buucuu cum ya meraktan yada senın tavrını olcmek ıcın yapmıs olabılır..ama tavrını hıc begenmedım..canı sıkılmıs senı secmıs...ıyı yapmıssın sen bılırın demekle..
arama unut demıs kararlılıgını gostermıs olmussun bı bakıma...kılını bıle kımıldatma onun ıcın..sozunu tut...daha cok canı sıkılır onun
evet bencede senden ters tepkı aldıgı ıcın canı sıkılmıs ıfadesını kullanmıs ...lafı hazırlamıs bence...dedıgın gıbı hep senden alıskın oldugu ıcın bu sefer agır gelmıs ona...cok ıyı yapmıssın...hep avuc ıcınde sanmasınlar
kızlar bana da yorum yazın ya bu arada yine yeni yeniden ne demek iletisine bunu yazmış ya
aldatıldım...
allah belasını versin...
6 aydır tanıyordum onu, meğer 1 yıllık sevgilisi varmış. sormamıştım, o izmirde ben istanbulda. tatilde tanışmıştık. ilgiliydi bana çok. aramızda tam anlamıyla bir şey yoktu ama her gün msj kamera cart curt... sevgili gibiydik. gerçi ben ona arkadaşımsın filan diyordum ama, yine de güvenmişim demek ki. çok ilgiliydi çoo..ok. nasıl olur ya. nasıl. öğrendim bunu ben. hiç bir şey yok gibi yaptım. alaya bile aldım.
niye böyle... aslında umrumda değil galiba. ama midem ağrıyor.. güvenip böyle olması çok kızdırdı çok üzdü sanırım... bilmiyorum... ne yapmam lazım... sadece yazmak istedim... çok acıyor canım... galiba acıyor... bilmiorum... itiraf bile edemiorum sanırım kendime, üzüldüğümü... gururum... of. bilmiorum ya... napıcam şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?