Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Gülin ya benımkısı benı böyle uyandırdı bu sabah abe kızancığım günaydın be ya dıye çok eğlenerek çıktım yataktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende sıze yazım dedim

Son düzenleme:
Gülin ya benımkısı benı böyle uyandırdı bu sabah abe kızancığım günaydın be ya dıye çok eğlenerek çıktım yataktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende sıze yazım dedim

sabah sabah uykun açılmıştır birden abe kızancığım diye uyandırılınca kaydirigubbakcemile3

sabah sabah uykun açılmıştır birden abe kızancığım diye uyandırılınca kaydirigubbakcemile3

sorma yataktan kahkahalarla kalktım normalde bıde sabahları hiç aramaz,arayası tuttu adamın bıde bu şekilde koptumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama çok güzeldi.sizede aynısını yapım dedim

sorma yataktan kahkahalarla kalktım normalde bıde sabahları hiç aramaz,arayası tuttu adamın bıde bu şekilde koptumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama çok güzeldi.sizede aynısını yapım dedim

iyi yapmışsın cnm kaydirigubbakcemile3

naber gulİncİm nasıslın bakalım

iyiyim şekerim sen nasılsın ?

GUNAYDIN KIZLAR
hayatacım cıdden ılerleme var maşallah hep bole devam etsın BEA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasılısnız kızlar ne var ne yk?

ecrin nıye üzgünsün?
evet kızlar bende ınanamıyorum ama gelişmeler var.
derya delirmiyorum sadece mutluyum zemuszemus
gülincim şimdiden kutlu olsun....:hooray: buda sana hediyem.opuyorumnanaktan

ecrin nıye üzgünsün?

ayyy teşekkür ederim kuzum hediyene karşılık ŞenizŞenizŞeniz

ecrin nıye üzgünsün?

ecrin şeker sana gene kimnededide üzüldün sen...iyiyim gulin nice mutlu yıllara..daha mutlu ol hayata

cnm cok sıkkın
bana arada gelıyrlar galıba
dun aksam gene geldıler
fcbktn lalemın resmıne bakım cok kotu oldum agladım hatta
arkadaslık davetı gondermeyı dusundum tmm ok. basıodum
gerı donusu kotu olur dıe yapmadım, onun tarafından en sn 'hayatımda artık bırı var ' dıe gelen msjda yeterınce uzulmustum o gunu unutamam yenıden bole bısı duymaktn korktum
ama aklım onda bır resım bu kadar mı kotu eder ınsanı..

o nun yerı bende ayrı bı kez daha anladım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayyy teşekkür ederim kuzum hediyene karşılık ŞenizŞenizŞeniz

:kedi::kedi:sırnaşık şey
sağol deryacım inşallah en kısa zamanda sende.
ecrin ne oldu çabuk anlat ya cidden merak ettim vede saçma sapan yıne senın minikle alakalıysa klava: gelecek haberın olsun....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…