canım kızın bızı görme olasılığı yüzde sıfır ama ıllakı mesajları,konuşmaları duyuyordur varsa eğer .normal değil çünkü bıde şu var fahrı hayatta ıkı kişiyi idare edemez potansiyeli yetmez .gülin olumlu değişme var aslına bakarsan benım bır sözümle faceını kapattı falan normal değil istemiyorum madem ben eklı degılım dedım ok dedı kapattı o kızda şifren varsada sil demiştim cidden silmiş yapmazdı ama ne bılım işte.
İyİ akŞamlar kızlar k.İ.baın ÖptÜm
selam gulincim nasılsın nasıl oldun..
Kızlarrrrrrr...
Az önce hala inanamadığım birşey olduuuu...
Sizinle paylaşmak istedim çook hemen yazıyorum...
Az önce msn e girdi. Çok nadir msn e girer ve beni görse de yazmadan çıkardı ben de yazmazdım.
Az önce bana cam açma isteği gönderdi. Kabul etmedim. Hayırdır dedim. Canım sıkıldı istek gönderdim sende kabul etmedin. Ne hayırı olacak ki bunun dedi. Ben de yalnışlık oldu diye düşündüğüm için öyle söyledim dedim. O da yok can sıkıntısı dedi. Ben de sende cam yok görünüyo ama dedim. O da yok zaten dedi. Sonra ben bişey yazmadım bir daha istek gönderdi. Ben yine kabul etmedim. Kötü halim uykudan yeni uyanmışım dedim. O da ne olacakki dedi. Sonra bişey yazmadım. O da neyse ben can sıkıntımı başka bişeyle giderim o zaman dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Çıktı gitti.
Bu ne demek şimdi yaa...
bu ne demek biliyormusun? canım senin ona olan tavizlerini onun kulladığını gösteriyor..bu kadar tavizci olmayın.eğer ayrıldıysanız ki daha önceki yazılarınızı okumadım hala msnnizde ne işi var şayet sadece küsseniz o ayrı mesela ama sana şunu söyleyeyim bu çoçukta sana zerre kadar saygısı yok.konuşmalarının ne kadar itici olduğundan anlaman gerek.aşk konusunda düşüncelerimde hiç yanılmadım.eminim kamerası vardı ve senin görüp istek göndermemen için engelledi sana cam aç dedi çünkü seni görmek belkide yanıdakilere göstermek istedi...amacı eminim varlıydı.cevaba bakarmısın? can sıkıntısından açtım yani seninle eğleniyorum.:umursamaz:sırf zaman geçsin diye der gibi ben senin yerinde olsan ağzının payını verir engellerdim...sana değer vermeye sen hiç değer verme....bırakında birazda beyler peşinizden koşssun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?