Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayatacım zaten şok oldu bence ben kendim aldım kız çok hoştu..tabiki, hepsi öle düşünmüşdür..
oda öyle hava atmıştı bana biliomusun hayata parmagını sallamıştı ama ben bilerek yapmadım en azından...denk geldi işte naparsın...sanırsa sansın boşver ya.........çok merak ederse belki gelir sorar ))))))))))))))))))))99

deli ya belki gelir sorar diyor adam neden gelsin sorsun ya kaydirigubbakcemile3
hemde ne yüzle gelip soracakkaydirigubbakcemile3

hayatacım zaten öle sandılar ama bende jeton son anda düşdü nebilim aklıma gelmedi.......
bilmem düşünsünler......

kızlar bsy sorcam sıze ya benımkısı gene çalışcakmış gerçekten fabrıkadan aradıgımda şirkette oluyor sizce napsam ben özledim senı dıye baskı kursammı yada umrumda degıl gibimi davransam ben çok özledim onu ya:gitme:

diyorum hande nolur anlamaya çalış,inan bana çok yogunum dıyor gerçektende şirketten aradım haftasonu dogrumu dıye cıdden doğru.

geçmişi okuyodum deryacım canım kusuruma bakmayın...
Hayata sevindim barışmışsınız

gulincim senin askınla aran nasıl şeker.......heç bişey demion tatlım...............

benim çok güzel cnm yaa dün sınav için tekirdağa gittik beraber sabah 7 den akşam üstü 6.30 a kadar beraberdik çok güzeldi yaa :asigim: nazar değdircem diye korkuyorum kuzum yaa bozulcak herşey diye korkuyorum ondan anlatamıyorum

hayatacım bence baskı yapma elinde olsaydı oda seni görmek isterdi hem işleri yoğun bide sen baskı yaparsan bunalır.hem ikiniz için çalışıyo tatlım anlayışlı olman lazım ki onunda içi rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…