Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aman ecrin dikkat etde zehirlenme yanlış ilaç içip kaydirigubbakcemile3

ya napım ılac kullanmayı sevmıyorum duzenlıde ıcmıorum zatn bu yuzden bu kadar ck etkılenıorum belkı ıcsem gecr
ama aksam soz bakıcm ve esberlıycem adını
ecz cnm bılırsın belkı
D ile baslıyor kutusu mavılı yesıllı
ılac mınıcık rengı mavı :)

kızlar çok kötüyüm çok şuan elim ayağım titriyo kimseyede anlatamadım aklıma direk sizler geldiniz usul usul kimseye belli etmeden ağlıyorum şuan allahım aklımı koru benim.işim biraz hafifleyince gelip anlatıcam kızlar

Deloday tb mı canım ya kızlar bu kısmet ne kotu bısıdr .. Boyle ya

evet cnm vala oo kız sen ıyı bır eczacısın he şıp dıe buldun :))
hatırladım sımdı delodaydı :)
ısme bak deloday delıloyy delıloo dastanee teyy teyy teyyy lilil lilili bızım dugunler geldı aklıma :teytey::teytey:

Deloday tb mı canım ya kızlar bu kısmet ne kotu bısıdr .. Boyle ya
noldu kısmetıne kı cnm ?

noldu cnm ya ılk defa boyle goruorum senı
ısle ılgılımı yksa sevgılınle ılgılımı hay allahım hemen fırsat bulunca anlat bıtanem

deli kız sende doğuluydun değil mi benımde aklıma doğulu düğünü geliyor ilerde benımkıyle evlenırsek düğünümüzde bu tür şarkılar çalacak kesin....:sm_cool:

gülincim nasılsın noldu sana kuzum? hemen fırsat bulunca anlat bende merak ettim.

canım ne dıyım sız neden ayrılmıştınız ne zaman ayrılmıştınız ?
bıde şu var kendınde ne hakla bunu yapacak cesareti bulabılıyor bu adam ya kendını ne zannedıyor kendını ne zannettırmışsın sen bu adama aklı sıra gözünü korkutacak madem o kadar sevıyordu ve kudurdu o zaman ayrılmayacaktın kardeşim benım hayatım artık başka bırısı var hayatımda sana ne dıyemedınmı ya hay Allahım gülin yapma kuzum üzüldüğüne bıle değmez ona ne ya gerizekalı işte.

ya canım bırak Allah aşkına ya he he aldattım emın ol aldattım de geç ,hem beyfendı mutlu olamıyor dıye ayrılmış hem yaptıklarına bak oh ne ala memleket napcakmışsın sürekli pış pışmı yapacakmışsın.hem ne korkutacak napabilir.vurcakmı sana hadı dıyelım vurdu gıder rapor alırsın süründürürsün mahkemelerde ne zannedıyor bu gerızekalı kendını ya anlamadım gıttı.hemde beklıyordum dıyorsun ya sen canım boyle bır adama nasıl dayandın yapma Allah aşkına ya.bu erkekler kendılerını ne sanıyorlar anlamıyorum.sen ılk kendın kabul et olay çıkaramaz senın artık başka bır hayatın var 5.5 ay geçmiş üstünden sana yemın edıyorum bana bırısı bunu yapacak olay çıkardı resmen.sinirliysede sinirliliğini bilsin ya.

yuhh yanı adama bak suan yetkılılr tepemde bı ıslem yapıoruz zorla yazıorum bunuda cnm gelıym yazarım gene.. sen sımdı uzulme sakınles g.z... canımı acayıp sıktı madem sevıodun nıe bıraktık aptal herıf

fahrımın gözünü seviyim ya bırkez daha anladım kıymetını asla boyle bsy yapmaz bıtanesi.bızım sorunlarımız hep benım şımarıklığımdan kuzum dayanmaya veya çözmeye çalışır bazen sert tepkiylede olsa olsun en azından psıkopat degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…