Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

buluşalım valla kuzum yaa ama ben tekirdağa gelemiyorum nasıl yapıcaz ki sen gelebilirmisin buraya ?

hayata bişi sorucam bebeğim,senden sonra bi kızla çıkmıştı ya..hiç bunun hesabını sormadın mı

sormadım canım çünkü kendısı açıklamasını yaptı ve kız benı bıldıgıne emın oldum ben yanı nasıl dersen benım onu arama sebebım olan sey msnden bana özledim senı ve soru işareti yapmasıydı fahrıyı kessen yapmaz boyle bsy belkı teferruat dıyeceksınız ama seni özledim yazar o hatta oylede yazmaz gözlerınde kayboldum demesi onun benı özlediği anlamına gelır o yuzden onu aradım o akşam ve kudurdu güvensızlığımız var bırbırımıze karşı başka sorunlarımızda var bıttı zaten bu bardağı taşıran damlası oldu dedı emınım kızdı nerden bulduysa buldu benı silimiş oldugum halde.sonrasında görüştüğümüz akşam kımse yerını tutmuyor ben arkadaşlarımın gazına gelıp cıktım ama baglanamadım ona kımseye de sana duydugum duyguyu duymayacağım dedi eminim duymayacak bana bakması dokunmasından bellıydı herşey.
ve ınan o kız benı bıldıgıne göre demekki o kız bana ulaşabıldıgıne göre çoktan kız benı kendı aralarında sınır olarak görmeye başlamış demektir.

hayata al oklavayı basla hepımızden sırayla bı bulusma org.yapamadık gulınde yamık cızdı sana kaydirigubbakcemile3

gülin ben babamdan kurtulabilirsem alışverışe dıye çorluya gelebilirim sen bana nonu ver ben senı cumartesı sabahı gelebılırsem ararım.olmazsada bayrama kadar bır zaman ayarlar gelırım.

4 yıllık ilişkim bitti.bitiren tarafta oydu..çok üzgünüm yani şaşkınım öfkeliyim.güzel giden bir ilişki ve soğudm lafı

kızlar farklı şehirlerde okuyoruz ama ikimzde izmirliyiz..1 sene dayanabildi ve bitirdi..ama yazın falan çok güzeldi çünkü hep yanındaydım..ama şimdi ünw ler başlıcak sorun yaptı gene ve tüm çabalarıma rağmen bıraktı..en son msjıda arama bidaha istemiyorum soğudum yazdı..demin princess in bir yazısını okudum aynı onum gibi yalvardım ama çok diretti..şimdi üstünden çok geçmedi ama pişmanım neden yalvardım diye..böyle işte

anladım canım tipik erkek tipik ayrılma safsataları... 4 yıllık bi ilişkiyi uzaklık sebebiyle bitirebiliyosa ben onun sevgisinden şüphe ederim o senimi seviyo yoksa seninle gezip tozmayı yannda srekli olmanımı. Hiç anlamam uzaktan sevilmiyomu kalpler çekmiyomu? nedir yanii ! canım benim boşver sen arama sorma mesaj atma o seni seviyosa mutlaka döner gelir dayanamaz ayrı olmaya. Şimartma onu hint kumaşı değil bırak sensizliği tadsın yapabiliyosa zaten boşu boşuna onunla 4 sene geçirmişdindr, seviyosa olamaz sensiz ve senin başkalarıyla olabilceğin, seni kaybetme korkusu onu bitirir dayanamaz. Ki inş öle olur canım. Hakkında hayırlısı ama sakııın arama sorma onu. :teselli:

iyi yazmışsın canım ama ıkıncı sefer okuyunca şunuda düşündüm bu sözlerden sonra senınkıne soyleyebılecek söz bırakmamışsın zaten.

bence sevdiğini kaybetmek istemeyen bir erkek olsaydı gönlünü almaya calışır ve ettiği ayıbı bi nebzede olsa kurtarmaya calışabilirdi bir adım bile atmamış olması düşündürücü acaba hiç mi sevmedi yaa?? cevap vermemiş olması dha kötü en azından böyle bitmemeliydi solucan açısından dha can yakıcı olabiliyo bu tür durumlar ama çok iyi yazmışsın iyiki gururunu ezdirmedin canım Allah sabır vrsin gelişme olursa lütfen hberdar et opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bnm çıkmam gerek evde kalamıcm zaten akşam görüşürüz zaten kızlar

drm aynı sekerım..gercı bnmk 1 aylıktı bızde farklı sehırlerdeydık ama.. .S o ada aynı lafı soledı drdu sogudumm... bende cok drettım bıtmesını ıstemedım aama nOldu uzulen yıne bne oldm..gerıde brrktıklarıa bakmadan arkasını donmedenn cektı gıttı.. sımdı yınede keske tanımasaydım demyrm ama... keske en azındn byle bıtmeseydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…