ecrincim sen ıyı olda önemli olan o evden girersin sende ben senı msne eklemeyı unuttum ya : (
haftasonu fulldüm.
aynen oyle inşallah bızde senın gibi oluruz heker.
naptım kuzum bende hıcbırsey yok değişik aşkımı sevıyorum ,aşkım çok yogun çalışıyor kımle napmış bılmıyorum ve salıdan beri görmedim yanlızca telde konuşuyoruz.çok özledim çok bıde dün gittim alışveriş yaptım bır sürü elbıse aldım çok şeker oldu hepsi...
bakalım görünce tepkısı ne olacak merakla tepkısını beklıyorumkaydirigubbakcemile3
deryacım ıyım sadece cnm bıraz sıkkın..
mınıkım vardı ya onun aılesıyle konustu bızımkılr normal rutın tlf gorusmesı
cok sogk konustular dıyor annem kendımı cok kotu hıssettım benım yuzumden hatta dayanamadım dun oturdum bı guzel agladım..
neden acaba dıe dusunuyrm..
çıldırcak görünce ben hıc elbıse gıymezdım bulamazdım alıp gıymek için bir sürü buldum geçen gün gömleğime laf soyledi şimdi beğencek ama kıskancağı için bir sürü şey söyleyecek bakalım çok merak ediyorum.kaydirigubbakcemile3
ecrin yapma yanı bırsey yaşamadın,birşey paylaşmadın senınle alakası bıle yoktur.
sadece böyle oldu dedıyse annesine anneside oğlan analığı yapacağı tutmuştur.zamanla hatırlamazlar bıle kendını üzmeye değmez.
benımkı uzun hıkaye 3 sahıs dan dolayı dııym eskıler vardır ya dÖner dolaŞır gun yuzune Çıkar..ama Çok kÖtÜ bıttı ..agır laflar kullandım oda kullandı bıttı..Şımdıde devamlı gÖrmeye baŞladım bızım oralarda bılmıorum amacını..
derya doğru insan sadece karşına çıkmamış diyelim eminim karşına çıkacaktır.şans olmamasıyla alakası yok bak bız mahkemelık oluyorduk az daha ama barıştık ve iyiyiz.(yanlız varya sürekli söylüyorum nazar değecek bize ) yanı hayatın ne zaman ne gösterceği bellı olmuyor canım belkıde sızın orada senı görmek için geziyordur,yaptıklarından pişmandır.
hayatacım haklısın aman nazar degmesın ÜzÜlmeyın olurmu devam ettırın Çaba gÖsterın..hayatacım bak Şeker benım tanıdgım kıŞıyse ben onu orda gÖrcem dıe gelmez yolunu degıŞtırı dıe dÜŞÜnÜodum hanı havalarda olur ne ıŞım olur gıbısınde..1 aydır anlatıorumda her hafta sonu denk gelıoruz bı Şekılde...belkıde ama bende gıdıorum cafeye ama devamlı degıl ayda yılda bır oda denk gelıoruz onun ıÇınmı hayır ...ama onu bılemıcem bu hafta zank dıe Çıktı bıde mÜzıgı son ses aÇıp neye ugradımı ŞaŞırdım..bılmıorum hayata bence Çok pıŞman oldu ama ıÇını bılemessın genede
derya Allah karşına çok iyisini çıkartacaktır sadece zaman.ben buna ınanıyorum.
heker bende var aynen oyle güzel şeyler söyleyenr,hep idare eden,hep seven,çok konuşmayan ama oda insanı bayıyor canım ya cidden bu sefer ınsan neden kavga etmıyoruz dıye sebepsız yere kavga çıkarıyor ınanki. ortası olması en ıyısı.
offf....... ama daha yaşın genç yaopuyorumnanaktan
bekle bıraz bekarlığın tadını çıkar.o oyle bırsey kı hıc ummadığın anda karşına çıkacaktır.
ya bıde erkekler ne tuhaf olmuşlar ya aklım almıyor ne kadar iki yüzlüler,oyuncular haftasonu gördüklerimden sonra halıme yatıp kalkıp şükrediyorum ve dıyorumkı karşına erken yalancı,dolanbaz bırısı çıkacağına uzun zaman sonra adam gibi adam çıksın daha iyi.daha zamanı var demekki canım benım.