Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hadı ıyısın senıde affettım doğru geçerli sebebın vardı ya şaka bır yana ben görüşülsün istedim sadece yoksa görüşmesekte olur herkesın kendıne göre haklı bır sebebı vardır sonuçta.

deryacım nbr? günaydın güzelim.

görüşme ayarlanamadı dıye dün kızmıştım sıze onu söylüyorum.kimse görüşmeye yanaşmadı deryacım ama herkes kendı bılır ecrının ve ecz nedenleri var geçerli ama diğerlerinin oda yok.

neyse nbr? nasılsın?

günaydın kızlar gune berbat basladım bu yuzden gec geldım henuz kendımı toplamıs degılım basım agıdan catlıyor, alerjım azdı hapsırıp duruyorum gozlerım dolu dolu uf Allah'ım ya tam da ısyerının ıftar yemegı var bugun hıc bısı planladıgım gıbı olmadı, ben gelmıycem de dıyemem artık mafoldumben

cnm gercektn ben cok ıstıorum ama sınırları zorlarım yanı haftaya olmazsa ondan snrakı hafta ama mutlaka gelmek sızı gormek ısterım bılıyorsunuz

[ı]hayata canım ben söledim yaa fark yapmaz die cvp yazdım buluşalım dedim demekki oummaısınız ..yeri bilem sööledim..görüştünmü seninkiyle :))))))meraklıyım heee
ecrin kızz senle ben sinek avlarız anca...
[/ı]

ecrincim bende farksız drumdayım alerjim ve saman nezlem var.hava değişimlerinde azıyor.sabah kendimi çok zor toparlayıpta kalkabildim kendimi şuanda hiç iyi hissetmiyorum gerçi benım 2 gündür böyle ,akşam yazlığa gıdıp yatıyım dıyorum bünyem artık yenıkte düşmüş olabılır tatil koşturmacasına.ama senın bırde akşam yemeğin var zor kuzum .ama belkıde geçer akşama kadar ilaçların vardır senınde mutlaka onları iç,düzene sokuyor o ilaçlar bünyeyi.

deryacım akşam aramadı.ama zaten maç vardı akşam anca 8de çıkıp eve gidip orucunu açmıştır sonrada maçı izlerken uyuya kalmıştır.klasik fahrınin maç günleri sonrada aramayı unutmuştur.
ama dün konuştum namaza gitmiş namaza gıttı dıye sessize almış telini sonra arayacaktı gerçi akşamda görüşürüz ben yazlığa gideceğim oda orda zaten : )
okudum canım ıste bır senle ben dedık dün ecrinlede eczyının geçerli nedenlerı var ama ecrın genede gelmek istiyor...

günaydın kızlarr.bugün işler yoğun hayata bana da laf dokundurdun sanırım cnm ama dün ben yazdıktan sonra bişey yazdın mı okuyamadım şuan çok yoğunum daha sonra gelince geçmişi okuycam şimdilik öpüyorum

vaLLa bende cok ıstıyrm ama ufff. deryacım ecrıncım hosgeldınz guNaydın
hoşbulduk cnm napıyorsun nasılsın varmı gelısmeler?

sorma derya sorma dun eskı bı arkadasım geldı benımlalemle ayrılmamda etkılı olan yolda gorursek slm vrırız dedıgım ıste o geldı dun sınır ettı benı sevgılısını aılesıne artık acıklayacakmıs soz kesıceklermıs senın yokmu hala evde kalıcan dedı bana saka yapıyor güyadan sınırlendırdı benı

evet cnm ılaclarım vr onlarda olmasa zaten sureklı hapsırıyorum araklıksız burnum ve gozlerım hep akıyor sımdı bıraz daha ıyım ama basım hala agrıyor..
sabah saclarımı yıkadım sekle gırmedıler ılk defa sınır oldum jole surdum tam mahfoldu sımdı olesıne toplamıs durumdayım yuzumde hıc makyaj yk ve ıstedıgım elbıseyı gıyemedım sıyah pant.beyaz gomlek gıydım geldım normal hergunku halım daha guzl ama bugun bole oldu ıste aman napıyım bosverın kızlar guzel olsamda kımsem yk bakımsız olsamda

merhaba gulıncım optum senı :)

ecz grl gozume gozukme senn sakın sakın..
dun sana bı ılac sordum cvp vermedın

yk cnm zıyaretcı mesajımda
kıs sen kendı profılıne mı yazdın yksa ?
şaka yaptım gozukebılırsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…