Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hayata sen benden hoşlanmıyosun ama durumuna bende yorum yapmak istiyorm..
Kendine bunu yapma... Başkası varmı yokmu bunu düşünmek insanın psıkolojısını bozar :S:S
Bence anı yaşamalısın :S:S Ne kadar kuşkulu davranırsan karsındakıne o kdr negatıf enerjı verırsın.

dogru aslında ılk baştan berı sürekli anı yaşamaktan kaçtım bu sefer teklıf edende benken gene içimde şüpheler oluşmaya başladı haklısın kendıme bunu yapmamalıyım.
teşekkür ederim yorumun için.kızlar bende çıkıyorum pazartesi gebzeye gidiceğim girebilirsem girerim ama çok düşük ihtimal akşam yazarım bende sizlere sizi seviyorum.opuyorumnanaktan

tatlım niye üzüyosun kendini belki siz ayrıyken oda kendini eleştirdiğinde hayata ya az ilgi gösteriyodum falan diye farkına varmış olabilir.eğer aldatsaydı asıl tam tersi olurdu msjına cevap vermez msj attığında hayata msjlaşmayı sevmiyorum der senin msj atmamanı sağlardı şekerim

hepinize iyi akşamlar canlarım mesai bitti çok şükür bugün hiç geçmiycek sanmıştım çok şükür bitti öpüyorum hepinizi Şeniz

kızlar işimde aksaklıklar var sanırım işsizim ben (( çalıştığım yer kapanıyor ne şans varmış bende mafoldumben

günaydın kısçeler.o gün msj atmadım ama o bana msj attı..
ben o lafları seni ezmek için değil birlikte olalım diye söledim zaten yeteri kadar ezilmedik mi dedi.
bende baya bi sölendim.
dün öğlen msne girdi bu,bişiler yazdım ben soradan dediki ablamla kawga ettim senin yüzündn yine.dedim naptım ben?araba gösterıodum pazar günü almaya gideriz die o sırada sen yazdın altta çıktı solucan die ablamda gördü bunu sen hala görüşüomusun onla araba falan yok sana gelmıorum sana araba alimde onu gezdir ne kadar adi bi insansın sen kız resmen bizim azımıza *ıçıodu sende gurur yok mu hiç?boşuna kızada ümit werme sana başka hat alıcam ne görüşüosun falan demiş benim laalede oruçlu we sinirli zaten kızmış git demiş elimden bi kaza çıkcak bağırmış etmiş.
akşamınada görüşmek istedi..görüştük.
yanıma bi geldi surat beş karış.kesin kötü bşi olmuş dedim içimden.noldu diorum yok bişi dio sölemıo.
bende yememi yiorum o sırada.sora ablamla kawga ettik sofradan kalktı gitti ewine dedi.nie dedim.senin yüzüden tabikide,huzur kalmadı ewde senin yüzünden dedi.oruç başıma wurmuş zaten hiç bişi yiyemedim bende bi su içtim kalktım sofradan dedi.ne dedinde kalktı gitti dedim wıdı wıdı sölenıodu mehtap ablam aramıs bunu analtmıs araba bakarken altta solucan yazdı demiş msn konusması cıktı demiş.ayrılsana ondan ne görüşüosun demiş.
kalktık ordan onun arkadaslari falan geldi 4 müz bi yere gittik çay içmeye.orda konustuk benim gözlerim doldu sinirden nası bu kadar ezik olabilio anlamış değilim.3 ay bensiz ayrı kaldın aslan gibi bundan sonrada kalırsın,artık bu iş çığrından çıktı dedi.yani artık kafanı yorma dedi nası düzeltiriz die dedi.git ewlen biriyle dedi.way be dedim ne kadar cabuk kabulenmişsin,neden dedim böle eziksin nie karıştırtırıosun kendine sanane diemiomusun dedim.ben dedim sen istiosun die konustum onlarla dedim noldu kötü mü oldu yani dedi.kötü olmasını bırak hiç bi işe yaramadıki hala neyi uzatıolar anlamıorum dedim.bitmiş artık solucan istemıolar yani bunu anla anlamak istemıomusun dedi.baya bi konustuk işte şimdi hatırlamıorum hepsini net olarak.ben ağlamaya başladım sinirim bozuldu.bu böle sarılıo bişiler yapıo öpüo.o öle yaptıkça benim dahada ağlayasım gelio.tamam dedi bi 4-5 gün sabret bi kez daha konusucam ama beni sıkma bunaltma dedi.
benim bi şekilde onlarla aramı düzeltmem lazım weya lalenin onları ikna etmesi gerek.dedim laleye al insan gibi karşına anneni ablanı konuş,bağırıp çağırarak kimseye bişi yaptıramazsın.ben solucanı sewıorum onsuz yaşayamam siz bir adım gelseniz o bin adım gelir de dedim.akıl werme dio yaa deliricem :sinifsinif:

