Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Haklısın canım. Kararlıyım zaten aramicam kesinlikle Allahın izniyle.
Tavrı kesinlikle hoş değildi. Gıcık şey. Ama ben aradığımdaki tavrından iyiydi yine. Ama anladığım kadarıyla en son bana beni arama dedikten sonra nasıl yazacağını bilemedi. O zamanlar havalanıyodu çünkü arayan bendim ya. Şimdi kendi yazdığı için erkekliğe b.k sürdürmek istemiyo tabi beyfendi canım sıkıldı ayaklarına yatıyo.

Dilerim can sıkıntısından patlar...kaydirigubbakcemile3

evet bencede senden ters tepkı aldıgı ıcın canı sıkılmıs ıfadesını kullanmıs ...lafı hazırlamıs bence...dedıgın gıbı hep senden alıskın oldugu ıcın bu sefer agır gelmıs ona...cok ıyı yapmıssın...hep avuc ıcınde sanmasınlar

Saol canım. İçimi rahatlattın valla. Ben de bozuldum aslında çaktırmıyorum şaşkınlık içinde olduğumdan. Ama bozulduğunu hissettim. Özellikle sen bilirsin dedikten sonra hemen çıktı. Ona dayanamayıp dur ya filan dememi bekledi.Rahatladım valla. İşte böyle beni onun için ağlayan üzülen olarak görmesini hatırlamasını istemiyorum.

Anlamadım.
Yani siz şimdi tatilde tanıştınız. Sonra görüşmeye devam ettiiz. Ama ona hiç başında sormadın hayatında birisi var mı diye. Oda söylemedi. Sonra görüşmeye devam ettiniz. Sevgili gibiydiniz nasıl oluyo. Yani aşkım canım cicim seni seviyorum özledim gelicem s. varmıydı. Yada sana birisinin olduğunu nasıl söyledi.

Kimseye güvenmemeli miyim değil kime güveneceğini iyi bilmelisin hepsi bu. Canım sen başka şehirde ki bir insandan bahsediyorsun. Tatilde onu ne kadar tanımış olabilrsin ki. Netten telefondan filan olacak iş değil bunlar. Adam senle yazışır ben çıkıyorum der çıkar kızla buluşur filan. Ben mesela çok nem kaparım. Ben çok kuşkucuyumdur. Yani heleki başka bi şehirdeki adamın neyine güveniyosun. Görmüyosun ortamını bilmiyosun.
Hayatına böyle insanlar çıkabilir. Herkesin hepimizin çıkabilir. Önemli olan senin nasıl adım atacağın. Onu suçlama. O oun terbiyesizliği. O öyle biriymiş demekki. Kendini de suçlama ama. Bunlar tecrübe olarak geri dönüyo bize. Ne olacak kimseye güvenmeyecek miyim değil Güveneceksin tabi bundan sonrada ama daha temkinli olacaksın. Ucuz atlatmışsın en azından fala ilerlememiş.Üzme kendini artık.

günaydın kızçeler erkeklere güven olmaz ben bunu bılır bunu söylerim ben kız başıma neler yapıyorum erkekler neden yapmasınlar.adamın gölgesinde bile şüphe duyacaksınız yoksa başka türlü olmaz.

günaydın kızlar nasılsınız ?
hayata cnm varmı gelısme gorustunuzmu ?
yenı yerındeydın bugun de sanırım nasıl gectı yollar ? yalıs hatırlmıorumdur umarım cok yogun olucam artık gıremıycem cunku sıteye ole bakım dedım

canım görüştük cuma ben işten çıktıktan sonra kendisi aradı.kendisi geldi görüştü ama haftasonu istde olacağım gelecekmısın dedı ablamlar burda imkansız dedim.iyi dedi dün ama kızgınlığın son noktasındayım hala gündüz arkadaşları ile sörf kulübündeydi ok dedim akşam görüşürüz dedim aradım çok yorgunmuş eve gidip yatacakmış falan filan dedi.bende bsy demedim sustukca neden laf sokuyorsun dedi susmam laf sokmalarımdır.dedim anlıyorsun off hande uzatmayalım yorgunum dıyorum dedı telefonu kapattık.dün gece üzgün surat yaptım hıcbırsey yapmadı.ve kızlar faceını aslında hıc kapatmadığını gördüm dün akşam tesadüf eseri bır arkadaşımın adresınden gırınce ve kızla olan resımlerı hala duruyor,ama ilişkisi yok yazıyor ama hala yorumlar resimler var.

cuma cıkarkende soyledım ben artık yapıcak yorum bulamıyorum..

sadece şu kadarını soylıyım boşuna ugrasıyorsunuz hayata ve solucan.. boşuna uzuyorsunuz kendınızı..
bıten bıtmıs oyle yada boyle sebep arayıp duzeltmek fln bunlar yeterınce yıprattı sızı ne yaparsanız yapın eskıye donemezsınız.. bırakın artık olmıycak bunlarla mutlu olamıycaksınız goremıyormusunuz bunları..
neyse daha fazla konusmak ıstemıyorum ben bu konuyla ılgılı..
hayata ve solucan ıkınızede cok deger verıyor sevıyorum dıe boyle dıyorum kendınıze gelın boşuna kurek cekıp yorulmayın...

gecmıs olsun ecz cnm..
bende de durumlar var ama n bılım anlatıp anlatmama arasında kararsızım elle tutulur bısı var da yok gıbı oyle bısı ıste bosverın...

buarada cuma aksamı yemegımız cok guzel gectı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…