Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bu cumartesı çarşı izni olucak buyuk ıhtımal....Yada pazar....Aradı aradı aramadı bırdaha aramaz heralde......

Annesı ıns gusel seyler söylerr... Hatta gel kızım konusalım der...Allahım lutfen...

arıcak o seni emin ol arıcak ama 1 gün sonraa ama 1 ay sonra. eninde sonunda arıcak

arıcak o seni emin ol arıcak ama 1 gün sonraa ama 1 ay sonra. eninde sonunda arıcak

Bılmıyorumkıı araya zaman sokarsa ne anlamı kalırkı...... Bu kadar abartmasını gerektıren bısıde yoktu hani.....

Bu konuda benı suclu gördüğü ve baska bı sorunumuz olmadıgı ıcın elımden qelenı yapıcam.....Hayla tepkısız kalırsa...Benı kaybedıcek..Sonra qelse de bısı degısmezz ...

çokta üstüne gitme bence. hatasını anlamasını sağla eğer yapabiliosan. önemli olan hatasını anlayıp tekrar etmemesi.

ecrin şeker kim barışıo kız anlamadım hee..

cnm mysticgirl
sevgılısıyle ayrılmısta hıslerım barısacaklar dıo hadı hayırlısı :)

buarada gecen hanı bızım bankanın sube elemanı dıkkatımı cektı fln demıstım ya , az once yetkılımız geldı subeye gecmıstı ısı vardıi şubede bı cocuk varAllah'ım ne tatlı ne hos bırı ck efendı cok guzel ılgılenıyor fln dıyınce mustafa dımı dedım adını bılmıorum ama kumral bırı dedı ordakı tek kumral o :)
evet o dedım.. snra basladık konusmaya cok ısterım cok efendı bırıne benzıo cokta hos olursa cok yakısırsınız fln dedı.. artık subede ısım olursa sen gıt dedı tmm dedım hemen yan taraf zaten.. kadın yok kı orda ole cok samımı oldugum bırı olsa ayarlardım ama neyse bakalım kısmet varsa zaten olur dedı...
uff kızlar gordunuzmu cocuk bı bnım dgl herkesın dıkkatını cekıoo

ecrincim olurmu olur sen gidersin bundan sonra..zaman gösterir herşeyi bi elektriklenme olsa anlıcazda suan durumda belli degil bakalım ....görcezç....

ecrincim olurmu olur sen gidersin bundan sonra..zaman gösterir herşeyi bi elektriklenme olsa anlıcazda suan durumda belli degil bakalım ....görcezç....

deryam sorma ya evet suan hıc bısı yk belkı sevgılısı vardır bılınmez ama olsun cok ısterım :)))
bakalım zamannnnn zamnnn zaman bekleyıp gorelım, en ufak bısı oldumu dayanamıyorum hemen paylasıorum napım :kedi:

evracım hosgeldın nasılsın cnm

evet ya dışardan çogu insan sevgilisi varmış gibi gözüküo ama yok..bana öylr diolar inanmıolar ama yok işte olsa neden saklım..

Slm kızlarrr buraya geç girmemek lasım valla kaç sayfa dolmus yineeee :) ramazanda geldi ya işler var onları yapmaya çalısıyoz okuyamadım yazıları nasılsınız bakalım hayat nasıl gidiyo bugün mutlu olanlar barnak galdırsınnnkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

ßoL ßoL muhbbetler kızlar.. nsılsınz geneL drum nasıl bakalım ecrın varmı bı gelısme takıp edemıyrm yoquNum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…