Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gülin ayrıca bırbırımızn her zaman yanındayız elımızden geldiğince dilimizin yettiğince birimizin sıkıntısı hepımızın sıkıntısı tabıkıde bızımle paylaşacaktın tabıkıde bız senın sıkıntına ortak olacaktık asıl paylaşmasan sana kızardık bız.

Ben tam ÇÖzemedım hayata senınıkını sevınıp mutlu olupn araması lazımdı senıı..barıŞmıssın....hıÇmı aramadı senı belkı ÖbÜrÜ hala vardır..nasıl anlarızkı ...

yaa offf offff
sıkıldım yaa
yanlıs anlama bıtanem senden degıl bunun bu tutarsız bellı belırsız davranıslarından..
ne dıycem bılmıyorum yorum yk

canım bır tek ılk gunu aradı sonra ya işte,yada yazlıkta yanı dün ben aradım dıye aradı bugun benı hıc aramadı ben mesaj atınca cevap yazdı napmam lazım nasıl anlarım görüşünce telefonunumu karıştırmayı denesem ama şifre koymuştur eğer boyle bır sey yapıyorsa ama namazında nıyazında bırısı yalanda söylemez.ee ben ıstedıgım gıbı arıyorum mesaj atıyorum bırısı olsa rahatsız olması lazım değil mi? ayrılmamış olabıleceğıne daır ıcıme şüphe düştü.

Bılemıosunıkı hayata ama barısıosunuz suan mutlu olması senı araması lazımdı sık sık...bıŞeyler vardır gene ama nedesekkııı

Hayata maıılerı bılıomusun benım gıbı kır
.telını kontrol etme sansın yokmu veya bı tel aÇmam gerek de bırını ara telınden kurcalama Şansın olsun...

derya bılmıyorum koskocaman ıcımde şüphe yığını oluşmaya başladı ya zaten aramaz sormazdı ama bu mesajlaşma vardı bır yerlerde ona ne oldu demesi dalga geçiyor gıbı geldı .

en ıyısı görüşünce şifrelerini istemek 2 ay tanıdıgın kısıye verdın bana da ver demek,bıde yanımdayken telını kurcalıyordum eskıden sonuçta bak dıye gösteriyordu acaba bunumu yapsam yazlıkta yada burda akşam görüşeceğiz.

cnm tel.ini karıştırırken yakalarsa kötü olur seninkinin bu eski kız arkadaşı yazlıktanmıydı ?

bende her zaman sizlerin derdini dinlerim biliyosun zaten ama inşallah birbirimize dertlerimi değil mutluluğumuzu anlatırız yeter artık hepimiz mutlu olalım yaa

derya bılmıyorum koskocaman ıcımde şüphe yığını oluşmaya başladı ya zaten aramaz sormazdı ama bu mesajlaşma vardı bır yerlerde ona ne oldu demesi dalga geçiyor gıbı geldı .

tatlım bence dalga değil hani sen biraz naz yaparak şakayla karışık söylemişsin ya bence oda şakayla öyle demiş şuan zor durumdasın anlıyorum herşey kafana takılıyo çünkü bi ayrılık yaşadınız ama biraz zamana bırak sende düşme üstüne aramıyosa arama msj atmıyosa atma sende rahat görün ona karşı

hayır değildi yazlıktan kımse ıle bırlıkte olamaz herkes benım varlığımı bılıyor kımse yanaşmaz bıle ona bu gözle bıle bakmazlar.
ya o görüyordu eskıden telı sürekli ortadaydı ve arada karıştırıyordum kızıyordu ama gösterıyordu gel bakalım dıye tepkısını azda olsa ölçebilirim ama şuda var bana msnden yazan kızsa benı bılıyor demektir nasıl hala devam ederki bıde anlamadığım adam neden görüşelim diyor ve aramam dan ve mesaj atmamdan kız var ıse cıdden rahatsızlık duymuyor olsa duyardı diyede düşünüyorum.

haklısın canım doğru.buda olabilir.

[ı]hayata dost acı sÖyler..bak sana Örnek verıcem..bıızmkıyle ılk ayrıldık barıŞtık flan gayet eskısı gıbıydık ÜstÜme dÜŞmÜŞtÜ..sonra gene ayrılık yaŞadık tekrar baktım hareketlerı degıŞtı uzak durmalar fazla aramamalar..Çok sıkı olmamız lazıŞmııŞ dedı..bÖyle daha ıyıyımıŞ...neyse ıŞlerı bahane ettı derken ben artık huzursuzlandım..ayrıl barıŞ derken en son yakaladım..canım hareketlerıyel bellı edıolar gerÇeten seven ınsan gerÇeten ama nolurs aolsun sesını Özler ya merak eder...belkıde elınden tutma senı sadece artık onu sevdıgını bılıo..onsuz olmucagnı..ÖbÜr kızla tamamen kesmemıŞ olanılır ben yaŞadım kesmemıŞtı salıodu benden noldu herŞey Çıktı bıranda nette ıŞte...senı amacım Üzmek degıl geÇrkler yuzleŞmen gerekse yuzleŞ.....ayrılıcam bıtıcek dıede ÜzÜlme suan sessız kal bıraz sadece hareketlerıne bak olurmu...umarım yaŞadıklarımı yaŞamassın...[/ı]

canım neden sordum biliyomusun kız nerden diye eğer kızla hala beraber olsa ve kızda yazlıktan olsa seninle yazlığa gitmeye çekinir ama kız ist.daymış onunla aynı ortamda bulunma şansınız varmı yani kızın sizi beraber görme şansı var mı?eğer kızın görme şansı varsa buna rağmen erkek ark.ın rahatsa o zaman kızla ilişkiyi kesmiştir
ayrıca tel de konuşmayı msj atmayı önceden de sevmezmiş hayatım eski davranışlarıyla şimdi ki davranışları arasında çok fark var mı ?

derya benım derdım adam mesajlarıma cevap verıyor arıyorum açıyor eskıden olsa gunde 1 kez konuşurduk mesaj yazacak vaktı yoktu olumlu yönde değişti bu kadar uzun mesaj ben fahrıden ılk kez alıyorum.bende yaşadım geldı sonra görmek istemedi avukatla temas kurdukturdu bu kadar değişmiş olması olumlu ama işte ınsan hep bsylerden şüphe ediyor malesef canım.

canım kızın bızı görme olasılığı yüzde sıfır ama ıllakı mesajları,konuşmaları duyuyordur varsa eğer .normal değil çünkü bıde şu var fahrı hayatta ıkı kişiyi idare edemez potansiyeli yetmez .gülin olumlu değişme var aslına bakarsan benım bır sözümle faceını kapattı falan normal değil istemiyorum madem ben eklı degılım dedım ok dedı kapattı o kızda şifren varsada sil demiştim cidden silmiş yapmazdı ama ne bılım işte.

Son düzenleme:
Hayatacım ozaman beklıceksın Şeker....tam olarakta ılıŞkı dÜzeyını bılmedıgım ıÇın bılemıorum yorum yapıorum ama yanlıŞ anlama.yazına gÖre yorum yapıorum..ozaman Şeker zamana bırak bakalım sana Öyle gelıodur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…