Geldim canım benim. Ne zamandır girmiyordum buraya. Ya gıcık oldum senini avukata da demek öyle ben türbanlı ev hanımı mı istiyorum dedi!Mantığa bak ya:umursamaz: Sen ona 2 gömlek büyük geldin sanırım canım. İş olsun, kariyer olsun, güzellik, seksilik olsun:smiley-cool: Benim hayatımda baya bi değişiklik olacak gibi görünüyor. Zaten güzel bi değişiklikte var:kedi:
Canım benim özet geçtim ya sanırım aynı anda yazmışız okumadın daha :) Bu arada Vecihi'ye karşı artık bişey hissetmiyorum. Fakat arada aklıma geldikçe halen ağrıma gidiyor bazı şeyler. ama artık kimin umurundaki :) Ayrıca eminim onunda şimdi hayatında bi kız var. Öyle hissediyorum ve var yani eminim.Bi taraftan aman o da sevsin sevilsin mutlu olsun diyorum ama bi tarafım "hayır herşeyin bi bedeli var,o da çeksin, mutlu olmasın" diyor.
Sağol canım benim. Ben inanıyorum bigün hepimiz hak ettiğimiz mutluluğu ve muameleyi göreceğiz. Tabi benim içinde çok erken henüz. Fakat şu kısa zamanda çok şükür herşey yolunda.Bu sefer ben kendimi fazla kaptırmıyorum, kaptıramamda, çok canım yandı. Fakat o fena kaptırmış durumda kendini.Gerçi erkek milleti belli olmaz :) İstanbul'da evet çok iyi fırsatlar var.Fakat deprem korkutuyor beni biraz açıkçasıalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aycanım benım yaaaaaaaaa.
nasıl mutlu ldum analatamam...zemuszemuszemuszemus
ya çok sevındım canım çok....:asigimpuyorumnanaktan
istanbul meslek için guzel bir şehır..
ben sana ınanıyorum yaparsın.
sevdiceğinde orda..
inşallah ya..
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh a.s.:1hug::1hug:
Sağol canım benim. Ben inanıyorum bigün hepimiz hak ettiğimiz mutluluğu ve muameleyi göreceğiz. Tabi benim içinde çok erken henüz. Fakat şu kısa zamanda çok şükür herşey yolunda.Bu sefer ben kendimi fazla kaptırmıyorum, kaptıramamda, çok canım yandı. Fakat o fena kaptırmış durumda kendini.Gerçi erkek milleti belli olmaz :) İstanbul'da evet çok iyi fırsatlar var.Fakat deprem korkutuyor beni biraz açıkçasıMutlu'ya dedim geçen ağzını aradım. Ben gelemezsem olur ya ne olacak dedim. O da ben düşünmüyor muyum sanıyosun, öyle bişey olursa ben geleceğim, seninle her yere gelirim dedi. Hönk oldumkafamçokkarıştı Yani bunu demesi göze alması, demesi bile öyle hoşuma gitti ki.Bide nasıl gelecek bilmem orda özel sektörde. Fakat gönül alması bile süperdi. Bide şaşırıyorum çünkü normalde cool bi adam, bana böyle sevgi sözleri söylüyo falan şoke oluyorum.Bide söylemiyor sadece, icraatte var.Aman kızlar maşallah deyin nazar demesin :) Gerçi sizlerin nazarı değmez ki biz hepimiz birbirimizin iyiliğini mutlu olmasını istiyoruz:1hug:
[ı]lakitocum inş ii olur herşey..fırtıncanım aslında burda anlattım herşey okadar karıştıki en sonunda bitti 4 ay oldu biteli kafam rahat en azından..o vijdan azabı duysun benim bi suçum yok yanii..beni haketmiodu tamamen bitti..uzun zamandır görmüodum geçenlerde gördüm tekti içiodu.
Ama haberleri gelio iyi berbat olmuş en son görüdügmde baya zayıflamış..sonra özelden bi açkere çagrı geldi aynı gun ama konuşmadı karşımdaki..
Allaha havale ettim ben onu..giden gider kalan saglar bizimdir...
Ecrin flan hepsi bilio neler yaşadıgımı saolsunlar hep yanımdaydı kızlar atlaattım ya sadece pişman oldugunu görmek istiorum karşıma çıkıp okadar[/ı]...
[ı]eger aranız ıyıyse normalde gıdıyorsan olabılır..
Belkı barısmanıza vesıle olur bu durum [/ı]
eger bı sorun oldugun da normlde arıyorsa tabıkı arayıp sorması gerekırdı..
ama belkı bıttıgını bılmıodur hatırladıgım kadarıyla erkek arkadasın kendı arkadasına bıle bıttı dememıstı?
gıtmek olmasada aramanda fayda var belkı osenı davet eder ?
Aramız iyi samimiyizde....Görüşüyoduk da devamlı .... Seviyolardı benı cok ılgılılerdı ama..
Bılmıyorum gıdıp gıtmemekde kararsızım......Yada sadece teldemı kutlasam :S:S
Ama şey diye düşünüyorum....Aramızda sorun oldugunu bıldıgı halde arayıp sormadı kızım ne oldunuz dıye...Duzelmesını ıstese aramazmıydı sızce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?