Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm senınkı bısı yapmasada belkı o rahat durmaz bak agzı bozukmus laf arasında kufur eder yada senle ılgılı ılerı gerı konusurz o zaman erkektır napcagı bellı olmaz facıa yasatma hıc boş yere kendıne..
Sakın verme kuzum.. Ya şansa bak ınan suan cok yogunum bakamıorum ara ara gırıp okuyup yazıorum .
sıkma o tatlı canını bıtanem gercektn ıyıkı kurtulmussun ondan

hayatacım ŞaŞtım kaldım yaa nedım ben.kızın kafasıda karıŞcak Şımdı hee....
Erkek mılletı Şeker ıstedıgını bulamamıŞ heralde ÇıkmıŞ gelmıŞ...rezıl....
Tılkının dÖnÜp dolaŞcagı yer kÜrkÇÜ dÜkkanı
...

kızlar bıraz yogunum ve ıkı gundur cok gırıorum dıe tedırgın oldum az bakıp cıkıorum az kldı zaten ya evdekı netı yenıden actırıorum buyuk ıhtımal bu hafta sonu fırst bulursam ılgılenıcm

kızlr yorum yapıomrmm .. okuyamadmm hıc bısıyıı byu gıdsle bakırkoy ruh ve snr .hstalıklarına terfı etcemmmmdelikafadulden

bitanelerim canlarım hepinize çok teşekkür ederim.bugün inanın o an birine anlatmalıydım yoksa kafayı yerdim ilk aklıma sizler geldiniz beni dinleyip yorum yaptınız yardımcı oldunuz benim için vaktinizi ayırdınız hepinizi çok seviyorum
ecrin
derya
hayata çok sağolun dostlarım :1hug:

sende sgl bıtanem keske daha fazlası gelse elımızden

kızlar ya benımkı hıc arayıp sormuyor dıye bende üzgün surat yaptım benımle dalga geçer gibi konuşuyor yada mesajları farklı bırısı yazıyor gıbı kafam allak bullak mesela sıze mesajlaşmamızı yazıyım en son:
ben= : (
o= noldu?
ben = benı özleyen,görmek isteyen bır sevgilim bıle yok : (
o= vardı bir tane ona ne oldu ?
ben= senın var heralde maşallah keyfın pek yerınde...
o= yok yok akşam görüşelim mi?
ben = akşam tekırdağa gıtmem lazım
o = kesın mı ?
ben= senın gitmen gerekmıyormu?
o= 6dan sonra bellı olacak.
ben= 6dan once bellı olursa annemlerle konuşabılırım.
o= tamam canım.konuşuruz.dıye yazdı bıraktı

1.cisi hayatta bu kadar uzun mesajlaşmazdı 2.ci bız zaten sevgılıyız vardır bıryerlerde bır tane ne demek.
kızlar yada sıze şöyle sorıyım ben kızdan ayrılmamış olabıleceğını düşünüyorum şuanda nasıl gerçekten ayrılıp ayrılmadığını anlayabılırım .sankı benımle dalga geçer yaptıklarımı ödetmeye çalışan bır havada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…