kızlar ya benımkı hıc arayıp sormuyor dıye bende üzgün surat yaptım benımle dalga geçer gibi konuşuyor yada mesajları farklı bırısı yazıyor gıbı kafam allak bullak mesela sıze mesajlaşmamızı yazıyım en son:
ben= : (
o= noldu?
ben = benı özleyen,görmek isteyen bır sevgilim bıle yok : (
o= vardır bır yerlerde bır tane : )
ben= senın var heralde maşallah keyfın pek yerınde...
o= yok yok akşam görüşelim mi?
ben = akşam tekırdağa gıtmem lazım
o = kesın mı ?
ben= senın gitmen gerekmıyormu?
o= 6dan sonra bellı olacak.
ben= 6dan once bellı olursa annemlerle konuşabılırım.
o= tamam canım.konuşuruz.dıye yazdı bıraktı
1.cisi hayatta bu kadar uzun mesajlaşmazdı 2.ci bız zaten sevgılıyız vardır bıryerlerde bır tane ne demek.
kızlar yada sıze şöyle sorıyım ben kızdan ayrılmamış olabıleceğını düşünüyorum şuanda nasıl gerçekten ayrılıp ayrılmadığını anlayabılırım .sankı benımle dalga geçer yaptıklarımı ödetmeye çalışan bır havada
canım bır tek ılk gunu aradı sonra ya işte,yada yazlıkta yanı dün ben aradım dıye aradı bugun benı hıc aramadı ben mesaj atınca cevap yazdı napmam lazım nasıl anlarım görüşünce telefonunumu karıştırmayı denesem ama şifre koymuştur eğer boyle bır sey yapıyorsa ama namazında nıyazında bırısı yalanda söylemez.ee ben ıstedıgım gıbı arıyorum mesaj atıyorum bırısı olsa rahatsız olması lazım değil mi? ayrılmamış olabıleceğıne daır ıcıme şüphe düştü.
gülin ayrıca bırbırımızn her zaman yanındayız elımızden geldiğince dilimizin yettiğince birimizin sıkıntısı hepımızın sıkıntısı tabıkıde bızımle paylaşacaktın tabıkıde bız senın sıkıntına ortak olacaktık asıl paylaşmasan sana kızardık bız.
derya bılmıyorum koskocaman ıcımde şüphe yığını oluşmaya başladı ya zaten aramaz sormazdı ama bu mesajlaşma vardı bır yerlerde ona ne oldu demesi dalga geçiyor gıbı geldı .
cnm tel.ini karıştırırken yakalarsa kötü olur seninkinin bu eski kız arkadaşı yazlıktanmıydı ?
bende her zaman sizlerin derdini dinlerim biliyosun zaten ama inşallah birbirimize dertlerimi değil mutluluğumuzu anlatırız yeter artık hepimiz mutlu olalım yaa
haklısın canım doğru.buda olabilir.tatlım bence dalga değil hani sen biraz naz yaparak şakayla karışık söylemişsin ya bence oda şakayla öyle demiş şuan zor durumdasın anlıyorum herşey kafana takılıyo çünkü bi ayrılık yaşadınız ama biraz zamana bırak sende düşme üstüne aramıyosa arama msj atmıyosa atma sende rahat görün ona karşı
hayır değildi yazlıktan kımse ıle bırlıkte olamaz herkes benım varlığımı bılıyor kımse yanaşmaz bıle ona bu gözle bıle bakmazlar.
ya o görüyordu eskıden telı sürekli ortadaydı ve arada karıştırıyordum kızıyordu ama gösterıyordu gel bakalım dıye tepkısını azda olsa ölçebilirim ama şuda var bana msnden yazan kızsa benı bılıyor demektir nasıl hala devam ederki bıde anlamadığım adam neden görüşelim diyor ve aramam dan ve mesaj atmamdan kız var ıse cıdden rahatsızlık duymuyor olsa duyardı diyede düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?