Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım belkıde her ıkınız içinde boylesı daha ıyıdır.
zaten çok sevsen sende onunla gitmeyi göze alırdın yada o burada senın ıcın kalmayı.
bazen kişilerin hayattan beklentileri çok farklı oluyor ve beklentılerde duyguların önüne geçebiliyor.
en azından arkadaş kalmışsınız ve görüşürsünüz arkadaş ,dost olursunuz hersey ılıskı yada sevgılı olmak degıl en azından bunu başarabilmişsiniz ne güzel.
umarım bundan sonra seveceğin birisi çıkar karşına.

princess bizim bi üşütük deryamız vardıya ecrin,ben bıde derya 3lüsü o şimdi aqua34 oldu.
tanıyorsunda yenı nıckını bılmıyorsundur bende tatılden geldıgımde aynı durumdaydım....

yazmıyo kimse ya..ben bir duşa gireyim, beşte kızılayda olucam güya..
öptüm herkesi akşama gelirim..

[ı]gulİncİm naber Şeker nasılsın napıosun...................[/ı]

iyim şekerim bugün uğrayamadım bi ara geldim okudum tam yazcakken patron geldi çıkmak zorunda kaldım.sen nasılsın şeker ?

gülin kuzum hoşgeldin...

hoşbulduk kuzum

ayrıldım ya
iyi gitmiyordu ilişki.
yani benim istediğim ilişki değildi bitmesi iyi oldu.

princesscim ayrılma nedeninizi okudum bence iyi olmuş beklentiler farklı olunca yürütmek zor

deryacım seninkiyle yine karşılaşmışsın dayak istiyo artık o ne istiyosa adam akıllı çıksın karşına konuşsun ne öyle karşına çıkıp duruyo aklını karıştırıyo yaa üzmüyosun kendini o dengesiz için dimi bebişim :teselli:

ben iyiyim apua sen nasılsın ecrin nerde kadronuz eksik yoksa atıldımı işten site yüzünden

gulincim birazda daha geçmişe dön oku bakalım daha neler oldu..bilmiorum artık anlamıorumda tesaduf yuruoduk baktım müzik açıldı yanımıza gelince öle fark ettim...öle bi bakışı vardıi neyse..
kafamı karıştııro tabii canım ama üzüldügüm bişey yok açıkçası siz koyun beni kendi yerinize veya onun yerine ne düşünürsünüz kızlar nedir bu bilmiorum artık...........canım ben sıkıldım bu muhabbetten karşıma çııp konuşmaya yuzumu var.....

gülin ne var ne yok?

ylka naptın ilişkini görüşme kararı aldınızmı merak ettim.....

ecz hoşgeldin.nbr?

işte bbu yüzden karşına geçip duruyo seninde saöyledğin gibi o çoktaann pişman oldu ama ne yüzle gelebilir ki gelip ne diyebilir sana.karşına çıkıp çıkıp belkide senin adım atmanı bekliyodur

gülin ne var ne yok?

ylka naptın ilişkini görüşme kararı aldınızmı merak ettim.....

ecz hoşgeldin.nbr?

ben süperim kuzum yaa harika bi hafta sonu yaşadım çok güzeldi :asigim: sende ne var ne yok cnm ?

gulincim benden beklerse daha bi yuzyıl bekler oo ....dun gene arkdaş söledi degişi degişik kızlarla geliomuş galiba suandada seessiz ama kimse yok belli tek takılıomuş beni gördügü akşamda cafede tekmiş içmiş moreli bozuk oturumuşş kuşlardan haber gelio bana saolsunlar...canım yuzu yok olcakta o beni görcek öle geçiçek zaten kızdıran konu benim buadar raht olmam yaşananlarda ..dunde biz gittik kızlarla hem işimiz vardı cafeye bizimkiler orda kuzen flan hiçbirine slm bile vermedim elimde alyans gördü yani ölesine takmıştım bilmiorum artık suratı asılmış dun biz cafeden çıkarken kızlarla ....gulincim allahım buyuktur yaa .......

benım odun çalıştı kazan tamiri,sipariş yetiştirme derken cumartesi saat 11de pazar saat gece 2de işten çıktı.hande çok yoğunum nolur anla benı dıyor pekı demek dışında elımden brsey gelmıyor çünkü hırs yaptı çok çalışcak para kazancak ev alıcak evlencez ve bunların tümü 3 yıl içinde olacak,şimdilik herşey süper gidiyor telefonla ama tek telefonla sevgılılerıyle olan insanları gördüğümde haftasonu canım acıdı.görünce konuşcam dayanamıyorum dıye söyleyecegım belkıde anlar.
onun dışında alışverış yaptım elbıseler aldım falan.arkadaşlarımla görüştüm iyiydi herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…