Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayatacım ıdare eder ıŞte sÜrÜnÜoz nolcak...hafta sonum tuaf geÇtı zaten...
Bızım laleyle karŞılaŞtk bızım orda yuruken baktı geÇtı mÜzÜgıde son ses aÇtı bızı gÖrÜnce...dunde kızlar cafeye gıttık Şeker.zaman geÇırme ıÇn yarım saat flan .baktık benım kuzen lale abısı oturuo hıÇbırıne slm vermedım Şok olmuŞlardır sırtımı dÖndÜm oturdum ...gÖzgÖze bıle gelmedık.tuaf tuaf bakmıŞlr kızlar sÖledı..ıyıce delırsın dedım ınŞ....gÖrmekten sıkıldım

tuhafmış canım o daha çok bakarda geçer bırak derya lütfen ya baksınlar.zamanında senı çok üzdüler şimdi şaşırsınlar sen genel olarak nasılsın senın laleyı gördükten sonra.

karışcak ne kalmışki.peki şimdi ne beklıyor senın lale ve sen ne ıstıyorsun?

ıyıyım Şeker ama gÖrmemem daha ıı olcak..kızlar gıdek dedı gıttık sıkıldık duzgun bı yerde orası var bıraz mecburı gıdıoz..cumartesı akŞamı bı araŞdım aradı benı aynı o cafeye gıtmıŞ dedıkı burda senınkı tek oturuo..sıkıntıılı gÖzÜkÜodu flan dedım ıı banane yaa bızım ordan geÇtıgı akŞam ...artık boŞverdım ben ıı olmam lazım hıÇbırı umrumda degıl

hayata şimdi bi oturup düşünsnler bakalım bu bize neden slm bile vermedi..mors oldular resmen rezilik yaa arkdaşlarım hepsi tanıo insaların içinde düştügümüz durum çünki herkes tanır biribiniz ama onlara kapak olsun anlasınlar...onları nasıl tamamen sildigimi hiçbirinin umrumda olmadıgını bide alyasn vardı parmagımde bilmiorum artık ölesine alıp takmıştım...artı ne dedikodu yapmışlardır..kızlar verdi benim kuzene uzaktan öle slm kuzen bol bol bakınca slm vermek zorunda kaldılar gibi oldu ama ben hiççç arkamı döndüm..hayata bilmiorum artık nolcak ama tavrımın iii oldugunu düşünüorum zaman göstericek..

sence bu kadar zaman sonra kolaymı bunları yapmak arada annesı olmasa sana derdim ki git konuş sevgını anlat ama arada annesı var.ayrıca bende kötü davrandım tuçenın ilişkisi gibi olacak ilişkim dıye yapmadığımı bırakmadım çocuga ve cevremdekılerı örnek gösterdım yapmayıncada aldattım ama şu var ben mecburdum artık ılıskı olarak düzelmesini istemek zorundaydım dayanamaz bır boyuta gelmıştı artık kendım yorulmuştum ve gıdersem hata yaptıgımı görmem lazımdı bızım bırbırımızle hıc ortak arkadaşlarımızla görüşmeden neredeyse 3.5 ylımız geçti dayanamıyordum artık oyuzden hata yaptım normaldi ama bu kadar ağır olmamalıydı buyuzden ılk aynı seyler sandım ama sen annesıne hakaret etmişsin,ona yapmadığın şey kalmamış ve bu kadar zaman sonra hala barışmak ıstıyorum dıyorsun,sen olsan boyle bırısını affedermıydın kusura bakma ama bana dolduruşa gelip hareket edecek bende onun hatalarını affedıcem ben affetsem annem affetmez ve ılerde kımın lafına uycak napcak dıye düşünürüm kusura bakma ben olumlu yorum yapamayacagım.

hayatacım yesın ben kaÇ aydır herŞeyı yedm yuttum gun olup devran dÖnecek..bızımkı neyın peŞınde bılemıorum geÇmelerınden karŞılaŞmalardan sıkıldım artık..Şok oldum gene gÖrÜnce ıınsan bukadarmı denk gelır ya...

masumprenses canım ben olsam yada benımkısı olsa araya annemiz girdiği için affetmezdik inanki ama sevıyorsa gıt konuş dene.belkıde affeder.ama bu işte yaşım küçüktü hata yaptım olayı yok herseyı yaparken yaşın küçük deilde şimdimi yaşın küçük derdim karşımdaki insana kusura bakma ama ben bu konuda boyle düşünüyorum.

kızlar merhaba
artık kesınlıkle ıs yernden gıremıorum ogle arası oldugu ıcın gırıp bı haber verım dedım sıze.
evdekı net acıldı ama sızı hıc onlıne gormedım msn de :S

sınavı sorucak olursanız eh ıste fena degıldı...

ecz cnm bosver takma kafana dusunmemeye calıs...

deryam ohh cok ıyı yapmıssın vala begendım onlarda dedıgın gıbı mors olmuslar e daha ne olsun

hıcc aklıma bıle gelmıokı
... su ara eskılere takılıp kaLdm enı baslangıclar zor olucak artık benım ıcın

düşüncelerini paylaşman guzel saol...
hayat bu insan neyle karşılaçgımızı bilemeyiz tabiki ama ...
üzüldüügmüzden degil yaşananlarda kırıcı kırmadan bişeylere başlamak vardır kırıldıktan sonra istedigi kadar gelsin ne fayda eder...
haklısınız hayat süprizlerle dolu hiç bellide olmaz zaman göstericek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…