derya ben davranışına tepkılıyım adam ne ıstedıgını bılmıyor yada gerçekten bugun cok yogun çünkü 2 gündür eskısı ılk çıkmaya başladığımız gıbıydı bakalım sorup öğrenırım gıdersede canım yanmaz ama farkındaysan bende kızları uayarıyorum canları yanmasını ıstemıyorum ben benım olan seye sahıp cıkmayı denıyorum sadece ama adam hep buydu aramazdı buda bır gercek bakalım.
ecrin kuzum ortamı bılmıyorum ne desem boş ama resmi bir banka ve mesai sonrası gidileceği için bence içine şık bir gömlekle pantolon-ceket ideal olacaktır dıye düşündüm..
canım ama ben 1.5 gün kaldım yanlızca tekırdağda geri kalan inanılmaz rüya gıbı geçen bır tatildeydim.olan olaylara bızde ınanamadık ve ınanılması zor ama ben bazı arkadaşlarım arayana kadar tamamen yok dıye düşünüyordum ama bır anda oldu ve barıştık hala ben ınanamıyroum.bakalım belkıde hıc barışmamışızdır bır anlık gazla olan bsydir yaşayıp görücez.
ecrin derdin yok ya canım sen dert arıyorsun o yüzden canını sıkman ama geçecek sabret adaylar yollara dızılmeye başladılar.
kızlar ben msj atcam ona uyuz oldum bişi yazmadı die,bu kadar yalandı demekki her şey insan nezaketen biişi yazar dicem
kızlar ben msj atcam ona uyuz oldum bişi yazmadı die,bu kadar yalandı demekki her şey insan nezaketen biişi yazar dicem
dur solucan bende arayacagım fahrıyı bakalım...
mrb cnm ıyız sen nasılsın ?Kızlar nasılsınız bakalımmmm =))
Nasıl gidiyoo biraz karışmış topikk .
Allaha şükür ben iyiyimm =) İnşallah birdaha ayrılmayız..Onu cok seviyorumm =)
bızde var bısı herhlde denegesızlerı mıknatıs gıbı cekıoruzbende bılmıyorum canım kampa geldı ıste ben sallamadım kampta bırısı ıle tanıstım cok şekerdi.ama o cocuk hep canla aramızı bulmaya çalıştı canın geldıgı gün ben cok sarhoştum sonrasındada zaten çok az gördüm kampa göya benım ıcın gelmiş ama ben nasıl kamp ortamında rahat edıyormuşum dıye dedı dedı ıstemıyorsa gelmeseydı kardesim dıye söyleyınce kızdı başka arkadaşlarıyla takıldı kamptan sonrada arıyorum tellerıme cıkmıyor kendısı bılır.
solucan, derya,ecrin,galateia ve istanbulda yaşayan veya gelebilecek kim var ise bır akşam iftar yapalım mı tanışmış oluruuz?
deryaammm bazen bende kendıme kızıyorum bılıyomusun neden ?
şimdi düşündümde bende eskiye dair bişi kalmamıs canımı sıkan bısey yok kafam rahat mutlu olmamam ıcın sebep yk ama bazen bos yere sıkıyorum kendımı...
mesela neden dogru duzgun bı ılıskım yk dıe aslında bu gunlerın tadını cıkarmam lazım,,,,
CANIM AYNEN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜORUM KAFAMIZ RAHAT NAPALIM KISMET KİMSE GELİR BULUR..İNŞ ECRİNCİM..
HAYATA DÜŞÜNCEM YANLIŞ OLABİLİR ŞEKER NAPİM ÇOK ACIK SÖZLÜYÜM AMA KİMSEYİ KIRMAK ADINA DEGİL KİMSEYİ ÜZMEKTE İSTEMEM BURDA KANKA OLDUK ARTIK...SADECE CANINIZ SIKILIO BBENİMDE CANIM SİZE SIKILIO OLAY BU YANLIŞ ANLAMYIN HERKESİN KENDİ ÖZEL HAYATA BANA LAF ZATEN DÜŞMEZ..K.İ BAIN
o zaman yarın ecrının ıftar yemeği var ben büyük olasılıkla yazlıkta olucam haftasonu gene.
pazartesi size uyarmı yada salı?
deryaammm bazen bende kendıme kızıyorum bılıyomusun neden ?
şimdi düşündümde bende eskiye dair bişi kalmamıs canımı sıkan bısey yok kafam rahat mutlu olmamam ıcın sebep yk ama bazen bos yere sıkıyorum kendımı...
mesela neden dogru duzgun bı ılıskım yk dıe aslında bu gunlerın tadını cıkarmam lazım,,,,
CANIM AYNEN BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜORUM KAFAMIZ RAHAT NAPALIM KISMET KİMSE GELİR BULUR..İNŞ ECRİNCİM..
HAYATA DÜŞÜNCEM YANLIŞ OLABİLİR ŞEKER NAPİM ÇOK ACIK SÖZLÜYÜM AMA KİMSEYİ KIRMAK ADINA DEGİL KİMSEYİ ÜZMEKTE İSTEMEM BURDA KANKA OLDUK ARTIK...SADECE CANINIZ SIKILIO BBENİMDE CANIM SİZE SIKILIO OLAY BU YANLIŞ ANLAMYIN HERKESİN KENDİ ÖZEL HAYATA BANA LAF ZATEN DÜŞMEZ..K.İ BAIN
kız drya veda mektubu gıbı olmus sonuna da kib yazmıss cok hosuma gıttı yaa
cıdden bız kanka gıbı oldukk he :)
deryacım ben sana asla kızmam asla boyle bsy düşünme bile kuzum lütfen.tam tersı haklısın ama sanırım gerçekten ben onu çok sevmışım garıp ama gerçek olan bu malesef.vazgeçemiyorum ondan naparsa yapsın aynı tepkıyı verırdım dıyorum hatta cogu seyde güzel kızım dedıgı anda dunya benım oluyor.asla bılıyorum üzülmemi istemediğin için tüm bunlar ben ağlarken yanımda olan senle ecrindi,benı ümitlendirirken tabıkıde sımdı herseyı söylemek hakkın.üzülmemi istemediğin için yyaptığınıda bılıyorum.senı neden yanlış anlıyım haklısın sonuna kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?