Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya dedıgın gıbı yapıcam (mantklı geldı ) yada bıtane etegım var cok sever herkes onu sıyah trıltrıl bı kuması var dokumlu dızımde ustunede sıyah bı badı yada kısa kol gomlek altına sıvrı burun cıvı topuk ayakkabılarım zatn genelde ıse boyle gelıorum pek ozenmıs gıbı olmuycam :))

kız senın can'a ne oldu ????????

ecrin derdin yok ya canım sen dert arıyorsun o yüzden canını sıkman ama geçecek sabret adaylar yollara dızılmeye başladılar.

bılmıorum cnm ama bakalım olur ınsallah duzgun bısı

kızlar ben msj atcam ona uyuz oldum bişi yazmadı die,bu kadar yalandı demekki her şey insan nezaketen biişi yazar dicem

SAKINN..............
bak cıddı dıyorum eger atarsan bıdha yazdıklarına ne yorum yaparım ne konusurum senle sen bılırsın secım senın......

Kızlar nasılsınız bakalımmmm =))
Nasıl gidiyoo biraz karışmış topikk .

Allaha şükür ben iyiyimm =) ınşallah birdaha ayrılmayız..Onu cok seviyorumm =)

bende bılmıyorum canım kampa geldı ıste ben sallamadım kampta bırısı ıle tanıstım cok şekerdi.ama o cocuk hep canla aramızı bulmaya çalıştı canın geldıgı gün ben cok sarhoştum sonrasındada zaten çok az gördüm kampa göya benım ıcın gelmiş ama ben nasıl kamp ortamında rahat edıyormuşum dıye dedı dedı ıstemıyorsa gelmeseydı kardesim dıye söyleyınce kızdı başka arkadaşlarıyla takıldı kamptan sonrada arıyorum tellerıme cıkmıyor kendısı bılır.

solucan, derya,ecrin,galateia ve istanbulda yaşayan veya gelebilecek kim var ise bır akşam iftar yapalım mı tanışmış oluruuz?

Kızlar nasılsınız bakalımmmm =))
Nasıl gidiyoo biraz karışmış topikk .

Allaha şükür ben iyiyimm =) İnşallah birdaha ayrılmayız..Onu cok seviyorumm =)
mrb cnm ıyız sen nasılsın ?

bızde var bısı herhlde denegesızlerı mıknatıs gıbı cekıoruz
solucan, derya,ecrin,galateia ve istanbulda yaşayan veya gelebilecek kim var ise bır akşam iftar yapalım mı tanışmış oluruuz?

bana uyar dıorum ya

ya ecrın sorma bu kadar da adam dengesız olamaz eskıden süperdi en azından telefonlaşırdık mesajlaşırdık adam artık tellerıme bıle çıkmıyor desem yerıdır.bana telefon uğurlu gelmıyor anlaşılan en ıyısı telefonumu kullanmıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ecrın hıc olmazsa ıkımız başbaşa yaparız iftarı o zaman.derya ,solucan siz ne dersiniz iftar fikrine?

o zaman yarın ecrının ıftar yemeği var ben büyük olasılıkla yazlıkta olucam haftasonu gene.
pazartesi size uyarmı yada salı?

deryacım ben sana asla kızmam asla boyle bsy düşünme bile kuzum lütfen.tam tersı haklısın ama sanırım gerçekten ben onu çok sevmışım garıp ama gerçek olan bu malesef.vazgeçemiyorum ondan naparsa yapsın aynı tepkıyı verırdım dıyorum hatta cogu seyde güzel kızım dedıgı anda dunya benım oluyor.asla bılıyorum üzülmemi istemediğin için tüm bunlar ben ağlarken yanımda olan senle ecrindi,benı ümitlendirirken tabıkıde sımdı herseyı söylemek hakkın.üzülmemi istemediğin için yyaptığınıda bılıyorum.senı neden yanlış anlıyım haklısın sonuna kadar.

o zaman yarın ecrının ıftar yemeği var ben büyük olasılıkla yazlıkta olucam haftasonu gene.
pazartesi size uyarmı yada salı?

yk ya salı olmasın persembe olsa olmazmı ?

ecrin dalga geçme bakım deryamın yazdığıyla kanka olduk tabı.bende onu yazdım bılmıyorum herkese uyarsa banada perşembe uyabilir.

sevmıssın gercektn sevmsen olmazdı bunlar ama olsun yasayarak tecrube edınıyoruz ıste sıkma canını ararsa arar aramazsa o kaybeder takma kafana skın acele etme dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…