Slm kızlarrr buraya geç girmemek lasım valla kaç sayfa dolmus yineeee :) ramazanda geldi ya işler var onları yapmaya çalısıyoz okuyamadım yazılarınasılsınız bakalım hayat nasıl gidiyo bugün mutlu olanlar barnak galdırsınnnkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
ßoL ßoL muhbbetler kızlar.. nsılsınz geneL drum nasıl bakalım ecrın varmı bı gelısme takıp edemıyrm yoquNum kaydirigubbakcemile3
Bugün benim kuzene yüzük takcaklar ne güsel ya valla kaptı kocayı gidiyo :dilcikar:
canım ayrılırken karşıdankıde ise hata ona oyle vicdanını szılatacak şeyler söyleyın sonradan çok koyacak bu ona...
ve giderkende dik onurlu ve gurulu bir şekilde arkanıza bakmadan gidin...
asla karşısında ağlamayın güçlü olun...
ayy ne guzelll yaa darısı basımıza
şuraya bak gorende evde kaldık sanıcak Allahtan yaş 20 daha kaydirigubbakcemile3
Mİnt hŞg nab er
hoşgeldin evra su iyi sen nasılsın bakalım......................
tşk ederim kızlar iyiyim yeni konu açtım bazen oraya bakıyoruıum güzel bir ortam yapmayı düşünüyorum varlığında yoklluğunu yaşıyormusunuz diye bir başlık attım işler iyi bir iki millet yazmaya başladı havada aşk kokularımı alıyorum ecrin hımm biliyomusun nedense senin aşık olacağın içime doğmuş belki yanlış bir his ama öyle hissediyorum ben zaten aşığım odunun tekine:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?