Hayata İyİmİsİn ben zaten sÖleme dedİm sevgİlİne tuŞlar tam bamadıgı İÇİn yanlıŞ anlaŞılmıŞ olabİlİr...
yuhh yanı adama bak suan yetkılılr tepemde bı ıslem yapıoruz zorla yazıorum bunuda cnm gelıym yazarım gene.. sen sımdı uzulme sakınles g.z... canımı acayıp sıktı madem sevıodun nıe bıraktık aptal herıf
fahrımın gözünü seviyim ya bırkez daha anladım kıymetını asla boyle bsy yapmaz bıtanesi.bızım sorunlarımız hep benım şımarıklığımdan kuzum dayanmaya veya çözmeye çalışır bazen sert tepkiylede olsa olsun en azından psıkopat degıl.
sen nasıl dayandın bu adama diyosun ya cnm aptaldım işte ben salaktım çevremde herkes 3 yıl boyunca hep uyardı beni bak bigün bişey olur ayrılırsınız bunun napıcağı beli olmaz diye çok uyardılar beni.beraberkende sinirlenince ağzına geleni söylerdi sonra pişman olurdu affederdim hep affettim ben onu.bu kez gülin tamamen gidince elinden delirdi çünkü gülin hayatını ona adamıştı o naparsa yapsın gülin hep ona bağlı kalcaktı allahım çıldırıcam
canım anlayabılıyorumda karaktersizmiş çok affedersin ama bır erkek nasıl olurda kız arkadaşına küfür eder benım aklım almıyor ya bagrınırsın edersın ama saygı cercevesınde yaparsın canım kurtulmuşsun resmen verılmış sadakan varmış sen bu kadar ezik değilsin ya yapma kendını üzmeye değmez böyle birisi için ve bencede onun sevgısı degıl suanda olaya neden olan gülin hayatını ona adamıştı o naparsa yapsın gülin hep ona bağlı kalcaktı bunu düşündüğü için senı terkettı ve pış pışlanacağını nolur ayrılma benden dıyecegını düşündü ama bekledığı gıbı olmayıncada güç kullanmaya kalktı ve rezil etti kendini üzülme bıle değmez.
ya tabıkı soylemesın ben erkeklerın kavgasından cok korkarım kızlar hele kız meselesıyse Allah korusun..
gulın cnm sen guclu bır kızsın sakın daha bı sey yaparmı benı mutsuz edermı dıye dusunme hıc bıseycık yapamaz, sana bısey dıyımmı cok acız bırıymıs sevgısınden dgl bu yaptıgı hırsından el ele gordu ya sızı.. uzme o tatlı canını ınanan hıc bısı yapamaz daha kendınce senı hırpalamak ıstedı
anladım canım ya kusura bakma ben bılmıyordum adının x olduğunu bır daha demem.
canım evet adamın aklı başındaymış çünkü ben kendımı erkek arkadaşının yerıne koyuyorumda bana soyle ben konuşcam dıye ortalığı ayağa kaldırırdım çünkü ne demek ya eşkiya gıbı işyerıne kadar gelıyor umarım erkek arkadaşın bu konuyu böyle kapatmıştırda sorun yaşamazsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?