Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar fena doldurdunuz benı gıdıcem ınsallah gıdıcem :))
tabı annemden ızın koparabılırsem normalde karısmaz ama bole oldu ıste bılsem normal toplanıcaz asker ugurlama fln demezdım

ahh ah benım de gideceğim aşık olma ihtimali olan biri olsa bir dakıka durmam

ama mlesef yokk
hadi bakalım inşallah senin için hayırlı neyse o olsun..
git bir guzel tak takıştır.. kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan hihoyyyt

Fırtına cnm senın erkek ark. ykmu ben var dıe htırlıorum demek yanlıs hatırlıom

gıdıcem kızlar annemı ıkna edersem gıdıcem 1 saat dursam yeter bakalım hayırlısı bısı olursa yazaarım mutlaka :)

deryacım ascık sen anlat bakım ykmu bısıler :)

anlat canım dinleriz.
sende dejarş olmuş olursun...
kaç yıllık ilişkiniz
yaşlarınız kaç
ne iş yaparsın hanım evladım.
beyimiz ne iş yapar kaydirigubbakcemile3

anlat canım dinleriz.
sende dejarş olmuş olursun...
kaç yıllık ilişkiniz
yaşlarınız kaç
ne iş yaparsın hanım evladım.
beyimiz ne iş yapar kaydirigubbakcemile3

cok hossun ya=))) 3 yıllık ilşkimiz 22-23 yaslarımız:)) ben öğrenciyim ama şuan çalışmak zorundayım okula devam edebilmek için :s beyefendi de öğrenci.

yok canım benım hayatımda ırkek sınek bile yok:gitme::gitme:
ben buraya şöyle düştüm...:kedi:
benım 4 yıllık bır sevdığım vardı adam benle beraberken başkasıyla evlenmişşşşşş..hiç haberım yok. ondan sonra ben buralara düştüm.
bırara bırınden hoşlanır gibi oldum. aradan 1 yılı aşkın bir süre sonra.
oda ben avukat istemem ben ev hanımı turbanlı biriyle evlencemdeyınce.. :1ninca:
kafamçokkarıştı oturdum bende Çok üzgünüm çoook

ne hikaye ama:S çok güçlü bi insansın sen ozaman. takdir ettim.

VAY BEEE....
ADAMA BAK AVUKAT KIZ ISTE DAHA NE ISTIO MILLET OKUMUS TAHSILLI GELIN ISTIO BUNUN YAPTIGINA BAK
ESKI LALEDE FENAYMIS YA IYI GENE KURTULMUSSUN GENE OGRENMISSIN BOYLE DEVAM ETSE NE OLURDU?
AMA HELAL OLSUN GUCLU BI IRADEN YAPIN VARMIS IYI DAYANMISSIN kafamçokkarıştı

lakıtoooooooooo canımmmmmmm
gel şuraya kız
nerelerdesın sen kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Geldim canım benim. Ne zamandır girmiyordum buraya. Ya gıcık oldum senini avukata da demek öyle ben türbanlı ev hanımı mı istiyorum dedi!Mantığa bak ya:umursamaz: Sen ona 2 gömlek büyük geldin sanırım canım. İş olsun, kariyer olsun, güzellik, seksilik olsun:smiley-cool: Benim hayatımda baya bi değişiklik olacak gibi görünüyor. Zaten güzel bi değişiklikte var:kedi:

Fırtına senınde yaŞadıların benden farkın yomuŞ..
Hayatta herŞeyı yaŞıoruz..
Turbanlı arıosa neden tanıŞııo..bu erkeklerı anlamak zor cıdden..

lakıto hosgeldın cnm
havada askkk kokusu var sanırımmmm :)

ne hikaye ama:S çok güçlü bi insansın sen ozaman. takdir ettim.

güçle ilgisi yok canım. zamanla ilgisi var..
ben neler yaşadım . kimse tahmın edemez. :umursamaz:
burdaki çogu sayfada benım çığlıklarım var. :gitme:
ama ben acıyı doyasıya yaşadım.
en diplerde yaşadım.
zehrimi tamamıyla boşalttım.
o yuzden her acıya katlanılır.
yada alışılır.
ama asıl ilaç zaman.

Bende 1 aydır evde değildim canım. Önce iş için hemde biraz kafa dağıtayım diye ıstanbul'a gittim.2 hafta kaldım, sonra da 2 hafta tatildeydim. Eve döneli daha bi hafta olmadı.ıstanbul'da hemen iş olmadı ama sevgili yaptım geldim iyi mi Şuan Allah bozmasın yeni bi ilişkim var.Henüz çok çok yeni.28 Temmuzda başladı.Fakat nasıl oldu bilmiyorum.Hayat bana bi süpriz yaptı. Oysa başka birini yeniden seversin deyince millet ihtimal vermiyordum ve çokta sinir oluyordum.Ama oldu ya...Sanırım Allah'a Vecihi için o kadar çok dua ettim ki Allah demek ki hayırsız olduğu için Vecihi'yi değil Mutlu'yu verdi :) Ben açıkçası dualarım bu şekilde kabul oldu diye düşünüyorum. Bide çok şeker şimdiki aşkım ya, çok şirin bişey Hiç konuşmasak da birbirmize bakarken gülümseyip, gülme krizine giriyoruz :) Tek sorun o ıstanbul'da fakat benimde adli tatil sonrası görüşmelerim var. Bana ıstanbul yolu görünüyor Fırtınacım. Orda yükselmeyi planlıyorum artık. Fakat tabi annem pek istemiyor gitmemi. Deprem korkusundan.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aycanım benım yaaaaaaaaa.
nasıl mutlu ldum analatamam...zemuszemuszemuszemus
ya çok sevındım canım çok....:asigimpuyorumnanaktan
istanbul meslek için guzel bir şehır..
ben sana ınanıyorum yaparsın.
sevdiceğinde orda..
inşallah ya..
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh a.s.:1hug::1hug:

lakıto canım benım...
fibritim neler oldu anlatsana...
ne değişiklikler var..
çok özledimseni ya
Canım benim özet geçtim ya sanırım aynı anda yazmışız okumadın daha :) Bu arada Vecihi'ye karşı artık bişey hissetmiyorum. Fakat arada aklıma geldikçe halen ağrıma gidiyor bazı şeyler. ama artık kimin umurundaki :) Ayrıca eminim onunda şimdi hayatında bi kız var. Öyle hissediyorum ve var yani eminim.Bi taraftan aman o da sevsin sevilsin mutlu olsun diyorum ama bi tarafım "hayır herşeyin bi bedeli var,o da çeksin, mutlu olmasın" diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…