solucan canım ailesi istemio gerçekten buyuk problem şeker...evlilik 2 kişi arasında olmuo ailelerde evlenio..senin ailenden onun aileside önemli oda onların etkisinde kalıo..ister istemez ve napcagnı şaşırmış durumda..ne onlara yok dio nede sana yok dio..seni bukadara istemmelerin sebebinide anlayamıorum nolduki bukadar problem yaratıldı...ilerde daha çok sıkıntı yaşarsın seni istemeyen insanların içinde..iyi düşün tasın..ömür boyumu aglamak istersin 1 kaç aymı aglamak istersin iii düşün..

deryaya katılıyorum ve artı hani derya demiş ya ailesi seni istemiyo nasıl yapıcaksın diye ya güzelim solucan sadece aile değil o herifte istemiyoki seni.gerçek yüzünü nasıl göremiyosun.bak evlesenizde ki o seninle evlenmez bu ap açık belli hadi evlendi diyelim ailesiyle en ufak bi sorunda oda sana yüklenir arkanda durmaz destek olmaz sana çok üzülürsün.ha senin ki sana deliler gibi aşık olur oda seninle savaşır ailesine ben bu kızı karım kabul edersiniz ben seviyorum onu diyebilir ailesnin karşısında dimdik durabilir o zaman sana derim ki aileyi boşver bak seviyosunuz birbirinizi derim.ama adam hala ailesine karşı seni aşağılıyo kız seviyo napıım diyo ben seviyorum bile diyemiyo lütfen gör artık mahvediyosun kendini bi hiç uğruna günlerini harcıyosun hala aramı nasıl düzeltirim diyosun yazık ediceksin kendine

selam gulincim nasılsın nasıl oldun..

daha iyiyim cnm antideprasan kullanıyorum ben 5 aydır.dünden beri hapımı içmeyince yada hapın etkisi geçince yine çöküyorum ama hapımı içince düzeliyorum neşem yerine geliyo öyle unutmaya çalışıyorum dün olanları işte.sen nasılsın?

sewiorum demiş ama anlamıolar dio.
apua beni istememelerinin sebebide çok uzun bi hikaye ama özetle ablalarının 2 tanesile tartısmıstım lale askerdeyken..sebebide ewe eski kız arkadasını alıolardı,eskiden mahallelerinde oturuodu bu kız we şimdi tasındı ama hala bunlara gelip gidio msnde facede konusmalar samimiyet falan rahatsız oldum artı kız benım laleyı msne eklemişti sahte bi adres açıp ordan bana kim oldunu sölemden işte ben senin lalenin ewine gidiorum görüşorum onlarla lale beni arıo falan beni delirtmişti..bende uyuz oldum ablasına söledim bişiler oldu tartıstık.dier ablasılada faceye foto koymustum laleyle tatilde çekildimiz mini etekli resimlerim falan wardı onlara laf etti yuh o ne öle dedi.bende sinir oldum onun haddine deil bana laf etmek kaldı ki kendide tatile çekilmiş resimlerini koyuo gayett..
bu olanlardan sora ipler koptu zaten.aram bozuldu hepsile annesi de beni bunlardan dolayı istememeye başladı.sırf lale istıo die ablalarıla konustum ama bi fayda etmedi.yüzüme iiler arkamdan neler dıolar işte..

kızlar merhaba beni aranızda tanıyanlarınız vardır.. bizde en sonunda ayrıldk.. dün doğum günümdü kutlamadı bile bugün 12 gün oluyor.. sizce barışırmıyız doum günümü nie kutlamadı ya ben çok kötyüm ya

Kızlarrrrrrr...

