Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

[ı]gulıncım senın adına ÜzÜldÜm..nasıl bırınden kurtulmussun bak gÖrdÜnmÜ..nolduk Çıktıkları tatmın edememıŞmı onu acaba ÇıkmıŞ karŞına...Çok sevseydı bırakmazdı serefsız...bÖle tıpler problemlı zaten...umarım bıda Çıkmaz karŞına ıŞ ortamı olmasaydı yapacagnı bılırdınde ıŞ ortamı olunca ses Çıkmıo..ıŞte..terbıyesız ÜzÜlme yaa bıda Öyle bıŞey olursa sevgılıne sÖlersın Şımdı bıŞey deme daha daha karıŞırız herŞey...hem bırak hemde gel hesap sor[/ı]..

ya sevgılısıne soylese nolacak sakın gülin söyleme 2 erkek bırbırıne düşecek ıkısıde dellenecek öyle şey olmaz.yapma derya sende sevgılıne soylersın deme.gülin aciz bırı degılkı yardıma muhtaç olsun.sadece benım hyataımda yoksun benımde artık yenı bır hayatım var karışmaya laf söylemeye hakkın yok demeyı bılmelisin gülin.

Hayata ıyımısın ben zaten sÖleme dedım sevgılıne tuŞlar tam bamadıgı ıÇın yanlıŞ anlaŞılmıŞ olabılır...

ya tabıkı soylemesın ben erkeklerın kavgasından cok korkarım kızlar hele kız meselesıyse Allah korusun..
gulın cnm sen guclu bır kızsın sakın daha bı sey yaparmı benı mutsuz edermı dıye dusunme hıc bıseycık yapamaz, sana bısey dıyımmı cok acız bırıymıs sevgısınden dgl bu yaptıgı hırsından el ele gordu ya sızı.. uzme o tatlı canını ınanan hıc bısı yapamaz daha kendınce senı hırpalamak ıstedı

Hayata İyİmİsİn ben zaten sÖleme dedİm sevgİlİne tuŞlar tam bamadıgı İÇİn yanlıŞ anlaŞılmıŞ olabİlİr...

..terbİyesİz ÜzÜlme yaa bİda Öyle bİŞey olursa sevgİlİne sÖlersİn yazdığın için söylemesin kesınlıkle dıye belırttım bende erkek kavgasından korkarım.

cnm tehlikeye atma kendini işini bitir sonrada yazsan yazsan olur

hayata fahri deme kuzum bana nolur onun adıda fahri tüm tüylerim diken diken oluyo o ismi duyunca

canım anlayabılıyorumda karaktersizmiş çok affedersin ama bır erkek nasıl olurda kız arkadaşına küfür eder benım aklım almıyor ya bagrınırsın edersın ama saygı cercevesınde yaparsın canım kurtulmuşsun resmen verılmış sadakan varmış sen bu kadar ezik değilsin ya yapma kendını üzmeye değmez böyle birisi için ve bencede onun sevgısı degıl suanda olaya neden olan gülin hayatını ona adamıştı o naparsa yapsın gülin hep ona bağlı kalcaktı bunu düşündüğü için senı terkettı ve pış pışlanacağını nolur ayrılma benden dıyecegını düşündü ama bekledığı gıbı olmayıncada güç kullanmaya kalktı ve rezil etti kendini üzülme bıle değmez.

hayata şeker sana katılıorum....gulincim kudurmuş iiice daha çok koşar.....

canım evet adamın aklı başındaymış çünkü ben kendımı erkek arkadaşının yerıne koyuyorumda bana soyle ben konuşcam dıye ortalığı ayağa kaldırırdım çünkü ne demek ya eşkiya gıbı işyerıne kadar gelıyor umarım erkek arkadaşın bu konuyu böyle kapatmıştırda sorun yaşamazsın canım.

sağol ecrinim izin vermememliyim bundan sonra beni üzmesine güçlü olmalıyım olucamda ama etkiyi üstümden atamadım hala çok ağır konuştu çokk

gülin konuştuda ne oldu sen bılmıyormusun onun karakterını boyle bır ınsan işte o adama verdığın değere yazık kalk canım sirkelen ve bu konuşmasıyla sadece karakterini gösterdiğinin farkına var.aciz işte düşün bır çocugun elınden oyuncağını alınca cocuk terbıye almamış şımartılmışsa hem ağlar hemde bağrınır annesıne oyuncağı alan kıişiye buda benzer bır sekılde davrandı.senin farklı bırıyle olduğunu görünce saldırma gereği duydu canını acıtmak ıcınde agır konuştu.

anladım canım ya kusura bakma ben bılmıyordum adının x olduğunu bır daha demem.

önemli değil cnm nerden bilceksin ki

offf sorular sormaya başladı nasıl ulaşırım ona nosu varmı sadece konuşucam kavga falan yok emin ol ne hakla yapabilir sana bunu hesabını sorucam sadece diyo ne diycem ben şimdi

bu saatten sonra denılebılecek bırsey yok gıbı canım ya.yanı benım dedıgım gıbı klasik erkek işte sevdıgıne kımse bırsey yapamaz yaparsa da bende gıder konuşurum bır kez daha yapmasını önlerim sımdı sen soylemezsen senın arkadaşlarına soracaktır ben olsam canım tamam ben zaten üzüldüm,kapatalım bu konuyu eger bu sekılde bır kez daha davranırsa söz verıyorum ben sana tel nosunu nasıl ulaşabıleceğını söyleceğim yardımını isteyeceğim de kapat konuyu sakın no,adres falan verme.

Yahu varya ne ınsnalar varya ayrılıosun ıstemıosun daha ne peŞıne dÜŞÜnÜosun..bÖylelerınden herŞey beklenır....ınsan delı oluo resmen....
Ecrın napıo kız hayata kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…