görüşme ayarlanamadı dıye dün kızmıştım sıze onu söylüyorum.kimse görüşmeye yanaşmadı deryacım ama herkes kendı bılır ecrının ve ecz nedenleri var geçerli ama diğerlerinin oda yok.
neyse nbr? nasılsın?
görüşme ayarlanamadı dıye dün kızmıştım sıze onu söylüyorum.kimse görüşmeye yanaşmadı deryacım ama herkes kendı bılır ecrının ve ecz nedenleri var geçerli ama diğerlerinin oda yok.
neyse nbr? nasılsın?
hoşbulduk cnm napıyorsun nasılsın varmı gelısmeler?vaLLa bende cok ıstıyrm ama ufff. deryacım ecrıncım hosgeldınz guNaydın
sorma derya sorma dun eskı bı arkadasım geldı benımlalemle ayrılmamda etkılı olan yolda gorursek slm vrırız dedıgım ıste o geldı dun sınır ettı benı sevgılısını aılesıne artık acıklayacakmıs soz kesıceklermıs senın yokmu hala evde kalıcan dedı bana saka yapıyor güyadan sınırlendırdı benı[ı]hayata canım ben söledim yaa fark yapmaz die cvp yazdım buluşalım dedim demekki oummaısınız ..yeri bilem sööledim..görüştünmü seninkiyle :))))))meraklıyım heee
ecrin kızz senle ben sinek avlarız anca...[/ı]
ecrincim bende farksız drumdayım alerjim ve saman nezlem var.hava değişimlerinde azıyor.sabah kendimi çok zor toparlayıpta kalkabildim kendimi şuanda hiç iyi hissetmiyorum gerçi benım 2 gündür böyle ,akşam yazlığa gıdıp yatıyım dıyorum bünyem artık yenıkte düşmüş olabılır tatil koşturmacasına.ama senın bırde akşam yemeğin var zor kuzum .ama belkıde geçer akşama kadar ilaçların vardır senınde mutlaka onları iç,düzene sokuyor o ilaçlar bünyeyi.
vaLLa kustm oLabılr ama once srsaydn :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?