Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

herkese ne zaman uyarsa yazsın ortak bır gün belirleyıp buluşalım hatta solucan gene bızı eksinkaydirigubbakcemile3
dur ecrıncım acele etme solucan ve deryada uygun olan günü yazsınlar.

hayatacım mutlu olmanı isterim inş olurusn sevmek ayrı bişey..belki bugun bend eyanı yaptıgını yaparım....belli olmaz sevmek ayrı bişey .....ozaman pazartesi buluşalım...

Şımdı kızlar dogrumu anlamıŞım haftaya perŞembe dımı buluŞcaz ya yapalım bıŞeyler cıdden....taksımde meydanda buluŞuruz....

uyar ama taksım olmasa olmaz mı ? ay sımdı sorun cıkaran tek bende olmak ıstemıorum ama bana taksım yasak ısyerınınde taksımde organızasyonu olunca gıtmıorum..

kızlar bana heryer uyar.
kızlar ben cok mutluyum benımkıyle konuştum babasıyla namaza gıtmışler orada telını sessize almış farketmemış görünce bıtanesi aradıkaydirigubbakcemile3 akşama rahat olunca kuzum gene arayacak.laelaelaelaelae içim rahatladı.

ecrin sen nereye gıtmek istersın ya kızlar bsy soylıcem madem iftar yapıcaz eger herkese uyarsa sultanahmette buluşalım.derya bırlıkte döneriz ben senı bayrampaşadan gaziosmanpaşa mininüslerine bindirirm.

kuuzzuummm demıstım dımı sana bekle dıe :)

gülin aynı fikirdeyim gülin ben sana bugun ne çok katılıyor oldum fikirlerinevereliniortak

kızlar ben tatıle gıtmeden öncekı buluşma işini iftar olarak bır gün ayarlayalım mı? ne dersiniz?

cnm yaa düşüncelerimiz bir bugün demekki :1hug:

ecrin derdin yok ya canım sen dert arıyorsun o yüzden canını sıkman ama geçecek sabret adaylar yollara dızılmeye başladılar.

bak bende bu yorumuna katılıyorum şekerim vereliniortak

ben mesaj atıcam sigara içmeye gidiorum şidmi o sıradada yazıcam gelirm 10 dk ya

solucan şu klavyeyi kırdırcan bana valla :mymeka::mymeka: kız sen rahat dur hemen şimdi çıkar şu hattını kır ya cevap yazsa nolcak sanıyosun ki yine seviyesizce bi msj atar eminim bırak seni daha da üzmesine emin VERMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE klava:klava:

kuuzzuummm demıstım dımı sana bekle dıe :)

evet canım demiştin bekle dıye ecrin mecidiyeköyde ben doyacak bır yer bulamıyorum cidden kuzum haftaya buyuk olasılık gebzede olucağım oradan heryer bnaa uyar ama benı doyurcak yer lazım cevhaıremı gıtcez oralarda çok kalabalık oluyor yr bulunamıyor ıftar saatınde.

klava: aldırdınız bana sonunda oklavayı ya ne yıkıcı ınsanlarsınız bırınız taksıme gelemem der,bırınız mecıdıyeköy der,bırınız kadıköy der ortak bır karar verın .bana her yer uyar.

gülin kuzum senle de haftasonumu görüşsek napsak:sm_cool:

yk alısverıs merkezlerınde bende doymuyorum cnm
yrn ısyerındkılerle gıtcez ya ıftara oraya getırırım sızı cok guzel bı restorant tarzı bısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…