Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence sorun yk gıbı şaka yapmıstım ecz in gercektn alındıgını da dusunmuyorum dımı canım ?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabi sen yap yap milleti kaçırt sonra acaba küstümü bunlar bana dekaydirigubbakcemile3
eczcim ecrinin her zamanki hali bu sen takma onu.aslında saf ve iyi niyetlidiropuyorumnanaktan

ecrincım yaa bu kısLar ne dıoo ßaska ecz kız varda ßeNım hßrım mı yok .. kım kıme kusmu$ . burda Olmaz OLe seyLer bz ayrıLıoz da ßurda moral ßulmaya gelıoz .. kırdırmasın kımse ßana kafasıNı .opuyorumnanaktan....kojamannn optum ecrınım seNı vaLLa bak kıs cok sevıorum ßeN sizi opuyorumnanaktan

kızlar ben çok kötüyüm hala kendıme gelemedim ecrin sen ne ilaç kullanıyorsun ben zatiten kullanıyorum eskıden astafendı ama kaldırmışlar.zatitende hıcbır ıse yaramadı.sabahtan berı cok fenayım..

bıde kızlar sıze bır haberım var pazartesıden ıtıbaren gebzeye gıdıp gelıcem.bakalım nasıl olacak.gündüzleride ordayken çok zor girebilmem bu sıteye sımdıden haberınız olsun..

kızlar yaptım ben makyajımı sacları sabah joleledım snra begenmedım topuz yaptım onlar pek ıyı degıl ama olsun :)

ooooo ııyız ozamn ecrıncım tatLım allaerjn nasıl oldu
cnm bıraz daha ıyı gıbı ama baş ağrım hala gıtmedı ılac alırım herhalde bırazdan..

astafendı bunu bıara bende kullandım dıe hatrlıorum
kızlar ben kullandıgım ılacları pek aklımda tutmam hatta ısımlerıne bakmam bıle bugun bunu farkettım mirmirmirmir:sm_confused:
şuanda D ile başlayan bı ılac kullaç kullanıyorum kutusu mavılı yesıllı
kızlar gercektn nasıl bı durum bu ya bırıne soylesem guler herhalde ılac ısmını bılmıorum :kedi::roflol::roflol:
sabah cıkmadan attım agzıma bı tanı rengı mavı ve mınıcık mirmirmirmir

bıde kızlar sıze bır haberım var pazartesıden ıtıbaren gebzeye gıdıp gelıcem.bakalım nasıl olacak.gündüzleride ordayken çok zor girebilmem bu sıteye sımdıden haberınız olsun..

cnm hadı hayırlısı
deneme suresı mı olucak pekı yanı yapamazsan zor gelırse eskı halıne donebılecekmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…