Az önce hala inanamadığım birşey olduuuu...

Sizinle paylaşmak istedim çook hemen yazıyorum...

Az önce msn e girdi. Çok nadir msn e girer ve beni görse de yazmadan çıkardı ben de yazmazdım.

Az önce bana cam açma isteği gönderdi. Kabul etmedim. Hayırdır dedim. Canım sıkıldı istek gönderdim sende kabul etmedin. Ne hayırı olacak ki bunun dedi. Ben de yalnışlık oldu diye düşündüğüm için öyle söyledim dedim. O da yok can sıkıntısı dedi. Ben de sende cam yok görünüyo ama dedim. O da yok zaten dedi. Sonra ben bişey yazmadım bir daha istek gönderdi. Ben yine kabul etmedim. Kötü halim uykudan yeni uyanmışım dedim. O da ne olacakki dedi. Sonra bişey yazmadım. O da neyse ben can sıkıntımı başka bişeyle giderim o zaman dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Çıktı gitti.

Bu ne demek şimdi yaa...

Bugün evde kalamam sanırım bir şekilde dışarı atacağım kendimi :1no2: Dört sene doldu bugün tanışmamızın yıl dönümü
dün gece rüyamda gördüm onu annem onun annesi arabada arkada oturuyor ben önde ,oda arabayı sürüyor ama küsüz sonra ona ekmek arası bişeler hazırladım acıkmıştır diye ilginç bir rüya ...

bu ne demek biliyormusun? canım senin ona olan tavizlerini onun kulladığını gösteriyor..bu kadar tavizci olmayın.eğer ayrıldıysanız ki daha önceki yazılarınızı okumadım hala msnnizde ne işi var şayet sadece küsseniz o ayrı mesela ama sana şunu söyleyeyim bu çoçukta sana zerre kadar saygısı yok.konuşmalarının ne kadar itici olduğundan anlaman gerek.aşk konusunda düşüncelerimde hiç yanılmadım.eminim kamerası vardı ve senin görüp istek göndermemen için engelledi sana cam aç dedi çünkü seni görmek belkide yanıdakilere göstermek istedi...amacı eminim varlıydı.cevaba bakarmısın? can sıkıntısından açtım yani seninle eğleniyorum.:umursamaz:sırf zaman geçsin diye der gibi ben senin yerinde olsan ağzının payını verir engellerdim...sana değer vermeye sen hiç değer verme....bırakında birazda beyler peşinizden koşssun...

Kamerası yoktur. O öyle camı çıkarıp da yazışmayı filan bilmez. Pek anlamaz yani. Başkasına göstermek gibi bişeyi olamaz. Çünkü zaten beni etragndaki herkes tanıyo.

Evet canım haklısın. Eğlenir gibi yazmış. Çokda haklı yazmakta. Beni de birisi arayıp barışalım deseydi. Üstelik bunu bir kez değil çok defa yapsaydı bende bu şekilde davranırdım. Yani kim olsa öyle davranır. Ama onu tanıyorsam eğer, o can sıkıntından ölse bile istemediği biriyle görüşmez. En son 1 ay önce ben aramıştım yine, bana unut beni arama demişti. Ben de tamam aramicam seni bir daha deyip yüzüne kapattım telefonu. En son böyle görüşmüştük.

Ama bana cam açma isteği göndermesi tuhaf. Ne yani ben cam açınca sıkıntısı gidecekmiydi. Sohbet de etmedi ben açmayınca çıktı gitti.:umursamaz:

buucuu cum ya meraktan yada senın tavrını olcmek ıcın yapmıs olabılır..ama tavrını hıc begenmedım..canı sıkılmıs senı secmıs...ıyı yapmıssın sen bılırın demekle..
arama unut demıs kararlılıgını gostermıs olmussun bı bakıma...kılını bıle kımıldatma onun ıcın..sozunu tut...daha cok canı sıkılır onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…