Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayatacım aynen Öyle ben 1 kere sans verdım..yeter bukadar ..ona Çok bıle...
Kendı yaptı Şımdıde cafede tek gıdıp oturuomuŞ dertlıymıŞ kızlar sÖlÜÜo...
PıŞmandır umarım hemde Çok ben kÖtÜ bıŞey yapmadım..ama benıde haketmıo zaten neyse yaa aman boŞverın konuŞtukca sınırlerım zıplıo ne halı varsa gÖrsÜn ama bu benım karŞıma ÇıkıÇak bı Şekılde ama ne zaman bılemem....

derya neler var varya ınanamadım haftasonu ya normal bır erkek arkadaşım çocugu çok severım birkaç arkadaşımla bır yere gıttık oturmaya cumartesı çocuk yaklaşık 3 saatte yanımıza 2 kızla geldı aklım duruyor sandım ve bırısı sevgılısı bırısı kız arkadaşıymış arasında ne fark varsa.töbe töbe neler var ınanamıyorum bırde çocuğa laf söyledim başka bır arkadaşım fuckbodyside farklı dedi kaldım resmen kal geldi o anda diğer çocuklarda ne var bunda dıyorlar .dedim bız kızlar yapsak ne dersiniz hangısı farkında hepsı kendısını özel sanıyor dıyorlar utanmadanakannehir böyle bırısı olacağına geç olsun adam gibi adam olsun daha ıyı haftasonu kalpten götürüyorlardı benı.

olurum tabı canım benım en çok ıstedıgım seylerden bırısı ecrının ve senın kısmet bulması ve çok mutlu olması.opuyorumnanaktan

erkekler azıtmış.başka ne denir bu devirde kıme güvencez ya bız aklım almıyor valla.hepsininde içini bılıyorum çok iyi niyetlıler ama sanırım ikili ilişkiler olunca farklı oluyorlar.

ben barıştım princess bılıyormusun bılmıyorum.gebzeye gıdıp gelmeye başladım anadolu yakasına taşıncam gıbı bırsey.sende ne var ne yok?

ben barıştım princess bılıyormusun bılmıyorum.gebzeye gıdıp gelmeye başladım anadolu yakasına taşıncam gıbı bırsey.sende ne var ne yok?

aa hayatacım ne güzel..
nasıl gidiyor peki ilişkiniz?
hayırlı olsun :)
ben de ayrıldım işte..

ayrıldın mı nıye?

süper gidiyor yanı şimdilik çok yoğun ciddi anlamda ama telefonla konuşuyoruz boş zamanlarında görüşüyoruz .gayet ıyıyız ınşallah zamanla daha da ıyı olacağız canım.

ayrıldım ya
iyi gitmiyordu ilişki.
yani benim istediğim ilişki değildi bitmesi iyi oldu.

evet bır keresınde başka bır başlıkta beklentılerımız farklı ,ilerde istemeden ayrılcağız dıye yazdıgını okumuştum ve sende şimdi iyi gitmiyordu dıyorsun umarım istediğin gibi birisini bulursun...

inşallah canım.

ya o Amerikaya gitmeyi kafasına koymuş. bunun için de çabalıyor.
ben ise Ankara'dan gitmem diyorum.
buradan belki başladı kopukluklar...
zaten tutkulu büyük bir aşk değildi, güzel vakit geçirdik.
çok iyi bir insan. çok değerli benim için de.
doğru kararı verdik iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…