Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

meraklı kısçe senii kaydirigubbakcemile3
ben sana ozetlerım ne var ne yk nerde takıldın kaydirigubbakcemile3
yk mutlu da sayılmam mutsuzda... herseyım var bı prensım yk kızlar oda olsa var ya benden mutlusu olmaz hee gazeteye ılan vercem elı ayagı duzgun okumus tahsıllı yakısıklı beyler aranıo dıee kaydirigubbakcemile3

ßoL ßoL muhbbetler kızlar.. nsılsınz geneL drum nasıl bakalım ecrın varmı bı gelısme takıp edemıyrm yoquNum kaydirigubbakcemile3

cnm hosgeldın yk hıc bı gelısmee :sinifsinif:

Napem kıss merak ettim :)) neler oldu bilmiyorum kimseyede yorum yapamıyorum bugün biras evde yogunum :smiley-cool:
haha kapıya dizilirler valla ecrin :))) inş. oda olur bakalım

Peki ya o insanın vicdanı yoksa.....
En çok ne koydu bana biliyormusun tüm kötü gününde yanında idim acılarını paylaşmak için hayattan vazgeçmişken yaşama sevinci kaybetmişken yanında oldum sonra ne oldu acıları azaldı hayata kaldığı yerden devam etti yaşama tekrar tutundu ve beni unuttu ve bunu yapan adam hiç bişey olmamış gibi hayata devam ederken ben üzülüyorum yaaa kendime daha çok kızıyorum değermi böyle biri için üzülmeye diye klava:klava:klava:klava:klava:klava:

ayy ne guzelll yaa darısı basımıza
şuraya bak gorende evde kaldık sanıcak Allahtan yaş 20 daha kaydirigubbakcemile3

Amin inş. :) ama ne güsel bişi sevdiğiyle beraber ahh ahh iki tarafta mutlu engelleri yok herkesten onay çıkmıs daha ne istenirki ( oda 20 yasında daha evde kalmadık daha 10 senemiz var önümüzde :smiley-cool:
Benimde daha 19 :)) bana noluyosa koca meraklısı gibi :kedi:

düdkk kızz sen 19 yasındamısınnn :1shok:
kız ben senı 24-25 fln sanıodumm ıkımız ıcınde erken kızz ne bu acele :mymeka:

hoşgeldin evra su iyi sen nasılsın bakalım......................

tşk ederim kızlar iyiyim yeni konu açtım bazen oraya bakıyoruıum güzel bir ortam yapmayı düşünüyorum varlığında yoklluğunu yaşıyormusunuz diye bir başlık attım işler iyi bir iki millet yazmaya başladı havada aşk kokularımı alıyorum ecrin hımm biliyomusun nedense senin aşık olacağın içime doğmuş belki yanlış bir his ama öyle hissediyorum ben zaten aşığım odunun tekine :asigim:

evracım ya ınsallah cnm agzındn bal damlıo :)
hıslere ınanırım benım hıslerım cok kuvvetlıdır bende sankı olucakmsım ıyı bır ılıskım oluck gıbı hıssedıorum 2,5 yıldır ılk defa bole hıssedıorum hadı bakalım ınsallah kızlar dua edelım bırbırımıze bolbol..
allah senın odununa da sanada mutluluk versın bır omur ınş. sorunsuz bısekılde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…