/ı]

ben de cok karısığım yahu:S benim çıbık krakeri aradım dayanamayıp dün aksam. içimdeki herseyi döktüm. o da kafamı karıstırdı dün geceden beri düşünmekten bi hal oldum cıkamıorum işin icinden =)

canım senin yerınde olsam gıderdım ben..
belkı tekrar bir aşk doğar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ecrin cokk uzun bi konusma yaptık. beni umursamaz davranıslarını acıklayamıo bitürlü. sevmio musun diorum cok seviorum dio. ee diorum neden böle davranıosun diorm bende bilmiorum dio. cözemedk bitürlü anlayacağın

aysela ona zaman ver...
belki ilişkiniz monotanlaşmıştır..
tahmınımce ayrılmadınız.
eger onun sana karşı çok agır sözleri iahneti yoksa ona güvenıyorsan çok sorgulama .zamana bırak.

her ilşkide zaman zaman bu tarz şeyler olur.
ilgisizlik gibi olur ama bu demek degıldırki sevmiyor.
ama yalan soyluor degışık davranışlar hal içine girdiyse o zaman tetıkte ol.

aysela ona zaman ver...
belki ilişkiniz monotanlaşmıştır..
tahmınımce ayrılmadınız.
eger onun sana karşı çok agır sözleri iahneti yoksa ona güvenıyorsan çok sorgulama .zamana bırak.

hayır onun sorumsuzluğundan vurdumduymazlığından baska hiçbi sorun yok.. zaman verdim ona düşünmesi için. neden böyle olduğunu ne yapmak istediğini hepsini düşünecek. ama güvenemiyorum ki. tutarsız çünkü. söledikleriyle davranısları tutmuyo birbiriniz:S

ayselcim kendi haline bırak arada geliolar onlara kafasında muhakkak bişyler vardır..
tutarasız tavırları sürerse oturur konuşursun herşeyi..çözmeye çalışırsınız..olmazsada onu kendi haline tamamen bırak....

cnm sorunları fln mı var buaralar yanı boyle davrnmasının mutlaka bı nedenı vardır..
sevıorum da demıs var eger bunu hercektn hıssedıo ve ona guvenıosan bu aralr pek sıkmamaya ustune gıtmemeye calıs zamanla hersey duzelıcektır..

harcamak istemiyorum 3 yıllık emeği. oyüzden suan kendi haline bıraktım onu. ama ne kadar sabredebilirim hiç bi fikrim yok:S

anladım canım..
kötü olmuş..
ama ben olsam giderdim yinede..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…