klava: aldırdınız bana sonunda oklavayı ya ne yıkıcı ınsanlarsınız bırınız taksıme gelemem der,bırınız mecıdıyeköy der,bırınız kadıköy der ortak bır karar verın .bana her yer uyar.
gülin kuzum senle de haftasonumu görüşsek napsak:sm_cool:
hayata bişi sorucam bebeğim,senden sonra bi kızla çıkmıştı ya..hiç bunun hesabını sormadın mı
evet hıcbırınızı görmek istemıyorum kımse olumlu yaklaşmıyor hıcbırseye hıh küstüm size .
4 yıllık ilişkim bitti.bitiren tarafta oydu..çok üzgünüm yani şaşkınım öfkeliyim.güzel giden bir ilişki ve soğudm lafı
kızlar farklı şehirlerde okuyoruz ama ikimzde izmirliyiz..1 sene dayanabildi ve bitirdi..ama yazın falan çok güzeldi çünkü hep yanındaydım..ama şimdi ünw ler başlıcak sorun yaptı gene ve tüm çabalarıma rağmen bıraktı..en son msjıda arama bidaha istemiyorum soğudum yazdı..demin princess in bir yazısını okudum aynı onum gibi yalvardım ama çok diretti..şimdi üstünden çok geçmedi ama pişmanım neden yalvardım diye..böyle işte
iyi yazmışsın canım ama ıkıncı sefer okuyunca şunuda düşündüm bu sözlerden sonra senınkıne soyleyebılecek söz bırakmamışsın zaten.
bnm çıkmam gerek evde kalamıcm zaten akşam görüşürüz zaten kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?