Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

amin inşş benim sevgilim gibi olur az çatlaktır ama biliyorumki beni seviyor 3 yıl bana dayandığına göre kesin seviyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah de kız tahtalara vur

öyle allah esirgesin ama şunu öğrendim herşey karşılıklı artık ilişki uzmanı oldum arkadaşların en zor durumlarında bile yardım edebiliyor oldum burda yazıyosunuz ya bazen şu oldu böyle oldu bazen okadar yanlış yapıyosunuz ve yönlendiriliyosunuzki neyse ihtiyacın olursa hep yanındayım ok mi canım

yakılzr hanı bı musterını oğlu var demıstım ya ben onu facebokk dan buldum ekledım ... ama kendı adıma dıL taa kaç ay once baska bı hesap acmıtım sallama bı ısım adına cocuk benı oyle bı tersledıkı ... sok oLdm bı yndnde hosuma gttı tabı okızn ben oldugumu bıLmıo gzlerım onu ararken yakalndım megersem oda karsıdma benı ızlıomus tm makara oLdu

düdkk kızz sen 19 yasındamısınnn :1shok:
kız ben senı 24-25 fln sanıodumm ıkımız ıcınde erken kızz ne bu acele :mymeka:

Tabi kııı ne sandın :kedi: 19 yasındayım taa:smiley-cool: daha çok erken evet ama işte.. ilk sevgilim oldugu için herşeyi onunla yasadıgım için üzülüyorum zaten.. 14 yasından beri çıkıyorum bide sen düşün artık taa çocukken kandırmıs beni bu akılla kandırsaydıda göreydim onu :mymeka:​

amin inşş benim sevgilim gibi olur az çatlaktır ama biliyorumki beni seviyor 3 yıl bana dayandığına göre kesin seviyor kaydirigubbakcemile3

Kız evraaaaaaa sen bize hava mı yapıyon şimcik bizim sevulümüz yok deye:mymeka: aaaa :dilcikar:

Allah mutlu etsin şaka maka bi yanada :)))

Ona bu kadar katlandıgıma göre bende seviyodum ama dimi:çok üzgünüm: Ama kör olasıca anlamadı beni:mymeka: 6 sene ömrümü yedi.. artık kaçırsın bakalım kaçırabiliyosa

günaydın kızçeler kaydirigubbakcemile2 hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize opuyorumnanaktan

yok bişiy canım normal karşımama gerek aslında benimki nişanlısıyla tatile gitmiş ne adelet ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…