Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

güaydın kızlar.benım lalede bana dedıkı bi gün araasan beni ne olur solucan kalbini kırmak istemıorum dedi bunaldım sıkıldım senın yüzünden olanlardan dedi.arıorum açmıo msj atıorum cwp wermıo weya bi kaç msj daha atıorum ben ondan sora zoraki atıo kızıo sıkma benı solucan die..
gecen aksam facede bunun benden sora cıktıgı kız wardı ya benım adaşım hattai,bu uzun ayrılık dönemimizde cıktıgı kız..onun face'ine baktım bi yerden kızın nişanlık kıyafetyle bi kaç resmi war.benım lalenin ablasıda yorum yazmış demişki ''güzeller güzelim benim çok yakışmış çok tatlı olmuşsun nazar değmesin bebeğim ama nişanlandım deme ::))'' kızda şey yazmış ''yok ablacım prensımı beklıyorum ben belkı doner gerı benı alır dıyee bak gordunmu nısanlıklarla beklıyorumm:)))''
bakar mısınız ya birincisi hemen kanka olmuşlar,ikincisi ablası ne yapmaya çalışıo kız nişanlansa sanane kardesine m ayarlican ya üçüncüsü kız da hala benim laleyi beklıo anladgm kadarıla,dönse kabul
etcek yani..of cok korkuroum.benim laleye söledim böle böle yazmıs ablan die oda ne diyimki solucan ewdekiler bitirmiş seni,wazgeç benden falan dedi.ertesi gün ben aramaya dewam ettim böle açmadı teli sora açtı kalbini kırmak istemıorum dedi,1 gn aramasan nolur dedi.
napcam ben ya hep ailesile aram kötü die oluo bunlar.hep beni suçluo senın yüzünden ede huzurum kalmadı dio mafoldumben

ecrin facebooka kabul etmekle bşi olmaz yani,içinden geliosa et.baktın çok olay oldu ewdekiler laf edıo silersin.
hem çocuk seni ekleyerek konuşma çabasına girmiş bence.kabul edersen niyetının ne oldunu görürsün.arkadaslıkmı yoksa farklı birşey mi die..belki senle drekt olarak konusmaktan cekiniodur,facebook sayesınde konusmaya baslayabilirsiniz tekrardan :))

solucancım seni istemeyen hatta off 1 günde aramasan nolur diye nerdeyse çığlıklar atıcak halde senden bunalan adamı günde 10 kere arıyosan bence 20 ye çıkar ok cnm ? belki zorla kabul ettirirsin o zaman kendini

bilmiyorum ki acaba diyorum belki oylesıne eklemıstım unutmustur yasananları, ama ben olsam unutmam bırıyle kavga edıcem vs..vs.. ne bılım ya :S

solucan geyet herŞey aÇık ortada ama sen hıÇbıŞeyı kabullenmek ıstmeıosun ve bahanelerın arkasına saklanıosun..karŞındakı ıstemıo bellı yanıı bunu farklı yorumlayamayız..neyse

solucancım seni istemeyen hatta off 1 günde aramasan nolur diye nerdeyse çığlıklar atıcak halde senden bunalan adamı günde 10 kere arıyosan bence 20 ye çıkar ok cnm ? belki zorla kabul ettirirsin o zaman kendini

mafoldumben ailesile aram kötü die yapıo dicem ama ailesi benle konuşmasınada karışmıo heralde,bi ara ciddi ciddi gidip ablasıla konusmayi düşündüm..
o böle yaptıkça benim daha cok arayasım gelio,kaçan kowalanır ya.bide onu aramasam sanki bensizlikten mutlu olup tamamen hayatından cıkartcakmis gibi gelio.kurtarın beni mafoldumben

ecrin şeker zaten geçmişten gelen adamın bir ilgisi var....
ne guzel faceboktan eklemişki konuşmak muhabbeti uzatmak için..konuşursan herşeyi ögernirsin şeker..
çoçuugn gönlü var zaten baksana..
aferin sana zamanında mah leyi iyi karıştırmıssınz :))))))))))))

solucancım durumun he karışık hem olumsuz sevgilindede bişey göremiorumki ben..
sen kendi kendini kurtarabilirsin anca artık kapatmak ve yeni birini hayatına almakla başla bi süre sonra...

sewmıorum demio sewıorum dio beni boğuyosun dio,ewdekiler istemıo dio wazgeçelim dio.biliorum seni aricam sewgini aricam ama içimize atarız artık falan demisti.
en son tamam konusucam bi kez daha ama beni sıkma demisti.bende normal olarak aradım bu sefer de böle dmee basladı.bende hastaneliğim artık dedi.hiç bşi düşünemiorum,kalbimde taşlaştı hiç bişi hissetmıorum artık demisti.

ozaman onunda psiikolojisi bozulmuş solucan ama karrasız kalmak kadar kötü bişeyy yokkk..
sen böyle daha çok yıpranırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…